Rohkeus ja ja elämänilo tekevät sinut onnelliseksi, mutta jos pelkäät, niin rakasta myös pelkäävää itseäsi



Tärkeää ilmoitusasiaaa kaikille vanhoille ja uusille lukijoille! Kokoamme alustavasti Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen ryhmää lauantaille 28.8.2021. Kohtaamiset pidetään Barbaarikartanossa Porvoon lähellä, avustamme tarvittaessa kuljetuksissa Porvoosta kartanolle.

Tarjolla herkulliset ja runsaat itämaiset kasvisruuat ja tunnetaajuudet kirjaimellisesti kartanon katossa!

Sitovat ennakkoilmoittautumiset ryhmien rajallisen koon takia. Hinta 50 e/osallistuja. Laita viesti Barbaarikartanon tai Sinä Olet Luoja -sivun postilaatikkoon Facebookissa, tai ilmoittaudu tämän blogin viestikentässä.


Tervetuloa!

*******************************************


Rohkeutta ei voi koskaan yrittää ylläpitää, koska rohkeus on tunnetila, jota joko tunnet, tai et tunne. Rakasta siis myös pelokasta itseäsi - aivan samalla tavalla, kuin rakastat ja pyrit rohkeudellasi rauhoittamaan peloissaan olevaa pikkulasta.

Jos siis pelkäät jotakin, niin älä yritä olla rohkea juuri tuon asian suhteen, vaan kohdista ajatuksesi sellaisiin ajatuksiin, jotka saavat sinut tuntemaan rohkeutta. Rohkeuden yrittäminen on uhkarohkeutta, ei aitoa rohkeutta. Onnellisuuden tunteen aikaansaa siis aina tunnetila, eikä tuon tunnetilan syyllä ole koskaan mitään väliä. Kaikki ongelmasi ratkeavat aina silloin, kun olet itse korkeassa tunnetilassa.

Mutta suhtaudu myös pelkoosi myötätunnolla. Jos pelkäät olla ottamatta rokotetta, niin ota rokote, ja pyri luottamaan sen aikaansaamiin positiivisiin vaikutuksiin. Älä pelkää rokotteen sivuvaikutuksia, äläkä niitä manifestoimalla yritä myöskään todistaa muille pelkääjille, että rokotteet ovat vaarallisia. Sinä luot omat kokemuksesi itse! Ajatuksemme ja kokemuksemme ovat pelkästään energiaa, ja jos nämä ajatukset ovat mielessäsi ristiriidassa, niin et pääse kulkemaan toiveidesi suuntaan.

Jos et halua ottaa rokotetta, niin älä ota rokotetta. Jos tunnetilasi pysyy korkeana ilman rokotetta, ja uskot aidosti tunnetasolla siihen, että elimistösi pääsee palauttamaan esim. viruksen vaikutuksesta epätasapainoon ajautuneen harmoniatilansa, niin näin myös tapahtuu. Ja harmonia palautuu, koska sinä korkeassa tunnetilassasi sallit sen. Mutta jos tunnet syyllisyyttä siitä, että et ole ottanut rokotetta, niin elimistösi harmoniatila ei voi palautua, koska syyllisyys värähtelee matalassa taajuustilassa.

Suhtaudu samalla tavalla raha-asioihin. Jos luotat aidosti universumiin ja korkeampaan minääsi, niin tiedät, että aina kun olet korkeassa tunnetilassa, niin on käynnissä prosessi, joka järjestää raha-asioitasi toivomaasi suuntaan, vaikka sinä et tekisi niiden hyväksi yhtään mitään. Korkean taajuuden synkronia siis toteutuu aina väistämättä ollessasi korkeassa tunnetilassa - aivan samoin, kuin negatiiviset tunteesikin mahdollistavat negatiiviset tapahtumaketjut. 

Voit siis ajatella olemuksesi (ajatus sinun egostasi, persoonasi) eräänlaisena teollisuusyrityksenä, jonka eri osastoilla on koko ajan käynnissä prosesseja, jotka tuottavat toiveitasi ja pelkojasi. Ja riippuen sinun tunnetilastasi aina sen osaston toiveet ja pelot todellistuvat nopeammin, jotka sopivat juuri tuohon tunnetilaan. Ja juuri tämä mielikuva kuvastaa täydellistä vapauttamme Luojina. Itsemme ulkopuolella ei ole mitään voimia tai "jumalia", jotka tekisivät päätöksiä meidän puolestamme!

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun ei tulisi koskaan tehdä yhtään mitään, vaan kyse on vain siitä, että et YRITÄ tehdä mitään, eli toteuttaa universumille kuuluvia tehtäviä. Toimi, jos saat korkeassa tunnetilassa intuitiivisen impulssin toimia. Joku tuon "teollisuuslaitoksen" osasto saattaa jossain vaiheessa tarvita esim. sinun allekirjoituksesi, jotta toiveesi saadaan valmiiksi. Ja juuri sinä olet tuo toimitusjohtaja, joka voi allekirjoituksen antaa. Mutta älä seuraa negatiivisessa tunnetilassa saamiasi inspiraatioita, eli älä mene niille osastoille, joissa valmistuu asioita, joita et halua kokea.

Jos et ole varma, miten sinun tulisi toimia, eli et juuri nyt tunnista omaa tunnetilaasi jonkin asian suhteen, niin älä tee mitään, vaan odota, ja pyri tunnistamaan tunnetilasi.

Jos korkeampi minäsi ohjaa sinua tekemään jotakin, niin pysymällä korkeassa tunnetilassa ja ajattelemalla samalla tuota tekemistä positiivinen tunteesi vahvistuu. Ja lopulta todella TIEDÄT, mitä sinun tulee tehdä.

Jos taas olet korkeassa tunnetilassa, ja tuon tekemisen ajatteleminen laskee tunnetilaasi, niin sinun ei tule tehdä juuri nyt tuota asiaa, vaan sinun tulee kohdistaa ajatuksesi johonkin muuhun asiaan, jota ajatellessasi tunnetilasi pysyy korkeana.

Sama pätee kaikilla elämäsi alueilla. Korkeassa tunnetilassa hyvältä tuntuvat asiat OVAT hyviä.

Universumin toimintamekanismi on siis lopulta äärimmäisen yksinkertainen, me vain emme negatiivisissa tunnetiloissa tiedosta sitä. Ja siksi ilo on aina ainoa tavoitteesi. Kaikki muut toiveesi toteutuvat eli todellistuvat itsestään.

Olet mittaamattoman arvokas, oman elämäsi kaikkivoipa Luoja, jolla on oikeus ja vapaus kokea todeksi kaikki, mitä toivot.


***********************

Barbaarikartanossa Porvoon lähellä järjestetään Korkean tunnetaajuuden kohtaamisia, joissa voit kohottaa omaa tunnetaajuuttasi tehokkaasti ryhmässä, ja saat myös välittömästi vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kohtaamisiin, niin ota yhteyttä, joko tämän blogin tai Facebookin Sinä Olet Luoja-  tai Barbaarikartano -sivujen kautta. Kohtaamisissa on aina tarjolla runsaat ja hetkulliset itämaiset kasvisateriat. Yhden päivän kurssin hinta on 50 euroa.


Voit koota myös oman pienryhmän, ja ehdottaa teille sopivaa ajankohtaa kohtaamiselle.




Kommentit