Onnekkaat ihmiset uskovat unelmiinsa ja kulkevat aidosti rohkeina niitä kohti



Ja aito rohkeus ei siis ole pelkoa aiheuttavaa uhkarohkeutta, vaan tunnetason luottamusta elämään. Ja sinä itse tunnet, kummasta on milläkin hetkellä kyse!

Ei ole olemassa onnettomia ja onnekkaita ihmisiä, luomme ja vastaanotamme eli koemme (tulkitsemme olevaisen värähtelytaajuuksia) jokaisen hetkemme itse. Mutta sellainen ihminen, joka on jo lapsena oppinut luottamaan siihen, että hänen unelmansa voivat todella toteutua, manifestoi unelmiaan helpommin, koska hän uskoo niihin (positiivinen tunnemuisto). Hänen on siis helpompi valita "onnistumisen taajuustila".

Perhetaustamme eli kasvuympäristömme vaikuttaa siis siihen, kuinka hyvin säilytämme "lapsenuskomme", eli uskomme kykyymme manifestoida toiveitamme. Eli tässä mielessä voidaan sanoa, että on "kultalusikka suussa syntyneitä" ihmisiä, ja vähemmän onnekkaita.

Mutta huomaa, että onnellisuuden käsitteeseenkin liittyy näköharha: Onnellisuus on joka hetki täysin suhteellista, eli koemme onnellisuutta aina vain vapautuesamme astetta negatiivisemmasta tunnetilasta hieman positiivisempaan, ja siksi myös "parempi- ja huonompiosaisuus" ovat suhteellisia käsitteitä. Eli todella paljon haasteita elämässään kokenut - vastavirtaan melonut - ihminen ei lopulta olekaan yhtään onnettomampi kuin helpomman elämän kokenut, koska onnellisuus on kunkin kuluvan hetken  ARVOSTAMISTA, ei esim. rahallista hyvinvointia, mainetta tai ihmissuhteiden runsautta!

Eli jos ihmisellä on tilillään rahaa miljoona euroa, mutta häneltä puuttuu tärkeä ihmissuhde, ja hänen ajatuksensa kohdistuvat tuon ihmissuhteen puuttumiseen, niin hän on todellisuudessa paljon onnettomampi kuin sellainen ihminen, jolla on miljoona euroa velkaa, mutta jolla on vierellään kissa, jota kohtaan hän juuri nyt tuntee rakkautta.

Tätä tarkoittaa sanonta "rahalla ei voi ostaa rakkautta", sillä valitsemme itse arvostuksemme kohteet, ja jos rikas ihminen uskoo, että hänen kumppaninsa ja ystävänsä rakastavat vain hänen rahojaan, mutta eivät häntä itseään, niin hän on "sisäisesti hyvin köyhä". Ja tämä johtuu siitä, että emme voi koskaan saada rakkautta muilta ihmisiltä, rakkaus on sisäinen tunne, joka joko on meissä itsessämme - tai ei ole. Rikaskin ihminen voi olla pakahduttavan onnellinen - jos hän arvostaa rahojaan eikä pelkää niiden menettämistä.

Aivan kuten hengittäessämme olemme "hapen suhteen rikkaita", pelkäämättä silti noiden molekyylien menettämistä eli uloshengitystä, koska uskomme uuden sisäänhengityksen jälleen seuraavan hiilidioksidin poistumista kehostamme.

Onnekas on siis olosuhteista, perhetaustasta ja menneistä kokemuksista täysin riippumatta ihminen, joka on optimisti ja kohdistaa ajatuksensa positiivisiin asioihin negatiivisten sijasta. Sillä ihan jokaisen ihmisen elämässä on joka ikinen hetki myös "toteutumattomia unelmia", ja jos tuijotamme masentuneina noita ikään kuin vasta kypsymisvaiheessa olevia toiveita, niin olemme onnettomia, omistimme kuinka paljon omaisuutta tahansa.

Eli jos sinulla on 99 murhetta ja yksi ilonaihe, niin keskitä ajatuksesi tuohon iloiseen asiaan, ja kaikki murheesikin muuttuvat iloksi, koska korkea tunnetilasi mahdollistaa aina unelmiesi toteutumisen.

Ja ainoa unelma, joka meillä kaikilla todellisuudessa joka hetki on, on unelma onnellisuuden tunteesta. Tuo unelma todellistuu, kun koemme jotakin sellaista, jota haluamme kokea tässä elämän unessa. Toiveemme voi olla myös jostakin jo saavuttamastamme - aikansa eläneestä - luopuminen, eli "pieni kuolema", kuten avioero tai lasten muuttaminen pois kotoa. Sillä kun luovumme jostakin niin jotain uutta ja innostavaa pääsee manifestoitumaan sen tilalle ("kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen aina avautuu"). Ja myös fyysinen kuolema voi olla tällainen unelma, sillä ei-fyysisinä emme tunne enää rajallisuutta ja kärsimystä.

Tästä syystä "sirpaleet tuottavat onnea", sillä jonkin asian rikkoutuminen mahdollistaa uusia asioita, energia vain muuttaa muotoaan.

Jos siis haluat olla onnekas, niin pidä kirkkaana mielessäsi mikä tahansa sellainen päämäärä, jonka uskot tuottavan sinulle suurta iloa (tunnetilasi ajatellessasi tuota asiaa kyllä kertoo, onko tuo unelma juuri sellainen). Kun uskot tuohon yhteen unelmaan ja sen ajatteleminen tuottaa sinulle mielihyvää, niin kaikki muutkin toiveesi todellistuvat, KOSKA olet unelmien todellistumisen taajuudella.

Muista, että rohkeus on miellyttävä tunne, uhkarohkeus taas negatiivinen tunne, eli tunnetilasi kyllä kertovat, oletko kulkemassa helpointa mahdollista polkua eli harmoniatilassa (flow)  kohti päämäärääsi.

Negatiiviset kokemukset, joita edelleen hetkittäin ja  päivittäin koet, ovat nekin itse tilaamiasi "tarkennuksia", unelmiesi hienosäätöä,  ja juuri ne mahdollistavat täydellisen vapautesi luojana. Ilman negatiivista emme voisi edes iloita positiivisesta. Ilman varjoa emme nauttisi valosta.

Sinä Olet Luoja - kaikkivoipa.


Kommentit