Tuntemasi kärsimys on todiste siitä, että toteutumaton unelmasi on jo olemassa



Voit nopeuttaa minkä tahansa unelmasi toteutumista eli todellistumista oivaltamalla tietoisesti, että et voisi lainkaan tuntea negatiivisia tunteita, elleivät unelmasi olisi jo olemassa.

Et siis voisi edes tuntea kärsimystä - ahdistusta, epätoivoa, vihaa, katkeruutta, turhautumista - ellet olisi jo ajatuksillasi luonut toivettasi. Sellainen asia, josta et ole koskaan edes unelmoinut, ei saa sinua ahdistumaan ajatellessasi sitä. Et sure eroa ihmisestä, jota et ole koskaan tuntenut. Et murehdi rahattomuutta, jos et ole koskaan toivonut rahaa. Et harmittele sellaisen sinulle tärkeän tavaran katoamista, jota sinulla ei ole koskaan ollutkaan. Et pelkää sairautta, jos et ole koskaan ollut sairas, eli jos et tiedä, miltä tuntuu, kun kehosi solut eivät ole harmoniatilassa. Toiveen on siis jo oltava olemassa, jotta voisimme tuntea kärsimystä siitä, että emme koe sitä todeksi juuri nyt.

Kun sinulla on "paha olla", niin tuo tunne kertoo vain ja ainoastaan siitä, että kiellät itseltäsi jotakin sellaista, joka on jo olemassa. Paha olosi ei siis kerro siitä, että unelmasi ei voi toteutua, vaan se kertoo siitä, että sinä itse olet oman, jo olemassaolevan unelmasi esteenä KOSKA sinulla on paha olla. Epäuskon tunnetaajuustilasi estää sinua havaitsemasta unelmaa, joka on jo olemassa.

Voit kuitenkin muuttaa epäuskon tunnetilan uskon ja tiedon tunnetilaksi millä hetkellä tahansa kohdistamalla huomiosi mihin tahansa sellaiseen asiaan, johon jo uskot, ja joka tuottaa sinulle mielihyvää. Tyytyväisyys  ja arvostus on  yleisavain, joka avaa mahdollisuudet mihin tahansa, mitä toivot. Korkea tunnetila on siis kuin sisälläsi loistava valo, joka valaisee myös vielä näkymättömissä olevia toiveitasi, ja tekee ne näkyviksi.

Vapauta itsesi negatiivisista tunteista keskittymällä joko iloa tuottaviin olosuhteisiin, tai olosuhteista riippumattomaan elämäniloon. Jos tunnetilasi on juuri nyt hyvin matala, niin salli tuon vapautumisen tapahtua vähitellen, eli rakentamalla ikään kuin siltoja negatiivisten tunnetilojesi välille: Vapaudu ahdistuksestasi tuntemalla ensin vihaa.  Viha on aina voiman tunne verrattuna masennukseen ja arvottomuudentunteeseen. Vapauta itsesi syyllisyydestä syyttämällä hetki muita ihmisiä. Vapauta sitten itsesi vihasta ja katkeruudesta tuntemalla vahingoniloa ja kostonhimoa. Vapaudu kostonhimostasi tuntemalla halveksuntaa, ylemmyyttä ja ylpeyttä. Vapaudu ylemmyydentunteistasi tuntemalla turhautumista. Vapaudu turhautumisen tunteistasi tuntemalla toiveikkuutta. Vapaudu toiveikkuudestasi uskomalla, että toiveesi voi toteutua. Vapaudu uskostasi tietämällä, että toiveesi ON jo totta. Ja sillä hetkellä se myös on totta ja toiveesi manifestoituu, koska havaitset, että se oli koko ajan jo olemassa, sinä itse vain et havainnut sitä, koska olit eri taajuustilassa, kuin toiveesi.

Luot todellisuuttasi ajatuksillasi, ja koet nuo ajatukset todeksi uskomalla niihin niin vahvasti, että uskosi muuttaa ne "todellisuudeksi". Älä koskaan vähättele onnellisuuden kokemuksia, jotka ovat seurausta elämän tarjoamista pienistä iloista, sillä onnellisuus on onnellisuutta, oli sen syy "suuri tai pieni". Ja kun olet onnellinen pienistä asioista, niin onnellisuuden tunteesi mahdollistaa myös suurten unelmiesi todellistumisen. 

Seuraamalla valon hentoa kajastusta päädyt lopulta paikkaan, jossa valo loistaa suurena ja kirkkaana.

Sinä Olet oman elämäsi Luoja, kaikkivoipa.


Kommentit