Tiedostamalla nykyhetkesi ei-toivottujen asioidenkin olevan oma luomuksesi voit vapautua vastaanottamaan toiveesi





Jos sinulla on voimakas tahdonvoima ja olet hyvin toimelias, mutta huomaat RAATAVASI tavoitteittesi eteen paljon enemmän kuin haluaisit, niin voit vapautua tuosta "raskaasta energiasta" havainnoimalla sen aikaansaamat manifestaatiot tietoisesti.

Toivot elämäsi aikana loputtoman määrän erilaisia toiveita, ja jos sinulla on taipumus "ottaa universumille kuuluvat tehtävät hoitaaksesi", eli yrittää aivan liikaa, niin vastaanotat kyllä toiveitasi, mutta useimmiten juuri niitä, joihin liittyy paljon työtä.

Tällaisesta energiasta vapautuminen on äärimmäisen helppoa teoriassa, eli jos keskittyisit vähän aikaan pelkästään meditoimaan ja kokemaan puhdasta huolettomuutta ja iloa, niin "raskaat olosuhteet" kevenisivät ja manifestoitit helppoutta. Mutta jos olet koko ikäsi tehnyt esim. hyvin raskasta työtä tai hoitanut uhrautuen läheistesi asioita, niin tuollaisesta elämäntavasta luopuminen voi käytännössä olla vaikeaa.

Esimerkki: Sinulla on paljon velkaa ja kaunis suuri koti, jota toivoit monta vuotta, kunnes vihdoin sait sen - mutta ostit sen velkarahalla. Sait kodin vaikeinta mahdollista tietä eli HALUAMISEN kautta, mutta haluaminen mahdollisti lopulta manifestaation, koska tahdonvoimasi oli niin suunnaton.

Olisit saanut tuon saman kodin myös helposti ja ilman velkaa, jos olisit keskittynyt vain olemaan iloinen ja nauttimaan elämän pienemmistä ilonaiheista.

Nyt talossa asuessasi ylläpidät tuota negatiivista "haluamisen taajuutta", koska rahahuolet ovat niin uuvuttavia, että olet valmis tekemään mitä tahansa päästäksesi veloistasi, joten vaikka arvostat ja rakastat kaunista kotiasi ja suurta unelmaasi todella paljon, niin olet lopulta valmis myymään sen VAIN päästäksesi eroon veloista. Koska koti on suuri, niin sekin aiheuttaa todella paljon työtä, mutta tiedät toisaalta myös nauttivasi kaikista niistä monenlaisiata askareista, joita tuossa kodissa asuminen vaatii. Siksi elämäsi siellä ei ole pelkkää kärsimystä, vaikka energia on pohjimmiltaan hieman raskas. 

Vedät puoleesi ja manifestoit myös kumppanin, joka on samanlaisessa, hieman liian voimakkaassa "tahtotilassa", ja välillenne manifestoituu useita tahtojen taisteluita. Ja juuri suuri unelmasi eli tuo paljon työtä vaativa koti on usein taisteluiden aikaansaaja.

Koska huoli raha-asioista on siis jatkuvasti mielessäsi, niin lopulta velkojen vain kasvaessa (se mihin kohdistat ajatuksesi lisääntyy aina) toive saada rahaa ylittää halun asua tuossa kauniissa kodissa ja sen ostaa toinen ihminen, jonka energiat ovat myös hieman raskaat. Ja näin vapaudut veloistasi.

Kun asuit tuossa asunnossa ja unelmoit vauraudesta - toivoit suuria rahasummia, jotta olisit voinut "vihdoin täysin sydämin" nauttia elämästä, ja delegoida myös unelmiesi kotiin liittyviä töitä muille ihmisille - niin toivoit tuona aikana hyvin monenlaisia ratkaisuja tilanteeseesi. Kun sinulla nyt vihdoin on toivomaasi rahaa ja olet velaton, niin et löydäkään unelmiesi taloa, vaan löydät remonttikohteen.

Tässä kohtaa tunnet valtavaa pettymystä. MIKSI joudun luopumaan upeasta unelmieni kodista ja muuttamaan kotiin, jossa joudun ikään kuin taas aloittamaan kaiken alusta ja raatamaan? Kuinka voin iloita velattomuudestani tällaisissa olosuhteissa? On mukavaa, että on rahaa ja sen mahdollistamaa vapautta, mutta hinta jonka maksoin kun luovuin unelmakodistani oli aivan liian suuri!

Ensinnäkin: Muista, etttä et voi koskaan menettää mitään, mistä olet joskus unelmoinut. Korkean minäsi taajuustilassa omaisuutesi on vain lisääntynyt, mutta koska edelleen YRITÄT saavuttaa asioista etkä keskity iloon ja huolettomuuteen, niin manifestoit nyt näennäisesti tilanteen, jossa sinulla on rahaa mutta jossa tuo raataminen edelleen jatkuu.

Kun havaitset tämän eli että olet todellakin täysin vapaa valitsemaan oman todellisuutesi, ja että olet jossain vaiheessa toivonut myös täsmälleen  tällaista tilannetta (kun olit todella epätoivoinen rahahuolinesi, niin unelmoit mahdollisuudesta voida remontoida asuntoja ja ansaita niiden avulla rahaa), niin voit vihdoin luopua raskaasta energiastasi ja keskittyä pelkästään positiivisiin asioihin.

Rempallaan oleva uusi kotisi on universumin ja korkeamman minäsi kysymys sinulle: "Tätäkö sinä taas kerran haluat, raatamista?" Voit vastata tähän kysymykseen joko "ei, en halua enää tätä" tai "kyllä, olen syntynyt raatajaksi ja kohtaloni orja".

Ja jos valitset tuon ensimmäisen vastauksen ja teet vakaan päätöksen ilon ja huolettomuuden valitsemisesta, hieman rempallaan olevasta uudesta kodistasi välittämättä (kukaan ei siis todellakaan pakota sinua taas raatamaan, jos et enää sellaista halua), niin KAIKKI ne lukemattomat unelmasi alkavat manifestoitua kuin taikaiskusta uskomattomina onnenpotkuina. Ja tämä tapahtuu siksi ja vain siksi, että sinä olet nyt vapauttanut itsesi ja tunnetaajuutesi on korkea - päästät siis irti yrittämisestä, ja annat universumin hoitaa sille kuuluvat tehtävät. Lopetat taistelun vastavirtaan.

Muista, että sinä olet kaikkivoipa, ja voit milloin tahansa itse valita minkä tahansa todellisuustason. Vetovoiman laki on kyllä niin voimakas, että se saa sinut helposti pysymään "kohtalonomaisesti" samantyyppisissä tilanteissa (luot koko ajan uutta, mutta jatkuvasti samantyyppistä kokemusta), mutta kukaan eikä mikään ei pakota sinua jatkamaan ei-toivottua.

Valitse siis ilo ja huolettomuus, juuri nyt!


Kommentit