Kun lakkaat etsimästä, niin se mikä on kadoksissa, löytää sinut



Negatiivisessa tunnetilassa ollessasi usein unohdat, että vetovoiman laki toimii myös matalammissa taajuuksissa. Eli vedät aina sellaista puoleesi, mihin keskität HUOMIOSI. Ja jos tunnetaajuustilasi on negatiivinen, niin et voi vetää puoleesi todellisia toiveitasi. Se, että vedät asioita puoleesi, ei siis suinkaan aina tarkoita sitä, että juuri nuo asiat olisivat sinulle "kohtalonomaisesti tarkoitettu"! Muista, että meidän yläpuolellamme ei ole korkeampia voimia, jotka päättäisivät asioita meidän puolestamme. Luot itse aivan kaiken, mitä sinulle tapahtuu, ja vetovoiman laki toimii koko ajan, oli tunnetilasi sitten negatiivinen tai positiivinen.

Universumin laki, vetovoiman laki,  on siis äärimmäisen yksinkertainen ja aina täysin absoluuttisesti toimiva, mutta negatiivinen tunnetila eli negatiivinen todellisuus tekee äärimmäisen yksinkertaisesta luonnonlaista monimutkaista ja vaikeaa, ja saa elämän tuntumaan usein "epäreilulta".

Jos siis olet kärsimätön ja toiveikas, niin vedät tuossa tunnetilassa puoleesi asioita ja ihmisiä, jotka ylläpitävät kärsimättömyyttäsi, turhautuneisuuttasi ja toiveikkuuttasi. Todellinen toive todellistuu vain, jos uskot siihen, eli tunnetasolla aidosti tiedät, että toiveesi voi toteutua.

Moni meistä elää toiveikkuuden ja turhautumisen noidankehässä suurimman osan elämästään, vajoten aina välillä myös täydellisen toivottomuuden, syyllisyyden, vihan ja pelon tunnetaajuuksiin. Ja vaikka toiveemme aina silloin tällöin toteutuvatkin, niin emme useinkaan todellista niitä tietoisesti vaan vahingossa - tiedostamattamme.

Esimerkiksi kohtaamasi uusi ihminen ei ole "toiveidesi täyttymys", jos olet itse toiveikkuuden negatiivisessa tunnetilassa kohdatessasi hänet, vaan näet hänessä oman toiveesi, et hänen todellista olemustaan. Tästä syystä "rakkauden huuma" mahdollistaa kyllä sen, että koet tunnetaajuusresonanssin rakkautesi kohteen kanssa (koska rakastuneena tunnet itse rakkautta, eli olet yhteydessä tuon toisen ihmisen korkeaan olemukseen), mutta jos siis kohtasit rakkautesi kohteen toiveikkuuden tunnetilassa - selkeyden korkean tunnetilan sijaan - niin rakastettusi on kyllä ihminen, jota HALUAT rakastaa, mutta hän ei ole sellainen ihminen, jonka todella toivoit kohtaavasi.

Ns. harras toive voi siis toteutua vain, jos lakkaamme toivomasta sitä, jolloin negatiivinen uskomuksemme ja negatiivinen tunnetilamme (toiveikkuus) ei enää ole aktiivisena estämässä tuon toiveen toteutumista.

"Suuret unelmat" pysyvät tavoittamattomissasi juuri niin kauan, ku uskot itse niiden olevan "liian suuria". Mikään toive ei siis ole universumin näkökulmasta koskaan LIIAN suuri, vaan pienet ja suuret unelmat voivat todellistua aivan yhtä helposti. Vain sinun oma epäuskosi voi estää suuremman unelmasi toteutumisen.

Kaikki, mitä pystyt omassa mielikuvituksessasi kuvittelemaan voi manifestoitua milloin tahansa. Ja jos kykenet jostakin asiasta unelmoidessasi ylläpitämään korkeaa tunnetilaa, niin unelmat, joista haaveilit, todellistuvat nopeammin.

Päästä irti, lakkaa yrittämästä, rakasta sitä ainoaa hetkeä, joka on koskaan olemassa, eli hetkeä, jonka koet juuri nyt. 

Lopeta etsiminen ja se, mitä etsit, löytää sinut.


Kommentit