Seuraa aina sisäistä tietoasi - älä mene "massan mukana"





Miksi kannattaa aina seurata omaa intuitiivista, sisäistä tietoaan eli vaistoaan - mielentilassa, jossa et "halua" mitään?

Vaistotaso on aktiivinen selkeyden tunnetilassa ja tämä korkea kollektiivinen tietoisuus yhdistää kaikkia elollisia. Se on tietoa, jota ego ei tavoita, mutta jota vastaanotamme, kun emme halua, tarvitse tai pelkää mitään.

Ego eli "ajatus minuudesta" voi olla olemassa vain suhteessa egottomuuteen eli vaistotasoon.

Kaikessa, mitä tapahtuu ja mitä koemme olevaksi on aina kyse suhteista ja suhteellisuudesta: Egon/persoonan ja intuition suhteesta.

Jos uskot, että esim. yhteiskunta, poliitikot, tiede, maailmantilanne ja muut ihmiset ovat jonkinlaisia, niin näet ne sellaisena, kuin millaisia uskot niiden olevan.

Jos uskot olevasi itse oikeassa (missä tahansa asiassa) ja muiden olevan väärässä (negatiivinen uskomus, oikeaa ja väärää ei ole), niin uskomuksesi todellistuu kokemuksinasi ja taistelet "oman totuutesi puolesta, muita vastaan".

Jos haluat miellyttää muita ihmisiä eli olet sosiaalinen, niin sopeudut noiden muiden ihmisten uskomuksiin ja tunnetiloihin, etkä seuraa omaa intuitiotasi eli sisäistä tietoasi silloinkaan, kun intuitosi ja muiden mielipiteet ovat selvästi ristiriidassa keskenään.

Aidosti rohkea ihminen seuraa aina sisäistä tietoaan, eikä pelkää paheksuntaa ja kritiikkiä. Aidosti rohkea ihminen kunnioittaa kaikkien muiden ihmisten mielipiteitä, elää ja antaa toistenkin elää, ja pysyy silti aina omassa totuudessaan - mikäli itse uskoo siihen.
Aidosti rohkea ihminen voi siis myös muuttaa omaa näkemystään milloin tahansa.

"Takinkääntäjiä" ja sillanrakentajia (joiden päämääränä on yhteisymmärrys muiden kanssa) usein halveksutaan, mutta halveksunta kertoo vain siitä, että halveksijoilla ei ole rohkeutta seurata omaa sisäistä totuuttaan.

Sinussa itsessäsi on kaikki tarvittava tieto, joka ohjaa sinua kohti toiveitasi. Hiljennä vain egosi aikaansaama ajatusmelu ja vastaanota sen tilalle tuleva sisäinen viisaus.


Intuitiotasi seuraamalla saat kaiken, mitä todella haluat.




Kommentit