Pelottavat ja vihaiset ihmiset ovat omia luomuksiasi



Jos toinen ihminen on sinulle "paha", niin hän on sellainen vain siksi, että itse uskot hänen olevan paha, jolloin hän näyttäytyy uskomuksesi mukaisena (jin ja jang, koet aina sitä mihin itse keskität huomiosi). 

Oma uskomuksesi siis vahvistaa itse itseään, KOSKA uskot siihen - ei siksi, että tuo toinen ihminen olisi paha. Jos joku toinen ihminen näkee tuon saman ihmisen hyvänä, niin hän on hyvä tuolle toiselle ihmiselle. Rakkauden tunne on aina meissä itsessämme, emme voi koskaan saada sitä keneltäkään toiselta. Mutta voimme heijastaa omaa rakkauttamme toisiin ihmisiin, jolloin he ilmentävät sitä seurassamme.


Jos pelkäät tai vihaat toista ihmistä - vaikkapa Vladimir Putinia - niin pyri näkemään
hänet hänen perusolemuksensa kaltaisena eli hyvänä, ja ajatellessasi häntä pyri vapautumaan vihasta korkeampaan tunnetilaan: Ensin vihasta turhautumiseen, sitten toiveikkuuteen, uskoon ja lopulta myötätuntoon. Kun näkökulmasi muuttuu, niin myös kokemuksesi muuttuu.

Se, että joku julkisuudessa pahaksi määritelty ihminen, jota sinä et henkilökohtaisesti tunne, tekee pahoja tekoja, ei tarkoita, että sinun tulisi "valita puolesi" ja joko vihata tai puolustaa häntä. Koska et ole osallinen hänen oletettuihin pahoihin tekoihinsa (et ole niiden uhri), niin et voi myöskään tuomita tuota pahantekijää, sillä et ole hänen kanssaluojansa, etkä hänen nk. uhriensa kanssaluoja. Jos tuomitset hänet, niin olet itse negatiivisessa tunnetaajuudessa ja aikaansaat ongelmia itsellesi, mutta et millään tavalla auta tuon ihmisen oletettuja "uhreja".

Siksi vastuun kantaminen muiden ihmisten asioista, eli ns. maailman parantaminen, on aina hyödytöntä ja vahingollista silloin, jos maailmanparantajan tunnetila on negatiivinen. Kaikki negatiivisissa tunnetiloissa käydyt taistelut ovat aina hävittyjä, ja myös sääli on hyödytön tunne.

Ihminen, joka tekee ns. pahoja tekoja on aina peloissaan. Ja emme voi koskaan tehdä pelokkaasta rohkeaa halveksimalla ja vihaamalla häntä. Voimme auttaa pelokasta vain puhtaalla myötätunnolla, eli yhdistymällä tunnetasolla hänen korkeimman olemuksensa kanssa. Hänen perusolemuksensa on yhtä sinun perusolemuksensa kanssa. Myös sinä voisit olla pelokas ja vihainen Vladimir Putin, ja vihatessasi häntä sinä myös olet.

Todellisuutta ja "egoja" ei ole olemassa, vaan olemme kaikki samaa energiavirtaa, näemme vain unta erillisyydestä ja "maailmasta".

Kommentit