Usko, että elämä kantaa - sinun ei tarvitse kannatella elämää






Älä vaadi vaan vastaanota!

Moni sellainenkin ihminen, joka on tiedostanut luovansa oman todellisuutensa itse, on joskus kärsimätön: "Miksi suurin ja hartain toiveeni ei toteudu? Miksi koen koko ajan vain lisää ongelmia ja vastoinkäymisiä?"

Ja kärsimättömyys hidastaa toiveen toteutumista entisestään. Kärsimättömänä koet lisää ongelmia, et vastaanota ratkaisuja, ja tämä tapahtuu siksi, että ymmärtäisit päästää irti ongelmasta. Ongelma ja sen ratkaisu ovat "olemassa" aivan eri taajuudella.

Ja silti kaikki nuo ongelmatkin johtavat lopulta tilanteeseen, jossa toiveesi toteutuu. Kärsimys ja kamppailu on vain ylimääräinen mutka matkassasi - ja luot ja mahdollistat tuon mutkan itse.

Niin kauan kun ihmiskunnan enemmistö ei ymmärrä koetun todellisuuden luonnetta uskomuksena ja mielikuvana "maailma ei muutu". Esimerkiksi internetin ja mobiililaitteiden onnellisuutta ja mahdollisuuksia lisäävä vapaus ja rajattomuus lisää samassa suhteessa myös ongelmia ja kärsimystä, koska jokaisen tietotekniikankäyttäjän OMA uskomus ja tunnetila vaikuttaa joka hetki siihen, onko digitaalinen vapaus "siunaus vai vitsaus".
 
Aina kun kehitetään uusi elämää helpottava, iloa lisäävä ja vaurastumista mahdollistava digitaalinen sovellus luodaan samalla myös lisää mahdollisuuksia kokea ongelmia ja kärsimystä. Luomisen vapaus tarkoittaa, että kaikilla asioilla on aina kaksi ulottuvuutta: Toivottu ja ei-toivottu.
 
Katkera ja ahne nettirikollinen, hyväuskoinen tai pelokas netinkäyttäjä ja tietoturva-asiantuntija ja poliisi jotka yrittävät kontrolloida rikollisuutta, ovat kaikki samalla negatiivisella taajuudella. Emme voi koskaan kontrolloida mitään yrittämällä tehdä niin.
 
Siksi tietoinen ajatusten ja tunnetilojen hallinta ja kyky pysyä intuitiotilassa eli selkeyden mielentilassa on tällä hetkellä tärkeämpää kuin koskaan.

Esimerkki: Vierailet kaupallisella nettisivulla. Lähes välittömästi saat sähköpostiisi viestin, joka näyttää liittyvän jotenkin sivustoon, jolla vierailit (liittyen postituksiin, luottokorttitietoihin tms.). Jos olet väsynyt tai hajamielinen, reagoit viestiin huomaamatta, että viesti onkin automaattinen tietojenkalasteluviesti. Jos säikähdät, pysyt negatiivisessa tunnetilassa ja vastaanotat negatiivista ajatusvirtaa: "Apua, olenko vaarassa?" Jos uskot olevasi vaarassa, niin myös tulevat kokemuksesi vahvistavat negatiivista uskomustasi, etkä kykene ajattelemaan selkeästi.
 
Olet siis vaarassa, koska uskot olevasi vaarassa ja negatiivinen kokemuksesi vahvistaa entisestään uskomustasi siitä, että olet TODELLA vaarassa. "Todellista" vaaraa ei kuitenkaan ole olemassa etkä olisi alun perinkään joutunut vaaraan, jos olisit ollut selkeyden mielentilassa, jossa olisit vastaanottanut ratkaisun välittömästi - ja jossa olet aivan eri taajuudella kuin luottotiedoistasi kiinnostuneet rikolliset.
 
Pyri siis aina vain saavuttamaan mielenrauha, uskomaan siihen, että elämä kantaa - sinun ei tarvitse kannatella elämää.

Kommentit