Miksi intuition tavoittaminen mahdollistaa elämästä nauttimisen, olosuhteista täysin riippumatta?




Intuitio eli sisäinen tieto kertoo joka hetki, mitä todella toivot kokevasi juuri nyt ja miten helpoimmalla tavalla tavoitat toiveesi. Intuitiotilassa siis vastaaanotat tiedon toiveestasi, et toivo sitä. Vastaanotat ajatuksia oman korkeamman minäsi värähtelytaajuudesta. Olet taajuusresonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa ja tunnetilasi eli mielenrauha kertoo tästä resonanssista.

Intuitio ei ole aktiivista ajattelemista vaan irtipäästämistä minuudesta ja hallitsemisen tarpeesta. Intuitiotilassa tunnet puhdasta elämäniloa, ja siten intuitiivinen ajatus on puhtaan ilon valaisema ajatus.

Intuitio on tieto ja totuus tietyllä synkronisella hetkellä mahdollisesta täyttymyksestä, ja se on siis resonanssissa myös kollektiivisen tietoisuuden optimaalisen täyttymyksen kanssa. Siksi intuitiivinen tieto ja toiveen täyttymys ei voi koskaan vahingoittaa ketään toista.

Intuitio on kuitenkin samalla myös henkilökohtainen näkökulma rajattomuuteen, koska toiveesi ovat henkilökohtaisia silloinkin, kun ne ovat resonanssissa muiden ajattelevien olentojen rajattomien mahdollisuuksien ja manifestaatioiden kanssa. Egoasihan ei voisi olla lainkaan kokemuksenasi olemassa ilman värähtelymuodossa olevia unelmiasi, jo todellistuneita toiveitasi (sellainen on myös kehollisuutesi), eli henkilökohtaista näkökulmaa ja "ajatusta itsestäsi".

Tiedät, että olet intuitiotilassa, kun tunnet sisäisen rauhan ja ajattomuuden, kun et halua mitään ja sinulla on tunne, että kaikki on hyvin juuri nyt, jo manifestoituneista olosuhteistasi täysin riippumatta. Intuitiotilassa ikuisuus on siis läsnä ja tunnet sen, etkä pelkää mitään - koska tiedät, että mitään pelättävää ei koskaan ole.

Oli elämäntilanteesi juuri nyt millainen tahansa, niin voit silti aina tavoittaa sisäisen rauhan, ja saada siten myös olosuhteesi (olosi suhteessa toivomaasi olotilaan) eli todellisuuskokemuksen muuttumaan toiveidesi kaltaiseksi.

Kommentit