Et voi koskaan menettää mitään, sillä jokainen toiveesi on olemassa ikuisesti


 

Kaikki, mitä elämässäsi koet, on tavalla tai toisella oman toiveesi manifestaatio.

Jos menetät läheisen ihmisen, koska hän "kuolee" fyysisesti, niin tuo muodonmuutos on sekä läheisesi toive, että oma toiveesi. Matalassa tunnetaajuudessa eli surressasi kuolemaa et vain havaitse todellista toivettasi. Todellinen toiveesi ovat ne uudet asiat ja kokemukset, jotka tuo kuolema mahdollistaa. Vapaudut nyt kokemaan sellaisia asioita, joiden kanssa edesmennyt läheisesi ei olisi ollut synkroniassa. Eikä se, että elämäsi sisältö ja muodostelma uudistuu, ole millään tavalla dramaattista, vaan uusiutuminen on luonnollinen seuraus kaikesta siitä, mitä olet itse toivonut.

Läheisen kuolema ei siis ole tarkoitettu sinulle "opiksi ja ojennukseksi", joka karaisee sinua kestämään mitä tahansa muitakin menetyksiä, surua ja pettymyksiä, vaan läheisesi kuolema on vain yksi askel matkallasi ilosta iloon.

Jos olet tästä asiasta eri mieltä, niin tunnetilasi on tätä lukiessasi matala, etkä tuossa tunnetilassa voi nähdä kuolemaa yhtä tärkeänä osana elämää, kuin mitä syntymäkin on. Ja muista aina, että ihan jokainen fyysisesti kuollut on heti kuolemansa hetkellä vapautunut kaikista negatiivisista tunteistaan ja tunnemuistoistaan, ja kokee siis euforista iloa. Mitä syvempi on sinun surusi ajatellessasi tuota kuolemaa menetyksenä, niin sitä suurempaa riemua kokee tuo fyysisestä olemuksestaan vapautunut läheisesi. Eikä tuohon riemuun liity minkäänlaista vahingoniloa (joka johtuisi siitä, että sinä suret, ja läheisesi iloitsee), sillä korkeassa tunnetaajuustilassa ei negatiivisia tunteita ole lainkaan olemassa - eikä myöskään menetyksiä. Kaikki, mikä on joskus ollut olemassa, on vain ajatus itsestään, ja olemassa ikuisesti, osana laajentunutta universumia. Ajatuksemme, ja myös kaikki kokemamme "fyysinen" on vain energiavärähtelyä, jonka tulkitsemme aisteillamme olemassaolevaksi.

Aivan samalla tavalla myös jokainen avioero, ystävän menetys tai lapsen muutto pois kotoa ovat omia toiveitasi. Ja jos suhtaudut noihin elämänpiiristäsi poistuviin ihmisiin puhtaalla myötätunnolla, niin vapautat myös heidät nauttimaan elämästään, tuntematta syyllisyyttä, vihaa tai kaipausta, vaikka oletkin näennäisesti poistunut heidän elämänpiiristään. Ja vapautat samalla itsesi löytämään uuden puolison, uusia ystäviä, ja iloitsemaan lapsesi itsenäisyydestä, ja hänen vapaudestaan tehdä omia valintoja ja ratkaisuja ja löytää omia päämääriä.

Aivan samalla tavalla voit rohkeasti ottaa vastaan työpaikan menetyksen, tai minä tahansa rahallisen menetyksen, sillä todellisuudessa et menetä mitään, vaan siirryt vain elämässäsi eteenpäin, vapaudut kokemaan uusia asioita.

Jos menetät rahaa tai tavaraa, tavalla tai toisella, niin jos hyväksyt tapahtuneen ja luotat siihen, että et voi korkean minäsi taajuustilassa koskaan menettää mitään, niin menetyksesi korvautuu kirjaimellisesti "tuhatkertaisesti". Sillä kaikki raha ja materia on vain energiaa, ja energia ei koskaan katoa, se vain muuttaa muotoaan. Jokainen toiveesi laajentaa aina universumia, eikä mikään koskaan "vähene".

Iloitse siis saamastasi rikesakosta, iloitse jos hävisit oikeudessa tai kilpailussa, iloitse jos kodinkoneesi rikkoutui, iloitse, jos sait vain puolet toivomistasi vakuutusrahoista, ja iloitse myös, jos sinulta varastetaan jotain, sillä kaikella, mitä tapahtuu, on aina tarkoitus. Iloitse jos sait kotisi myytyä, vaikka omasta mielestäsi hinta oli liian alhainen, ja iloitse, jos liikeideasi ei kantanutkaan. Sillä aina kun tunnetilasi on ilon ja luottamuksen tunnetaaajuus, niin kuljet aina varmasti kohti omia toiveitasi, ja iloitset myös niiden ihmisten puolesta, jotka sinun menettäessäsi rahaa, saavat sitä. Muista aina, että raha ei ole koskaan mitään muuta kuin energiaa, ja että me ihmiset emme ole toinen toisistamme erillisiä. Kun sinä "menetät" jotakin, niin joku toinen vastaanottaa. Ja osat ovat seuraavassa hetkessä jo toisin päin.

Iloitse ja tunne puhdasta myötätuntoa myös silloin, jos toinen ihminen vihaa, halveksii tai moittii sinua, sillä todellisuudessa hän vihaa, moittii ja halveksii vain itseään. Emme voi koskaan kohdistaa toiseen ihmiseen negatiivisia tunteitamme kohdistamatta niitä samalla itseemme. Ja negatiivinen tunnetila - myös ylimielisyys muita kohtaan - saa sitä tuntevan ihmisen kärsimään lopulta eniten itse.

Sinä olet oman elämäsi kaikkivoipa Luoja, ja vastaanotat toiveitasi poikkeuksetta aina, kun tunnetilasi on korkea. Sillä ilo on lopulta elämäsi ainoa päämäärä.

******************

Ilmoittaudu Barbaarikartanossa, Porvoon lähellä 28.8.2021 järjestettävään Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen jättämällä viesti kartanon postilaatikkoon:  https://www.facebook.com/Barbaarikartano





Kommentit