Miksi perinnöistä usein riidellään?






Perintöriidat aiheuttaa syyllisyydentunne, joka perustuu pelkoon rajallisuutta ja kuolemaa kohtaan. On helpompi syyttää muita ja puolustaa itseään ja omia oikeuksiaan, kuin pelätä. Syyttäminen vapauttaa syyllisyyttä tuntevan hetkeksi syyllisyydestä.

Mutta: "kateus ja ahneus vie kalatkin vedestä", koska ihminen, joka saa rahaa taistelun seurauksena ei arvosta muita mutta ei myöskään itseään, eikä hän siksi voi nauttia perintorahoistakaan.

Siksi suurikaan perintö ei usein tee perinnönsaajaa onnelliseksi. Aivan kuten lottovoittokaan ei "tuo onnea", ellei ihminen koe ansainneensa voittoa.

Jokainen meistä voi joka hetki saada rahaa tuhansilla eri tavoilla, jos uskot itse, että näin on. Siksi perinnön ODOTTAMINEN estää usein lopulta vaurastumisen, koska jos odotat perintöä odotat toisen ihmisen kuolemaa - et arvosta sitä, että hän on elossa.

Samalla tavalla "toivotonta" on lottovoiton odottaminen. Voit voittaa lotossa milloin tahansa jos aidosti tunnetasolla uskot, että voittaminen on mahdollista.

Jos sinulla on omaisuutta ja toivot perillistesi iloitsevan tulevasta perinnöstä, niin voit auttaa heitä omalla esimerkilläsi eli nauttimalla elämästä, valamalla perillisiisi uskoa siihen, että elämä kantaa aina ja ettei onnellisuuden esteitä ole todella olemassa. Siten myös perinnönsaajat arvostavat saamaansa varallisuutta ja perintö tekee heidät iloisiksi - koska he arvostavat sinua, itseään ja omaa elämäänsä. 

Siksi puhdas ehdoton rakkaus on arvokkain perintö, jonka voit koskaan muille ihmisille antaa. 

Kommentit