Positiivisen ajattelun voima on myös kvanttifysiikan todentama - kyse ei ole harhakuvitelmista ja mystiikasta




Sellaiset ihmiset, jotka sanovat "uskovansa tieteeseen" ns. "huuhaan" sijaan eivät todennäköisesti ole tutustuneet fysiikan tieteenalaan kuuluviin, kvanttitodellisuutta koskeviin teorioihin. Etenkin nyt koronapandemian aikana haetaan turvaa ns. eksaktista tieteestä, ja moni suhtautuu ns. henkiseen tietoon jopa vaarallisena huuhaana, mielikuvituksena, jopa mielisairautena.

Tietoisena luojana tiedät jo kokemuksesta, että vetovoiman laki vaikuttaa kaikkiin havaintoihimme elämästä ja ns. todellisuudesta. Mutta miten selittää asia ihmiselle, joka tekee hyvin jyrkän eron "tieteen" ja "huuhaan" välille ymmärtämättä, että ns. huuhaa on kautta aikain muuttunut tieteeksi tieteen kehittyessä (esim. kännykkäteknologiaa olisi sata vuotta sitten pidetty huuhaana, sehän perustuu näkymättömään värähtelyyn ja sen taajuuksiin)?

Tarkastelkaamme seuraavassa vetovoiman lakia fysiikan näkökulmasta:

Albert Einsteinilla on aina ollut paljon ihailijoita, mutta jos kaikki Einsteinin neroutta kunnioittavat ihmiset pohtisivat, mitä hän on todella sanonut, niin moni huuhaaksi leimattu asia muuttuisikin "einsteinilaiseksi". Suhteellisuusteoriakin on mitä suurimmassa määrin "hihhulistinen", jos käytämme niinsanottujen tiedeuskovaisten terminologiaa. Einstein on myös ihan suoraan ilmaissut pitävänsä kokemaamme todellisuutta pelkkänä henkilökohtainen uskomuksena: "Onko universumi ystävällinen paikka?" hän kysyi. "On, jos uskot, että se on, tai ei, jos uskot, että se ei ole" kuuluu absoluuttisesti tosi vastauspari.

Kvanttifysiikan todellisuutta koskeva hypoteesi on, että havaitsija itse ajatuksineen ja tunnetiloineen vaikuttaa aina sen todellisuuden laatuun, jota hän havainnoi. Emme voi kuitenkaan koskaan tehdä havaintoja toisen ihmisen aisteilla ja "pään sisästä", joten siksi emme myöskään voi tietää, että todellisuusnäkemyksemme ovat erilaisia muiden ihmisten kanssa. Ja vaikka äänitämme ääntä ja taltioimme kuvia, niin nekään tallenteet eivät ole absoluuttisesti olemassa ilman havaitsijaa. Ja tämä johtuu siitä, että taltioitu materiaalikin vaatii havaitsijan tullakseen meille tietoisesti "olevaksi".

Se, miksi maailmamme VAIKUTTAA samanlaiselta eri ihmisten kanssa, johtuu kollektiivisesta tietoisuudesta, yhteisestä ajatusvirrasta, eli uskomme kanssaihmistemme kanssa suunnilleen samanlaisen fyysisen maailman olemassaoloon, joten voimme elää näennäisesti "samassa fyysisessä todellisuudessa" - todellisuusunessa.

Kvanttitodellisuusteorian mukaan mitään todellisuuttakaan ei kuitenkaan ole, vaan kaikki havaitsemamme on vain aistiemme tulkintaa värähtelytaajuuksista, eli "asiat" (esineet, ihmiset, ympäristöt, lämpötilat, äänet, värit ym.) ovat vain ajatuksia itsestään, ja ajatukset ovat siis ainetta, värähtelevää energiaa. Ja tämä koskee sekä ajattelemiamme ajatuksia (mielikuvia), että jo manifestoituneita ajatuksia, eli "fyysistä ainetta".

Kvanttitodellisuudessa ei siis ole mitään "todella olemassaolevaa", mutta samaan aikaan siinä voi olla mitä tahansa - riippuen havaitsijan havainnosta.

Väreistä, äänistä ja hajuista puhuttaessa kyllä hyväksymme sen, että ne ovat olemassa värähtelynä, eivät "oikeasti". Ja hyväksymme sen, että koira haistaa ja kuulee asioita, joita me emme haista ja kuule, KOSKA se on koira. Emme siis pidä hihhulistisena valheena sitä, että koiran aistit tulkitsevat todellisuutta eri tavalla, kuin ihmisen.

Puhekielessä käytämme samoin ilmaisua "olla eri taajuudella" jonkun toisen ihmisen kanssa, mutta jokseenkin harva ihminen maapallolla on tiedostanut, että kyse on ihan konkreettisesti erilaisista taajuuksista ja havainnoista - siis erilaisista todellisuuskokemuksista!

Tämä teoria selittää myös sen, että hyvin harva ihminen on havainnoinut vaikkapa buddhalaismunkkien levitaatiota. Ihminen, joka ei usko levitaatioon, ei voi havaita sitä, koska hän ei itse usko siihen. Fysiikan termein hän on siis "eri taajuudella" levitaatioajatuksen kanssa (vs. radio-ohjelmien taajuudet).

Tällä hetkellä ajankohtainen pandemia on sekin kvanttitodellisusteorian mukaan "ajatus, johon kollektiivisesti uskomme". Ja jos kiinnitämme usein huomiomme ajatuksiin sairaudesta ja viruksista, niin myös manifestoimme omaan todellisuuteemme sairauden pelkoa ja sitä kautta myös viruksia ja sairautta, koska pelko on matala värähtelytaajuustila, jossa ei-toivotut pelon ajatukset manifestoituvat (nosebovaikutus).

Jos taas kiinnitämme huomiomme mihin tahansa positiivisiin asioihin, eli ajatuksiin omista toiveistamme, niin ainoastaan korkealla värähtelytaajuudella olevat asiat voivat manifestoitua eli havaitsemme ne "oleviksi" (plasebovaikutus).

Yksinkertainen radioesimerkki: Jos kuuntelet surullista körttivirsikanavaa, niin iloinen humppakanava ei ole sinulle sillä hetkellä "olemassa", koska et havaitse sitä kuuloaistillasi (kuuloaisti tulkitsee aina äänen värähtelyä). Tuo iloinen humppakanava lähettää kuitenkin sekin koko ajan iloista ohjelmaa, sinä vain et havaitse sitä (korvasi ei tulkitse sen värähtelytaajuutta), koska olet virittänyt vastaanottimesi eri taajuusalueelle.

Rinnakkaisia todellisuuksia on siis olemassa lukemattomia, vaikka voimme havaita vain yhden kerrallaan.
Tästä johtuu myös se, että sananparsi "sitä saa mitä tilaa" on aina totta. Kun ajattelet jotain korkeassa tunnetilassa, niin ajatuksesti todellistuu. Ja kun ajattelet jotakin negatiivisessa tunnetilassa, niin silloinkin oma ajatuksesi todellistuu.
 
Ja tämä kaikki perustuu fysiikkaan, vetovoiman lakiin (samanlainen vetää aina puoleensa samanlaista), joka mahdollistaa myös oman elimistömme hyvin monimutkaisen toiminnan ilman, että itse joutuisimme esim. "auttamaan sydäntämme lyömään" - ja sen, että planeetat pysyvät radoillaan täydellisessä synkroniassa, törmäilemättä toisiinsa.


Se mihin uskot, on olemassa. Se mihin et usko, ei ole olemassa - sinulle.


**************


Jos olet kiinnostunut osallistumaan Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen Barbaarikartanossa, niin ilmoittaudu mukaan! Seuraava Kohtaaminen järjestetään lauantaina 4.12.2021. Voit ilmoittautua joko Facebookissa (Barbaarikartanon tai Sinä Olet Luoja -sivulla) tai osoitteessa lepisti at hotmail.com.


Tervetuloa valonkantajaksi korkeisiin taajuuksiin!



Kommentit