Älä yritä ajatella tiettyjä toiveitasi ja uskoa juuri niiden toteutumiseen - vastaanota ajatuksia korkeassa tunnetilassa



Korkea tunnetaajuustila mahdollistaa mitä tahansa mitä toivot, milloin tahansa.

Mutta et voi vastaanottaa toiveitasi fyysiseen kokemusmaailmaasi, ellet tunnetasolla juuri nyt usko niiden toteutumisen mahdollisuuteen ja TIEDÄ sitä, että toiveesi ovat jo olemassa, korkeassa värähtelytaajuudessa.

Manifestotointi on fysiikkaa, ei toiveajattelua ja unelmiemme anomista "korkeammilta voimilta". Ihmiselämän ihanuus ja traagisuus - riippuen siitä, kumman sinä itse valitset - on juuri siinä, että mitään meitä itseämme korkeampia voimia ja "jumalia" ei ole olemassa.

Ns. uskoontulon ihmeellisenä koettu voima - aivan kuten rakkaudenkin voima - perustuu uskon ja tiedon tunnetaajuustiloihin. Ja tuo tunnetaajuustila ei kerro "jumalien" olemassaolosta mitään, vaikka tuohon tunnetilaan onkin lukuisissa erilaisissa uskonnoissa liitetty "ajatus jumalasta/jumalista".

Suurin osa ihmiskunnasta ei ole täysin tietoisesti kokenut ei-erillisyyden ja kaikkivoipaisuuden kokemusta. Jokainen meistä on kyllä kokenut tuon tunteen pienenä lapsena, tai tuntiessamme pakahduttavaa onnellisuuden tunnetta. Mutta tuon tunnetilan havaitseminen kehossaan ja fyysisessä olemuksessaan tietoisesti on valaistumisen tila, koska juuri tietoisuus siitä mahdollistaa kaikkivoipaisuuden tietoisen havaitsemisen ja "käyttämisen" (ns. magiikka).

Jos siis täysin tietoisesti ja usein tunnistat itsessäsi tuon hyvin korkean tunnetilan, ja vastaanotat tuossa tunnetaajuustilassa ajatuksia, jotka taajuudestasi johtuen välittömästi myös manifestoituvat - korkea tunne itsessäänhän on sekin manifestaatio - niin olet ikään kuin kehittänyt "henkisiä lihaksiasi" niin paljon, että kykenet myös negatiivisessa tunnetilassa ollessasi siirtymään oman negatiivisen itsesi ulkopuolelle. Korkeampi minäsi siis tarkastelee tuossa tunnetaajuustilassa inhimillistä sinua, ymmärtäen sen, että negatiivinen tunne ei ole mitään todellista, vaan ainoastaan erillisyysharhan mahdollistava näkökulma.

Valitse siis juuri nyt huomiosi kohteeksi mitä tahansa sinua ilahduttavaa, sillä näin tietoisesti tekemällä valitset "korkealla värähtelevän kanavan", joka mahdollistaa sen, että korkeampi minäsi pääsee ohjaamaan sinua välittömästi ja ilman "taustakohinaa" kaikkein helpointa polkua pitkin kohti unelmaasi.

Tunnetilasi ovat täydellisen tarkka ohjausjärjestelmä matkallasi ilosta iloon. Käytä sitä.

*********************

Voit vielä ilmoittautua sunnuntain 31.10.2021 Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen. Lisätietoja osaoitteesta lepisti at hotmail.com. Kohtaamisessa voit kysyä myös sinua henkilökohtaisesti askarruttavia kysymyksiä ja tiedostaa, miten ongelmasi ratkeavat helposti ja nopeasti.  Tervetuloa Barbaarikartanoon! (avustamme tarvittaessa autottomia kuljetuksissa Porvoosta kartanolle ja takaisin)






Kommentit