Ajatus täydellisestä ja lopullisesta manifestaatiosta voi estää toiveesi toteutumisen



"Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa". "Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa". "Älä mene asioiden edelle". "Älä tavoittele kuuta taivaalta". "Unelma tuntuu liian hyvältä ollakseen totta". Ns. kvanttihypyt eivät ole mahdollisia, koska luot todellisuutesi uskomuksillasi.

Jos unelma mielessäsi on "suuri ja täydellinen" ja "lopullinen päämääräsi", et itse uskon sen toteutumisen mahdollisuuteen tunnetasolla. Toivot kärsimättömänä, että unelmasi olisi jo totta, mutta intuitiotasolla tiedät, että se ei ole "kypsä" - koska et uskon sen olevan kypsä. Ainoa asia, joka on tuon unelman esteenä, on siis sinun oma uskomuksesi. Unelmasi ei ole ajallisesti kaukana vaan sen taajuus on erilainen kuin sinun uskomuksesi taajuus.

Mikäli kuitenkin olet sinnikkäästi yrittänyt visualisoida tällaista unelmaa (toiveikkuuden tunnetaajuus) ja tunnetaajuustilasi on syystä tai toisesta jonkin aikaa hyvin korkea, niin saatat saada mahdollisuuden toteuttaa unelman, joka on ollut mielessäsi. Ja tällöin kuvittelet, että "tässä se unelma nyt on", koska näet sen edessäsi. Mutta ajatuksesi on siis edelleen toiveikas, ei sisäiseen tietoon perustuva. Manifestoit KUVAN toiveestasi, eli ikään kuin unelmasi kuoret, ja jos lähdet tavoittelemaan noita kuoria, niin löydät kulissin, joka kyllä näyttää unelmaltasi, mutta ei kuitenkaan ole oikeasti sydämesi toive. Näet "paljon lampaita, mutta saat niistä vain vähän villoja".

Esimerkki: Olet visualisoinut unelmataloa ja tiedät miltä se näyttää. Menet puolisosi kanssa lomamatkalle jossa teillä on todella hauskaa. Palaat lomalta ja löydät täsmälleen unelmakuvasi mukaisen talon, koska kohonnut tunnetaajuutesi mahdollistaa "kuvitelmasi manifestaation". Olet kuitenkin jo pitkään ollut tyytymätön parisuhteeseesi, eli iloinen lomanne oli enemmänkin poikkeustilanne. Päätät ostaa talon "hinnalla millä hyvänsä" eli otat suuren taloudellisen riskin. Puolisosi ei ole innostunut talostasi (se ei ole hänen unelmansa) ja suhteenne päättyy eroon juuri, kun olet allekirjoittanut kauppakirjan. Sinulla on vähän rahaa, mutta ei tarpeeksi maksaaksesi unelmatalosi. Vanha asuntosi ei mene kaupaksi, joten joudut ottamaan todella suuren lainan. Unelmasi onkin muuttunut painajaiseksi, roikut jo kuin "löysässä hirressä" ja sinun on jo vaikea iloita upeasta talostasi. Vetovoiman laki vetää siksi puoleesi koko ajan lisää ongelmia. Löydät jossain vaiheessa toisen puolison, joka on sinulle kuin "oljenkorsi hukkuvalle". Suhteestanne tulee haastava, koska olit "taistelutilanteessa" kun tapasit hänet, eli myös uusi puolisosi on kanssasi samalla taajuudella. Myös sinä olet hänelle "oljenkorsi". Tällainen tilanne voi kestää aikadimensiossa vähän aikaa tai vuosia, riippuen siitä, kuinka nopeasti lopetat taistelemisen ja annat tunnetaajuutesi kohota. Lopulta pääset eroon tuosta unelmatalosta ja vapaudut veloistasi, koska opit tunnetasolla uskomaan myös unelmasi SISIMPÄÄN olemukseen, et pelkästään sen kuoriin. Ja tässä kohtaa olet oppinut rakastamaan myös taistelutilanteessa kohtaamaasi puolisoa, kaikissa ihmisissähän on jotain rakastettavaa. Jos hän ei kuitenkaan edelleenkään ole sinulle juuri muuta kuin "käytännön ongelmissa auttava avustaja", niin vapautuminen veloista ja kohoavat tunnetaajuutesi saa taajuuseron välillänne näkymään selvemmin. Mielesi valo valaisee nyt todelliset toiveesi näkyviksi: Kaipaat jälleen iloa ja huolettomuutta, jotka kadotit, koska taistelit suuren unelmasi puolesta. Jos taistelutoverisi on katkera (hänhän taisteli sinun unelmasi puolesta, ei omansa), niin olette aivan eri taajuudella - ja eroatte. Kokemasi raskas taistelu vahvisti suuresti alkuperäistä unelmaasi, eli toivetta ihanasta kodista. Jos kykenet ARVOSTAMAAN tuota taistelua ja maltat pysyä huolettomana, niin voit lopulta manifestoida ihanan kodin, jossa voit asua vailla murheita, ja voit löytää myös unelmiesi iloisen ja rakastavan puolison. Mutta jos kokemasi haasteet saivat sinut pelkäämään omia unelmiasi ja omaa tahdonvoimaasi, niin pelkosi estää niiden toteutumisen. Luovu siis pelostasi ja keskity iloon. Nyt jo suunnattoman voimakkaiksi muuttuneet toiveesi todellistuvat helposti, jos et enää yritä toteuttaa niitä!

Täydellisen ja lopullisen unelman tietoinen tavoittelu on siis mahdotonta myös siksi, että mitään täydellistä ja lopullista ei koskaan voi olla, sillä kun olet saavuttanut yhden unelman niin olet jo matkalla kohti seuraavaa.

Kuuntele siis aina unelmia rakentaessasi selkeyden mielentilassa intuitiotasi ja pyri tunnistamaan toiveikkuuden ja haluamisen ja intuitiivisen tiedon välinen taajuusero. Korkeampi minäsi kertoo aina ja joka hetki, oletko kulkemassa helpompaa vai vaikeampaa polkua kohti unelmaasi.

Sinä itse uskomuksinesi olet siis ainoa asia, joka voi koskaan olla unelmiesi esteenä. Aikaa ei ole olemassa eikä universumi ole moralisti eikä tuomari.

Valitse aina ilo, sillä se on elämäsi ainoa tarkoitus ja lopullinen päämäärä. Iloisena valitset iloisen polun, jota on helppo kulkea.



Kommentit