"Penni on markan alku" - vauraus versoo vaurauden siemenestä





Rahan säästämisen alkuperäinen idea ei ole ollut energian (raha, tavara) säilöminen "pahan päivän varalle" vaan runsauden virran pitäminen liikkeessä.

Olemme olemassa ja nautimme elämästä, koska elämä on jatkuvaa virtausta.

Kun laitat osan vauraudesta talteen, uskot vaurauteen, koska pelkosi rajallisuudesta vähenee. Raha tulee rahan luo. Runsaus tulee runsauden luo.

Mutta energiaa pitää aina myös "tuhlata" eli jakaa muille (emme ole erillisiä), jotta sitä voi tulla lisää. Pelokas säästäminen estää onnellisuuden kokemisen nykyhetkessä, joka on ainoa todella olemassaoleva "elämys".

Jos yrität säilöä ilmaa, jota hengität, niin tukehdut.

Jos saat palkkaa tai yrityksesi tuottaa voittoa, niin käytä tai investoi tietoisesti iloisena osa siitä ja säästä osa. Näin toimivat myös menestyvät suuryritykset. Taitava autokauppias myy auton välillä myös tappiolla, koska tärkeintä on uskoa kauppojen mahdollisuuteen, ei pelätä rahan menettämistä.

Jos suinkin mahdollista, niin älä osta kaupasta kaikkein halvimpia tuotteita, sillä kalleimman ostaminen "surutta" tekee sinusta rikkaan universumin eli vetovoiman lain näkökulmasta. Voit myös tehdä mielikuvaostoksia: Jos haluat jotain ja voisit edes teoriassa ostaa sen, niin tunne tuosta mahdollisuudesta on vaurauden tunne. Ja se vetää puoleesi lisää vaurautta.

Jos voitat uhkapelissä, niin pelaa osa, mutta laita aina osa voitoista talteen. Näin raha virtaaa sinua kohti, ei sinusta pois päin. Tästä on kyse "voittoputkessa".

Tämä ei ole mystiikkaa vaan fysiikkaa.

Sama pätee "luonnon säästämisessä jälkipolville". Luonto on aina ihmistä suunnattomasti voimakkaampi, luonnon puolesta ei pidä koskaan olla huolissaan.

Jos iloitset luonnosta, niin ilosi ansiosta jätät jälkipolville paremman ympäristön, paremman maailmalle. Kylvät iloa, niität iloa.

Tärkeintä on rajattomuuden ja rohkeuden kokemus, sillä se tekee sinut onnelliseksi.
Jos et halua materiaa ja rahaa, niin sovella näitä ohjeita terveyteen ja rakkauteen. Saat kokea terveyttä ja rakkautta kun tunnet aitoa rakkautta itseäsi ja kaikkea olevaista kohtaan.

Kommentit

  1. Kyllä, ostin just palan kultaa vähän kalliimpaan markkinahintaan koska se tuntuu hyvältä ja vauraalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pienet ylellisyydet" joita sallit itsellesi tosiaan saavat sinut vetämään puoleesi lisää vaurautta. Universumi ja vetovoiman laki reagoi tunnetiloihin, ei siihen, kuinka paljon tai vähän olet jo manifestoinut. Eli kannattaa myös tehdä mielikuvaostoksia ja nauttia niistä, eli "voisin halutessani ostaa tuon tavaran, koska minulla on varaa siihen". Tällaisia mielikuvaostoksia voi tehdä loputtomasti myös ilman, että edes ostaa mitään. Tärkeintä on nautinnon ja vapauden tunne.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!