Kysy ja sinulle vastataan - aina



Uskonnollinen lause "kysy ja sinulle vastataan" on metafysiikan totuus. Vastausta ei tarvitse odottaa saati anella "olennolta nimeltä jumala/enkeli/henkiopas". Vastaat itse itsellesi ja kuulet, jos haluat kuulla.


Saat vastauksen jokaiseen kysymykseesi, koska ajatus luo. Universumi ei ole moralisti, eikä universumi ole rajallinen. Kaikkea mitä toivot on rajattomasti. Kaikki materia on hengestä syntynyt, ajatus itsestään. Materia ei ole paha ja hengellinen parempi, molemmat ovat olemassa sinua varten. Olet oman universumisi keskipiste.


Ikivanhat uskonnolliset tekstit ovat vastauksia sen aikakauden ihmisille, jotka elivät kauan sitten. Ne eivät ole vastauksia sinun kysymyksiisi. Jos yrität ymmärtää noita vastauksia ja (aika-avaruudellisesti, aikaa ei ole) tuhansia vuosia sitten eläneiden ihmisten elämää ja toiveita, sanat johtavat sinut hyvin helposti harhaan.


Esitä omat kysymyksesi ja pyri sen jälkeen ajatuksettomaan tilaan, jossa voit vastaanottaa vastauksen.


Jos kuitenkin haluat lukea "pyhiä tekstejä", niin keskity olennaiseen, keskity TUNTEMAAN ehdotonta rakkautta. Ehdottoman rakkauden tunnetilassa vastaanotat kaikki toiveesi, yhden kerrallaan.

Keskity uskomaan, että luot itse todellisuutesi ja että kukaan eikä mikään ei kiellä sinulta mitään. Olet täysin vapaa.




Sinä Olet Luoja.

Kommentit