Toiveikkuus voi johtaa pettymykseen, mutta unelmasi on silti joka hetki valmiina toteutumaan





Jos olet toiveikas jonkun asian suhteen, niin vastaanotat mieleesi toiveikkuuden ajatusvirtaa. Voit siis saada inspiraation myös toimia toiveikkaana (inspiraation voit saada missä tunnetaajuustilassa tahansa), mutta manifestoit vain lisää toiveikkuutta. Siksi suurin osa lottoajista ei voita, vaikka kaikki ovat esittäneet toiveen voitosta. Useimmat eivät lottoa intuitionsa ohjaamina vaan tavan vuoksi.

Jos olet toivonut jotain, niin toiveesi on jo toteutunut, et vain itse ole juuri nyt sen taajuudella eli et voi kokea toivettasi todeksi. Muista, että voit toiveikkaana tai epätoivoisena todellistaa myös sellaisia toiveita, jotka eivät tuota sinulle onnellisuutta, ja se johtuu matalasta tunnetilastasi. Ajatuksemme manifestoituvat kaikissa taajuuksissa.
 
Lottovoitto tai vaikutusvaltainen asema ei tee onnelliseksi ihmistä, jonka todellinen toive on tuntea rakkautta. Pyri siis aina tuntemaan ensin rakkautta, ennen kuin toivot jotain, sillä silloin manifestoit rakkautta eli tyytyväisyyttä, joka on jokaisen ihmisen todellinen sydämen toive.

Jos olet juuri nyt toiveikas, niin voit tuossa tunnetilassa unelmoida vapaasti, unelmointi ei vaadi sinulta mitään uhrauksia eivätkä unelmat tuota pettymystä. Unelmat eivät siis "maksa mitään". Pyri kuitenkin unelmoimaan mahdollimman avoimin mielin eli älä yritä unelmoida väkisin hyvin yksityiskohtaisista asioista, kuten tietyistä henkilöistä, asuinpaikoista, työpaikoista tai lottovoitoista. Sydämesi todellisesta toiveesta unelmoiminen ei koskaan tunnu väkinäiseltä. Tunnetilasi siis kertoo sinulle aina, mitä sinä haluat juuri nyt.
 
Jos haluat todellistaa toiveesi, niin pyri hiljentämään mielesi, sillä siten vapaudut toiveikkuudestasi uskon tunnetilaan, ja kun vapaudut uskon tunnetilasta tiedon tunnetilaan niin joku toiveesi toteutuu, koska tiedät, että se on totta.
 
Kaikella mitä koemme on kuitenkin aina aikansa, eli voit joka hetki todellistaa jonkun unelmasi ja tuo unelma tekee sinut juuri sillä hetkellä onnelliseksi. Älä siis yritä kontrolloida unelmiesi toteutumisjärjestystä, sillä jos yrität, niin tunnetaajuutesi laskee.

Tätä tarkoittavat myös sanonnat "älä nuolaise ennen kuin tipahtaa", "älä mene asioiden edelle", "usko siirtää vuoria" ja "elämä kantaa".

Kommentit