Kuinka voi vapautua pettymysten ja epäuskon luomasta vankilasta?





Negatiivisten kokemusten aiheuttama pelko lamauttaa, koska jos et usko jonkun asian olevan mahdollista, niin manifestoit uskomuksesi mukaista todellisuutta, jolloin epäuskosi vain vahvistuu, jos yrität vapautua siitä. 

Siksi epäuskosta voi vapautua vain lopettamalla yrittäminen ja taisteleminen kokonaan. 

Inspiraatio, jonka saat matalassa tunnetilassa johtaa siis aina pettymykseen, silloinkin kun olet toiveikas. Todellisuuskokemuksesi ilmentää tunnetilaasi ja uskomuksiasi.

Inspiraatio, jonka saat mielenrauhan ja tyytyväisyyden tunnetilassa, johtaa kohti toivettasi.

Mitä siis tehdä, jos et saa inspiraatioita ollenkaan, koska olet pettynyt jo niin monta kertaa, että koet olevasi "jumissa" niissä olosuhteissa, joihin haluat muutosta?

Onko täydellisellä lamautumisella ja itseinhollakin joku merkitys?

Kyllä on. Viha ja halveksunta omaa itseäsi kohtaan tarkoittaa sitä, että korkeampi olemuksesi tuntee samalla hetkellä suunnattoman suurta rakkautta. 

Luota siihen, että luot todellisuutesi itse. Luota siihen, että jos kysyt niin saat aina vastauksen. Jos ET kysy, et voi saada vastausta, koska luot myös vastauksen itse - kysymällä kysymyksen.

Jos et tiedä mitä tehdä parantaaksesi tilannettasi, niin älä tee äläkä toimi vaan esitä ensin kysymys: Mitä minun kannattaisi tässä tilanteessa tehdä, jotta pääsisin helposti ja nopeasti toteuttamaan toiveitani?

Saat vastauksen heti ja usein tuo vastaus on: Rentoudu, nauti, ihastele, ole kiinnostunut jostakin.

Tunnetilasi kohoaa etkä yritä saavuttaa toivettasi vaan otat sen vain vastaan, koska todellisuutesi muuttui kun tunnetilasi kohosi.

Iloinen ja mielekäs elämä on sallimista, ei yrittämistä ja taistelua.

Kommentit