Elät, koska haluat kokea luomisen vapautta


 

Elämän suola on vapaus. Olet joka hetki täysin vapaa valitsemaan joko kärsimyksen tai ilon. Toiveet joita toivot ja toteutat ovat vain tekosyitä sille, että haluat tuntea vapautta.

Vapaudenkaipuu johtuu siitä, että olet ajatuksilla todellisuuttasi luova olento, ja tunnetilasi vaihtelevat, koska ne kuvaavat luomisprosessiasi. Sana "syntiinlankeemus" on negatiivinen ja tuomitseva tulkinta vapaudesta luoda todellisuutta.
Ihminen itse on se "jumala" jonka hän on peloissaan itselleen luonut.
Kissa tuntee olevansa vapaa joka hetki, koska kissalla ei ole tarvetta luoda ajatuksilla. Kissa rakastaa nykyhetkeä ja sitä, että se on olemassa. Kissa ei pelkää kuolemaa. Kissa on vaistotilassaan eli tunnetasolla "jumala" eli kaikkeus joka hetki.
Ihminen, joka syyttää itseään ja kärsii vapautuu kärsimyksestään syyttämällä muita, raivoamalla, rikkomalla, kostamalla, tuntemalla ylpeyttä ja halveksuntaa. Mitä voimakkaampi hänen raivonsa on, niin sitä enemmän hän toivoo vapautuvansa vihastaan, tuntemaan rakkautta, tyytyväisyyttä ja mielenrauhaa - olemaan tuo kissa. Ja sen jälkeen hän haluaa jälleen luoda lisää, koska vapaus luoda todellisuutta on ihmisen tapa ilmentää elämää.
Ihminen, joka tuntee ylpeyttä vapautuu ylpeydestään tuntemalla omanarvontunnetta, myötätuntoa.
Ja kun hän tuntee tietoisesti noita tunteita eli kykenee vapautumaan kärsimystä tuottavista ajatuksista, kohdistamalla mielensä mihin tahansa asiaan, joka tuottaa hänelle iloa, hän on täydellisen vapaa.
Siitä huolimatta, että hän edelleen luo toivottua kokemalla ei-toivottua.
Valitset todellisuutesi itse joka hetki. Nauti vapaudestasi tehdä niin.

Sinä Olet Luoja.

Kommentit