Arvosta sitä, mitä sinulla jo on, niin saat mitä toivot


 

Jos haluat löytää rakastetun, joka rakastaa sinua ehdottomasti, juuri sellaisena kuin olet, niin tunne ehdotonta rakkautta itseäsi kohtaan. Silloin olet muidenkin ihmisten silmissä rakastettava. Älä siis yritä löytää ihmistä, joka on hukassa, koska et voi löytää sellaista, jonka uskot olevan hukassa. 

Jos haluat löytää puolison, jonka kanssa viihdyt, niin muistele mukavia ja mieltäylentäviä hetkiä niissä ihmissuhteissa, jotka olet jo kokenut. Ikävillä hetkillä ei ole mitään merkitystä, koska nekin tuntuivat ikäviltä vain siksi, että olit tapahtumahetkellä matalassa tunnetilassa.

Jos haluat myydä jotain, niin arvosta sitä, mitä myyt. Jossain on ihminen, joka haluaa juuri tuon asian ja arvostaa sitä yhtä paljon kuin sinäkin.

Jos haluat löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, niin keskity ihailemaan parhaita puoliasi: lahjakkuuksiasi, kokemuksiasi, positiivisia ominaisuuksiasi. Taitoja, joita et hallitse, ei tarvita unelmatyössäsi. Ole siis täydellinen unelmiesi työtehtävään. Muistele myös iloisia ja onnistuneita hetkiä aiemmissa työpaikoissasi.

Jos haluat löytää itsellesi unelmiesi kodin, niin muistele kaikkien edellisten asuinpaikkojen hyviä puolia: niiden kauneutta, toimivuutta, sijaintia ja luonnetta. Voit myös unelmoida siitä, miltä uusi kotisi ympäristöineen näyttää. Mutta unelmoi vain, jos unelmointi tuntuu mukavalta eli mielialasi pysyy unelmoidessasi korkeana. Älä siis yritä luoda mielikuvaa toivomastasi kodista ja sen sijainnista.

Jos haluat parantua, niin arvosta sitä, että olet hengissä ja sinulla on pahdollisuus parantua. Elimistössäsi kaikki on jatkuvassa muutostilassa, ja terveydentilasi voi siis juuri nyt muuttua joko parempaan tai huonompaan suuntaan - aivan kuten itse haluat.

Jos haluat onnistua jossain tehtävässä, niin kuvittele jo etukäteen, kuinka hyvältä sinusta tuntuu, kun tuo tehtävä on suoritettu ja kaikki meni hyvin. Jos et olisi uskaltanut edes yrittää, niin pienikin onnistumisen tunne olisi jäänyt sinulta kokematta. Onnistut siis joka tapauksessa, koska jo pelkkä tehtävään ryhtyminen on onnistumista. Vaikka tekisit virheitäkin, niin nekin ovat askelia kohti menestystä, ja ihan jokainen ihminen tekee joskus virheitä. Et ole siis koskaan huonompi kuin joku toinen.

Jos haluat voittaa kilpailussa, niin arvosta voittamisen mahdollisuutta, joka on suotu kaikille osallistujille. Muistele aiempia onnistumisen ja voiton hetkiä. Jos sellaisia ei ole vähään aikaan ollut niin tiedät, että nyt on sinunkin korkea aika eli täydellinen hetki voittaa.

Muista, että nämä ohjeet eivät perustu pelkkään toiveajatteluun eikä kyse ole vain psykologisesta motivoinnista, vaan sinä itse luot itsellesi juuri sellaisen todellisuuden, kuin minkä tunnetasolla uskot voivan todellistua. Positiviset uskomuksesi siis muuttuvat "reaalitodellisuudeksi", sillä sinä luot ne itse.

Ja voit jokaisena elämäsi hetkenä valita menestyksen ja onnistumisen, arvostamalla nykyhetkeä, joka on aina täydellisen hyvä myös epätäydellisenä. Sillä täydellistä hetkeä ei koskaan tule. Kaikki on jatkuvassa muutostilassa. 

Sinä Olet Luoja.

Kommentit