Tilaa "Hevonen on kuin ihmisen mieli" -kirja suoraan kirjailijalta


Tässä kuva kuuluisasta ruunatriosta, Feijasta, SevillanoXXXI:sta ja Tjerkistä, jotka ovat pääosassa vastikään julkaistun  henkisen hevostaidon kirjan hevososuudessa. 

Kirjailijatar Tiina Lepistö istuu keskellä Sevillanon selässä.

Runsaasti lisää kuvia näiden näyttelijähevosten pitkän ja hyvin monipuolisen esiintyjänuran varrelta löytyy Barbaarikartanon Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/Barbaarikartano



Voit tilata tuoreen, sekä vetovoiman lakia että hevosten kanssa kommunikointia ajatus- ja tunnetasolla käsittelevän kirjan "Hevonen on kuin ihmisen mieli - henkisen hevostaidon kirja" suoraan kirjailijalta.

Halutessasi saat kirjaasi tai kirjanmerkkiisi samalla myös kirjailijan omistuskirjoituksen.

Kun tilaat kirjan kirjailijalta niin tuet samalla tämän blogin kirjoittajan työtä (kirjailijat saavat ostaa omia kirjojaan kustantajalta hieman halvemmalla), joka on jatkutut keskeytyksettä pian neljä vuotta.

Teos on siis paitsi hevoskirja, niin se on myös vetovoiman lakia ja tietoista luomista käsittelevä perusteos, joka sopii kenelle tahansa henkisistä asioista kiinnostuneelle.

Kirjan hinta suoraan kirjailijalta tilattuna on 25 euroa (sisältää postimaksun ja mahdollisen omistuskirjoituksen).


Tilaa oma kirjasi osoitteesta lepisti at hotmail.com


Sydämellinen kiitos tuestasi!

Ps. Jos haluat ostaa teoksen kirjakaupasta, niin Akateemisessa kirjakaupassa Helsingissä sitä on tällä hetkellä saatavissa. Suomalaisen kirjakaupan myymälät lupaavat toimittaa teoksen noin viikon kuluessa. Voit tilata kirjan myös Basam Kustannus Oy:n sivuilta.



Kommentit