Voit lähteä välittömästi kulkemaan kohti suurimpia unelmiasi, ja muuttua "Tuhkimosta prinsessaksi", olosuhteistasi täysin riippumatta

 


Kaikki vanhat sadut kertovat tavalla tai toisella vetovoiman laista, ja satu Tuhkimosta on havainnollinen kuvaus siitä, kuinka ankeat olosuhteet, jossa päähenkilö sadun alussa on, eivät millään tavalla rajoita hänen unelmiensa todellistumista - näennäisesti täysin yllättäen ja hyvin nopeasti. Se, että hänen olosuhteensa ovat "toivottomat" johtuu pelkästään siitä, että Tuhkimo on itse jatkuvasti luonut samanlaista todellisuutta, koska hänen huomionsa eli ajattelunsa kiinnittyy kaikkeen siihen, mitä hän ympärillään havaitsee (sadusta on useita erilaisia versioita, mutta kaikki versiot kertovat kuitenkin unelmien todellistumisesta, mahdottoman muuttumisesta mahdolliseksi).

Se, että tässäkin sadussa on näennäisesti "pahoja" ja "hyviä" ihmisiä kuvastaa vain omia uskomuksiamme, jotka saavat muut ihmiset toimimaan odotustemme mukaisesti. Tuhkimo on sadun alussa samalla negatiivisella tunnetaajuudella äiti- ja sisarpuoltensa kanssa, ja mahdollistaa siten alistamisensa itse.

Mutta kun Tuhkimon tahto muutokseen herää (etenkin Grimmin versiossa), ja hän uskaltaa tunnetasolla unelmoida paremmasta (positiivisten ajatusten tuojina ovat vertauskuvallisesti linnut), negatiivisista muistoistaan ja olosuhteistaan huolimatta, niin positiivinen tapahtumaketju lähtee välittömästi käyntiin.

Ja ei-toivottujen olosuhteiden kurjuus on voimistanut Tuhkimon unelmia niin paljon, että muutos tapahtuu hyvin nopeasti, "taianomaisesti".

Kaikki unelmamme ja toiveemme ovat jo korkean tietoisuuden tasolla värähtelymuodossa olemassa, ja ainoa este niiden toteutumiselle (eli sille, että havaitsemme ne aisteillamme)  ovat omat negatiiviset uskomuksemme, ja unelmien toteuttamisen yrittäminen, joka tapahtuu aina negatiivisessa tunnetaajuudessa. Kärsimättömyys, malttamattomuus ja  turhautuminen, ja myös uhrautuminen, sisu ja  sinnikkyys ovat siis tunnetiloja, jotka todellisuudessa estävät ja hidastavat unelmiemme toteutumista, vaikka yritteliäisyyttä ja sisua onkin lähes kaikissa kulttuureissa ihailtu sankarillisena.

Uhrautuminen ja kova uurastus unelmien tähden on kaikkein vaikein polku saavuttaa niitä, mutta useimmat ihmiset ihailevat uhrautuvaisuutta, koska he eivät itse ole kokeneet todeksi helpompaa tapaa: Korkeassa tunnetilassa sallimista, eli unelmien vastaanottamista "kuin Manulle illallinen".

Ja myös sellaiset uskonnot, joissa ihmistä kehotetaan olemaan "jumalalle alamainen" rajoittavat manifestointikykyämme, koska negatiivisessa tunnetaajuustilassa, nöyrinä ja vajavaisuutta tuntevina, emme voi havaita helpointa polkua kohti toiveitamme.

Jos elät juuri nyt olosuhteissa, joissa on omasta mielestäsi todella paljon "pielessä", ja sinulla on voimakas tarve muuttaa koko elämäsi kertaheitolla toisenlaiseksi, niin huomaa, että olet juuri nyt turhautumisen negatiivisessa tunnetilassa, joka estää muutoksen.

Lopeta noiden ongelmien ja epäkohtien tuijottaminen ja keskitä ajatuksesi mihin tahansa positiiviseen, ja alat välittömästi kulkea unelmiasi kohti, korkeamman minäsi ohjaamana. Muista, että emme koskaan tule elämässämme lopullisesti "perille", vaan että elämänilo syntyy niistä hetkistä, joissa vapaudumme ei-toivotusta tunnetilasta toivottuun, joissa kysymykseemme vastataan, ja ongelmaamme löytyy ratkaisu, varjo muuttuu valoksi.

Muista myös, että et voi yrittämällä saavuttaa SUURIMPIA unelmiasi juuri nyt (unelmien "suuruus" on oma negatiivinen uskomuksesi, mikä tahansa unelma voi todellistua välittömästi), vaan että voit ottaa korkeamman minäsi ohjaamana aina vain seuraavan askeleen, joka on kuitenkin samalla myös askel kohti tuota suurinta unelmaasi, jos tunnetilasi on korkea. Korkeampi minäsi eli sisäinen viisautesi ei koskaan lakkaa ohjaamasta sinua kohti toiveitasi, koska elämässämme ei ole kyse mistään muusta, kuin toiveitamme kohti kulkemisesta - silloinkin, kun kuljemme kohti kärsimyksiä (mitä suurempia kärsimyksiä koemme, sitä voimakkaampia ovat vastaavasti myös toiveemme). 

Sisäinen viisautesi siis OHITTAA voimakkaat negatiiviset uskomuksesi johdattamalla sinua ikään kuin kiertotietä ja "keittiön kautta" kohti tavoitteitasi, inspiroimalla sinua tekemään asioita ja menemään paikkoihin, joissa saat johdatusta oikeaan suuntaan. Kaikki muut ihmiset elämässämme ja näennäisesti vähäpätöiset tapahtumat ja ideat ovat osa tätä täydellistä synkroniaa, eli sattumia ei ole lainkaan olemassa.

Kaikki elämän näytelmässä kokemamme on siis aina keskinäisessä harmoniassa, valitsemme sitten negatiivisen tai positiivisen käsikirjoituksen. Olet täydellisen vapaa valitsemaan kumman tahansa - juuri nyt. Valitsemalla korkean tunnetilan valitset samalla positiivisen tapahtumaketjun, ja kuljet kohti iloa ja haltioitumista.

Sinä olet oman elämäsi täydellisen kaikkivoipa Luoja.


Kommentit