"Sinä Olet Luoja - tietoisen luojan käsikirja" -teosta saa nyt myös Suomesta!

 


Tämä vetovoiman lakia ja tietoista todellisuuden luomista käsittelevä perusteos on helppolukuinen ja selkeä, eli yksittäiset tekstit ovat lyhyitä ja kiteytettyjä.

Koska jokainen teksti on erikseen otsikoitu ja omilla sivuillaan, niin voit lukea tätä kirjaa myös intuitiivisesti ikään kuin tarotkorttien tapaan, avaamalla kirjan joka aamu "sattumanvaraisesti" jostakin kohdasta (sattumaa ei ole!)

Kirjan hinta postikuluineen - suoraan kirjailijalta eli tämän blogin kirjoittajalta ostettuna - maksaa 18 euroa. Tilaa oma kirjasi osoitteesta lepisti at hotmail.com.

****************************

Samaan pakettiin ja samoilla postikuluilla voit tilata myös kirjan "Hevonen on kuin ihmisen mieli - henkisen hevostaidon kirja", jossa käsitellään paitsi hevosten kanssa työskentelyä ja harrastamista vetovoiman lain näkökulmasta, niin myös seikkaperäisemmin kvanttitodellisuusteorian yhteyttä erilaisiin uskontoihin ja muihin henkisiin maailmankatsomuksiin. Jos tilaat molemmat kirjat samassa paketissa, niin niiden yhteishinta postikuluineen on 38 euroa.

Halutessasi voit saada molempiin kirjoihin tai kirjanmerkkiin myös kirjailijan omistuskirjoituksen.




Kommentit