Todelliset menestyjät haaveilevat usein


 

Jos nautit unelmoinnista ja tulevan elämäsi visualisoinnista, ja muut ihmiset naureskelevat "epärealistisuudellesi" ja "saamattomuudellesi", niin muista, että pilkallinen ihminen on aina itse negatiivisessa tunnetilassa. Ja hän on pilkallinen juuri siksi, että hän tietää itse sisäisesti, että ei voi tuossa tunnetilassa saavuttaa omia haaveitaan.

Toista ihmistä halveksiva ihminen estää siis aina omien toiveidensa toteutumisen, eikä hän tuota toista ihmistä halveksimalla voi millään tavalla auttaa myöskään halveksuntansa kohdetta - koska me voimme auttaa muita vain omalla esimerkillämme, eli pysymällä puhtaan myötätunnon tunnetilassa.

Todelliset menestyjät eivät pelkää itseensä kohdistuvaa arvostelua, vaan he ymmärtävät, että kriittiset ihmiset kärsivät muita arvostellessaan itse, ja todella kokevat olevansa "oikeassa" - jokaisen ihmisen todellisuushan on itse kunkin oman uskomuksen mukainen.

Unelmiinsa uskova menestyjä tietää, että ns. todellisuus ja ns. asiat, jotka koemme tosiksi ei ole mitään muuta, kuin ajatus itsestään, eli aistiemme tulkinta ajatusten värähtelytaajuudesta. Ja siksi unelmiin aidosti tunnetasolla uskomalla todellistamme mitä tahansa, mitä ajattelemme.

Sellainen ihminen, joka syyttää menestyvää ja elämästä iloitsevaa ihmistä itsekkääksi narsistiksi on todellisuudessa itsekäs narsisti itse, ja hän näkee vain toisessa ihmisessä oman peilikuvansa. Kanssaihmisemme ovat seurassamme aina sellaisia, kuin millaisina ITSE näemme heidät. 

Ns. narsistin uhrina itseään pitävä ihminen ei siis kykene tuntemaan ehdotonta rakkautta, sen kummemmin itseään kuin tuota "narsistiakaan" kohtaan, ja koska hänen rakkautensa on ehdollista, hän näkee tuon toisen ihmisen "itsekkäänä".

Samoin "olosuhteiden uhrit" kieltäytyvät itse uskomasta toiveisiinsa, ja syyttävät muita ihmisiä ja olosuhteita omasta epäuskostaan.

Menestyvillä, omia unelmiaan toteuttavilla eli todellistavilla ihmisillä on aina paljon kadehtijoita siksi, että kateuden tunne kertoo juuri kateellisen omasta negatiivisesta tunteesta, eli kateellinen vihaa itseään tuntiessaan kateutta, koska tietää, että estää itse itseltään omat unelmansa, tuntiessaan kateutta.

Myös moralismi perustuu aina negatiivisiin tunnetiloihin. Moralisti neuvoo muille ihmisille, miten heidän tulisi elää, koska ei moralisoidessaan itse tiedä, miten voisi tuntea onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Muita ihmisiä tuomitseva ihminen pelkää itse, ja yrittää varoittaa muita ihmisiä oman pelkonsa vaarallisuudesta. Aidosti rohkeat ihmiset eivät kuitenkaan tunne pelkoa, ja rohkeaa kanssaihmistään tuomitseva moralisti kärsii pelostaan ja kriittisyydestään itse. 

Myös uskonnollinen moralismi, eli "vääräuskoisten tuomitseminen" perustuu aina pelkoon, ja on sellaisena itseään toteuttavaa. Uskonto, joka perustuu ehdottomaan rakkauteen ei mahdollista minkäänlaista tuomitsemista. 

Myös tieteeseen uskovan moralistisuus kertoo tiedeuskovaisen omista peloista, ja rajallisuuden tunteista. Todellisia edelläkävijöitä ja neroja voivat tieteen piirissä olla vain ne, jotka muuttavat omia uskomuksiaan havaitsessaan ne vääriksi.

Todellinen menestyjä on sellainen ihminen, joka tietää voivansa todellistaa mitä tahansa unelmiaan, ja etteivät hänen toteutuneet unelmansa ole koskaan pois muilta ihmisiltä, sillä jokainen ihminen luo itse oman todellisuutensa. Todellinen menestyjä ei siis tunne syyllisyyttä siitä, että hän on itseään rakastamalla saavuttanut toivomiaan asioita.

Ahne ihminen taas pelkää rajallisuutta, eikä iloitse suuristakaan rikkauksista. Ja siksi onnellisuus on aina suhteellista, ja pelkästään sisäinen tunne. Emme voi koskaan antaa toiselle ihmiselle sellaista, jota hän ei itse salli itselleen. Ja siksi emme voi koskaan auttaa ketään toista ihmistä säälimällä häntä.

Tästä kertoo sanonta "kannettu vesi ei kaivossa pysy".

Jokainen ihminen on aina "oman onnensa seppä", eli oman elämänsä Luoja. Jos olet itse usein korkeassa tunnetilassa, niin voit  auttaa epävarmaa ihmistä omalla esimerkilläsi, koska jokaisen ihmisen perusolemus on korkea tunnetaajuus. Ja kun kanssaihmisesi korkein olemus resonoi sinun korkeamman olemuksesi kanssa, niin olet suunnattoman vaikutusvaltainen, ikään kuin majakka jonka valoa matalammassa tunnetilassa oleva ihminen voi seurata, koska hänen tunnistaa sinun sisäisessä valossasi oman sisäisen valonsa.

Mitään muuta menestystä ei ole olemassa, kuin onnellisuuden tunne, puhdas elämänilo, ehdoton rakkaus elämää kohtaan. Pyrkimällä tuntemaan onnellisuutta ja tyytyväisyyttä autat myös muita ihmisiä menestymään, eli rakastamaan elämää täysin ehdoitta.

**************

Vielä mahtuu muutamia osallistujia Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen, joka järjestetään  Barbaarikartanossa lauantaina 28.8.2021. Jos olet kiinnostunut kohottamaan omaa tunnetaajuuttasi ryhmässä, muuttamaan negatiivisia uskomuksiasi positiivisiksi, ja oppimaan "alkemiaa" käytännössä , niin tervetuloa mukaan! Voit ilmoittautua myös jättämällä viestisi tämän blogin kommenttikenttään.






Kommentit