Lopeta taisteleminen ja saavutat sen, minkä puolesta taistelit




Taistelemme sitten sairauksia tai muita ihmisiä vastaan, "oikeuden puolesta", tai saadaksemme paremman toimeentulon itsellemme, niin voittaja on aina se, joka on tarpeeksi rohkea luopumaan kokonaan taistelusta.

Köydenveto loppuu sillä hetkellä, kun köyden toisessa päässä ei ole enää ketään vetämässä.

Hyvän puolesta ei siis voi taistella taistelemalla KETÄÄN toista ihmistä vastaan, riippumatta heidän teoistaan, koska taistelija itse ei edusta sitä, minkä puolesta hän taistelee.
Kaikki taisteleminen tapahtuu aina negatiivisessa tunnetilassa, jossa emme voi ottaa vastaan toivomiamme asioita. Toiveemme todellistuvat aina silloin, kun mielemme on harmoniatilassa, eli kun emme yritä saavuttaa mitään.
Kvanttifysiikan näkökulmasta: Kaikki olevaisena kokemamme, niin toiveet kuin "ei-toiveekin", ovat vain energiavärähtelyä eli "ajatus itsestään". Aistimme tulkitsevat tuon energian ns. todellisuudeksi, ja oma tunnetilamme on joka hetki indikaattori siitä, valitsemmeko toiveeen vai ei-toiveen todellisuuden.

Siksi "jumaliin" uskovatkaan eivät voi koskaan voittaa taistelua oman uskontonsa puolesta, sillä uskovainen joka taistelee ei ole itse ehdottoman rakkauden tunnetilassa, joka on hänen oletetun "jumalansa" olemus (Kaikki Mikä On, Elohim, El-illah, Tao, Suuri Maailmanhenki).




Kommentit