Unelmoimalla korkeassa tunnetilassa saat paljon enemmän aikaan, kuin yrittämällä matalassa tunnetilassa



Ihminen, joka on tyytyväisyyden mielentilassa eikä tee yhtään mitään saa enemmän aikaan (huomaa suomen kielen ilmaus: "saattaa aikaan, manifestoida aika-avaruuteen") kuin sellainen ihminen, joka yrittää tehdä jotain matalammassa tunnetilassa ("puskea läpi harmaan kiven").

Tämä johtuu siitä, että "aikaansaannoksemme" ovat korkeassa värähtelytaajuudessa jo olemassa, jos olemme niitä ideoineet eli ajatelleet ja vetovoiman laki "saa aikaan" eli mahdollistaa positiivisen tapahtumaketjun, jos itse pysyt visualisoimasi asian kanssa samalla taajuudella eli "uskot unelmaasi".

Tätä tarkoittaa myös sanonta: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty". Hyvin suunniteltu on jo olemassa, sen konkretisointi eli manifestointi ns. olevaksi ei vaadi enää mitään muuta, kuin korkean tunteen eli intuitiotilan.

Samaan ilmiöön perustuu "herääminen oikealla jalalla sängystä" (aloitat päiväsi korkeassa tunnetilassa) ja "voittoputki", "(huolettoman) aloittelijan tuuri", ja sanonnat: "hyvin menee mutta menköön" (et koe syyyllisyyttä hyvästä onnnestasi), "onni seuraa rohkeaa", "rohkea rokan syö", "aikainen lintu madon nappaa" (aamulla ihminen on usein mieleltään tyyni ja intuitiotilassa).

Huomaa, että asioiden tekeminen velvollisuudentunteesta muita ihmisiä kohtaan ei ole hyödyllistä. On työpaikkoja, jossa työntekijät teeskentelevät kiireistä ja stressaantunutta vain siksi, että he tuntevat huonoa omaatuntoa silloin, jos he EIVÄT tee koko ajan jotain. He ovat kuitenkin jo työpäivän alussa intuitiotilassa saattaneet saada hetkessä aikaan jotakin hyvin merkittävää. Samoin lauluntekijä voi tehdä hittikappaleen viidessä minuutissa ja ansaita sillä miljoonia. Ihmiset haluavat kuulla tuon laulun uudelleen ja uudelleen vuosikymmenestä toiseen, koska se syntyi samassa korkeassa taajuustilassa, kuin missä kaikkien noiden kuuntelijoiden korkeain olemus on.

Negatiivinen tapahtumaketju on yhtä automaattinen ja niitä tapahtuu samalla tavalla vetovoiman lain vaikutuksesta koko ajan, jos tunnetilasi on matala. Tähän ilmiöön perustuu esim. "murphyn laki" (jos joku asia voi epäonnistua se epäonnistuu varmasti), herääminen "väärällä jalalla" sängystä ja erilaiset pelkouskomukset (musta kissa, tikapuiden alta käveleminen, mustan linnun lentäminen ikkunaan, perjantai 13. päivä ja "paha silmä" aiheuttavat onnettomuutta).

Jos sinulla on tällaisia negatiivisia uskomuksia, niin voit tietoisesti muuttaa ne myös joko neutraaleiksi tai positiivisiksi ajattelemalla niitä aidon rohkeuden mielentilassa. Kollektiiviset uskomukset vaikuttavat meihin vain, jos itse uskomme niihin tunnetasolla.

Sama pätee myös astrologiaaan, joka on vain "säätiedettä" eli voit kääntää haasteelliset planeettakulmat eli transiitit positiivisiksi suhtautumalla niihin arvostaen, ikään kuin tienviittoina - samaan tapaan kuin voit iloita rajuilmasta, joka puhdistaa ilmaa ja jota seuraa aina tyyneys.

Älä siis yritä suorittaa elämää vaan koe sitä, nauttien jokaisesta hetkestä.


Kommentit