Mistä tietää, onko "hetken mielijohde" intuitiivista ohjausta vai toiveajatus, joka johtaa pettymykseen?

 




Jos mieleesi tulee ajatus, niin mieti, missä tunnetilassa olet juuri nyt. "Laske kymmeneen". Ole rehellinen itsellesi. Jos tunnetilasi oli hieman negatiivinen eli olit pelkästään toiveikas, niin älä toteuta ideaasi, ellet halua kokea "seikkailua", joka johtaa lopulta pettymykseen.

Esim. ehdolliseen rakkauteen perustuvat parisuhteet ovat tällaisia seikkailuja, jotka perustuvat toiveikkuuteen, eivät intuitiiviseen tietoon. Siksi sanotaan, että "rakkaus sokaisee". Rakkauden tunne on kyllä aito tunne, mutta jos et ennen rakastumistasi kuunnellut omaa intuitiotasi, niin rakastuit "rakastumisen tunteeseen", et tuohon ihmiseen, johon rakastuit. Ja kun et sitten ns. arkielämässä enää tunnekaan rakkautta, niin alatkin vihata ihmistä, joka tuotti sinulle pettymyksen - jonka siis todellisuudessa sait aikaan itse, luomalla harhakuvan tuosta ihmisestä.

Jos tunnetilasi on ajatuksia vastaanottaessasi selkeyden ja mielenrauhan tila, niin tuossa tunnetilassa vastaanotat korkeamman minäsi intuitiivista tietoa. Toteuta intuitiivinen ideasi ja joku toiveesi todellistuu eli tapahtuu "toiveen välitön manifestaatio".

Se, että olit tuossa mielenrauhan tunnetilassa ja vastaanotit intuitiivisen ajatuksen oli itsessään toiveesi välitön manifestaatio.

Kommentit