Mihin perustuu toiveen välitön manifestaatio?



Miten on mahdollista, että voit intuitiotilassa manifestoida toivomiasi asioita välittömästi? Mihin perustuu ns. voittoputki ja "onnenkantamoinen"?

Kuinka yksi ihminen voi vaikuttaa koko universumin täydelliseen synkroniaan eli siihen, että kaikki asiat ovat aina täydellisessä harmoniassa toisiinsa nähden?

Välitön manifestaatio perustuu siihen, että vastaanotat intuitiotilassa myös ajatuksen toiveestasi, etkä  YRITÄ ajatella tuota toivetta, toiveikkuuden tunnetilassa. Ollessasi intuitiotilassa et siis yritä vaikuttaa mihinkään, vaan sallit vain asioiden tapahtua, synkronisesti täsmälleen oikealla hetkellä.

Maailmankaikkeudessa on yksi asia, jota voit manifestoida eli tuntea todeksi välittömästi joka hetki, ja se on  universumin perusolemus eli ehdoton rakkaus, ei-erillisyyden tunne. Voit manifestoida rakkautta milloin tahansa, koska kaikkien muidenkin todellisuutta havaitsevien eli todellistavien olentojen perusolemus on tuo täysin ehdoton rakkaus, täydellinen rohkeus ja vapaus.

Ja mitä tuo puhdas ehdoton rakkaus on? Se on tieto kaikkivoipaisuudestasi, tieto siitä, että sinä olet koko universumi: Ilman havaintoasi universumista universumia ei ole, ja oma kokemuksesi maailmasta ja olevaisuudestasi on olemassa vain, koska olet itse luonut sen.

Kun synnyit tähän maaailman sinusta tuli "sinä", ja aloit vähitellen uskoa olevasi erillinen muista olennoista. Silti olet koko ajan myös "kaikkeus", ja tästä yksilöllisen minuutesi ja kaikkeuskokemuksesi välisestä erosta kertovat kaikki tunnetilasi.

Jos rakastat elämää, itseäsi ja kaikkia muita olentoja täysin ehdottomasti, niin palaat kaikkeuteen itsessäsi, etkä koe kärsimystä.


Kommentit