Miksi kannattaa unelmoida paljon ja toimia intuition ohjaamana, mutta välttää yrittämistä?





Miksi kannattaa unelmoida paljon ja toimia intuition ohjaamana, mutta välttää yrittämistä?

Koska yrittäminen tapahtuu aina tunnetaajuustilassa, jossa asia jota yrität, ei voi manifestoitua. Vastaanotamme elämäämme unelmia, jotka on jo valmiiksi luotu, emme siis "luo unelmia taistelemalla". Tästä syystä esimerkiksi sotia ei voi koskaan voittaa.

Emme voi koskaan myöskään pyrkiä eroon mistään yrittämällä tehdä niin, koska huomiomme kohde vahvistuu ja lisääntyy aina (vetovoiman laki).
 
Mutta pääsemme eroon ei-toivotusta kohdistamalla ajatukset positiivisiin asioihin, jotka kohottavat tunnetilaa, jolloin näemme ei-toivotun sijasta toivotun.
 
"Kaikki ajatuksilla valmiiksi luomamme ei ole meissä" vaikka samaan aikaan "mikä tahansa on mahdollista" (myös kaikki ei-toivotut asiat), sillä tarvitaan tuon kaiken havaitsija aisteineen, että värähtelymuodossa olevat asiat todellistuvat, eli koemme ne oleviksi.
 
Emme siis koskaan raahaa negatiivista menneisyyttä mukanamme, ellemme aktivoi sitä nykyhetkessä, kohdistamalla siihen ajatuksemme.

Jokainen ei-toive on kokemuksemme hetkellä muuttunut "ajatukseksi toiveesta", koska ei ole olemassa muuta kuin valo ja mahdollisuus - pimeys ja mahdottomuus on vain sitä, että havaitsija ei havaitse parhaillaan valoa ja mahdollisuutta.

Kommentit