Puhtaan rakkauden tunnetilassa olet konkreettisesti alkemisti



Ihminen, joka ei itse tiedosta luovansa täysin vapaasti todellisuuttaan, tulkitsee alkemian ja taikuuden olevan muinaista "huuhaaoppia", eli perustuneen ei-tieteellisiin uskomuksiin ja harhaiseen taikauskoon ajalla, jolloin ns. rationaalinen tiede ei ollut vielä kehittynyt. Todellisuudessa asia on täysin päinvastoin: Ihmiskunta on muinaisina aikoina, eli ennen modernin tieteen kehitystä huomattavasti laajemmin tietoisesti tiedostanut universumin lain konkreettiset mekanismit. Ja kun esimerkiksi kvanttifysiikan tutkimus ja lääketieteen ratkaisemattomat ongelmat pakottavat tieteentekijät edelleen hyväksymään perinteiseen fysiikkaan "sopimattomia" avoimia kysymyksiä ja totuuksia (esim. suhteellisuusteoria, pimeä aine, teleportaatio, kollektiivinen tietoisuus ja telepatia, "sielun" olemassaolo, synkronia, plasebo ja nosebo), niin jos tieteen halutaan kehittyvän nopeammin, niin tieteentekijöiden on pakko muuttaa skeptistiä asenteitaan ns. esoteeristä tietoa kohtaan.

Ja juuri modernien tieteentekijöiden esoteeristä tietoa kohtaan tuntemista ennakkoluuloista johtuu, että muinaisten alkemistien väitetään nykyisin edelleen "yrittäneen muuttaa ei-jaloja metalleja jaloiksi" (kuten kullaksi), tai "yrittäneen löytää ikuisen nuoruuden eliksiiriä", vaikka todellisuudessa nuo alkemistit TIESIVÄT, että mikä tahansa on mahdollista, jos uskomme, että se on mahdollista - eli jos ajattelemme jotain, ja uskomme tunnetasolla, että ajatuksemme on totta.

Ja monet maineikkaat tieteentekijät ovatkin tiedostaneet tämän totuuden. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi Nikolai Tessla ja Albert Einstein, ja yhä useamat modernit kvanttifyysikot.

Tämä sama ajatus on edelleen myös uskonnollisissa legendateoksissa, kuten erilaisissa Raamatuissa: Matt. 17:20 Niin hän sanoi heille: "Teidän epäuskonne tähden; sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi, eikä mikään olisi teille mahdotonta."

Apokryfisessä Tuomaan evankeliumissa sama asia on esitetty konkreettisempana, alkemistisena ohjeena: "Jos kaksi (ajatus ja tunne) on yhtä talossa (keho), ja pyydät vuorta siirtymään, niin vuori siirtyy."

Myös juutalainen uskonnollinen perinne, kuten kaikki muutkin maailman uskonnot, perustuvat pohjimmiltaan tietoon vetovoiman laista, ja esim. Kabbalan ydinajatuksena on sanojen todellistuminen, ja se, että "kaikki liittyy kaikkeen", "samanlainen vetää puoleensa samanlaista", ja "kaikkeus pyrkii aina harmoniatilaan" (synkronia).

Saduissa, joita kerrotaan nykyisin enää pienille lapsille, tuo sama alkemistinen tieto esiintyy niin ikään: Paha (negatiivisessa tunnetilassa oleva) saa palkkansa, pelot manifestoituvat pelkoa vahvistavina kokemuksina, eli paha noita-akka asuu synkässä metsässä, toiveikkuutta herättävässä (toiveikkuus ei ole puhdasta uskoa) piparkakkutalossa, aidosti rakastava ja puhdassydäminen saa "prinsessan ja puoli valtakuntaa", puhtaalla rakkaudella voi herättää "ikuisessa unessa uinuvan", muuttaa kurpitsan hevosvaunuiksi, ja sammakon prinssiksi.

Noitatarinoissa esiintyvät taikasanat "abracadabra", "hokkuspokkus" ja "simsalabim", "loitsiminen", erilaisten riittien läpikäyminen, ja taikajuomien ja -keitosten valmistus, on ennen tiedostettu olevan konkreettisesti toimivaa alkemiaa. Riittien tehohan perustuu aitoon uskoon niiden toimivuudesta (rituaalitoiminta mahdollistaa positiivisen tapahtumaketjun voimistumisen), ja loitsiminen ja "loveen lankeaminen" on transsitilaan pyrkimystä, ja tuo transsitila on juuri korkea tunnetaajuus, ajatukseton tila, jossa kaikki on mahdollista, ja jossa shamaani tai noita (tai kuka tahansa meistä) pääsee käsiksi ns. korkeaan tietoon. Tästä syystä ihmiskunta on kaikkina aikoina myös soittanut rytmikästä musiikkia, tanssinut, laulanut iloisia lauluja, juhlinut, tarjonnut vierailleen mahdollisimman herkullisia ja runsaita aterioita (vieraanvaraisuus ja vieraiden kokemat positiiviset kokemukset tuo onnea taloon), ja jakanut almuja. Kaikki nuo rituaalit ovat tähdänneet korkean tunnetaajuuden tavoitteluun, eli energian vapaan virtauksen mahdollistamiseen. Eli on tiedostettu, että ns. todellisuutta ei ole olemassa, vaan että kaikki mitä ihmiselämässämme koemme, on vain energiaa, ajatus itsestään, ja että ajattelemalla "korkeita ajatuksia", ja tuntemalla "korkeita tunteita", voimme saada ja kokea eli todellistaa mitä tahansa, mitä haluamme. Ja tästä siis on kyse ns. valkoisessa magiassa: "Se hyvä, mitä toivot tai annat muille, tulee sinun luoksesi tuhatkertaisena."

Kun yleisötilaisuuksissa osoitamme suosiotamme taputtamalla käsiä yhteen, niin kohotamme tilaisuuden energiatilaa eli tunnetaajuutta. Ja kauppiaat ovat aina hieroneet käsiään yhteen, kun kauppa on ollut syntymässä, koska käsien hierominen yhteen kohottaa niin ikään taajuutta ja vahvistaa siten positiivista tapahtumaketjua. Myös ns. kaupanhierojien eli välittäjien työn tarkoituksena on aina ollut kauppaan johtavan "hengen nostattaminen". Konkreettisesti tämä alkemistinen perinne näkyy nykyisin pörssikaupassa, kiinteistönvälittäjien työssä, mutta myös esim. Balkanilla perinteisillä hevosmarkkinoilla (kaupanhieroja pyrkii saattamaan ostajan ja myyjän yhteen, ja "lyömään kättä", ja välittäjä saa työstään palkaksi myyjältä tietyn provision) tai huutokaupoissa. Ja samanlaiseen tunnetilan kohottamiseen ja uskomusten vahvistamiseen perustuu myös kaikki mainonta.

Modernit taikurit, eli ns. silmänkääntäjät (jollaisia ovat siis myös mm. mainosten suunnittelijat ja myynnin ammattilaiset) jatkavat tuota ikivanhaa perinnettä kulttuurisesti, mutta oikean taikuuden, ja toisaalta "uskottelun eli manipuloinnin" värähtelytaajuus on erilainen (mainostaja herättää ihmisissä toiveikkuutta siitä, että esim, joku kaupallinen tuote tekee heidät onnellisiksi). Myös ns. mentalisteista osa on silmänkääntäjiä, ja vain osa heistä tiedostaa, että todellisuutta voi muuttaa mielen voimilla ja ajatuksilla konkreettisesti. Ja sama taajuusero erottaa "oikeat" fakiirit ja esim. levitoivat buddhalaismunkit silmänkääntäjäfakiireista (alkemistiseen tietoon alun perin perustunut, mutta matalampaan värähtelytaajuuteen perustuva silmänkääntökultturi elää edelleen vahvana mm. Intiassa). 

Ns. musta magia on sekin kautta aikain tiedostettu todelliseksi, mutta mustaan magiaan liittyvät ajatusvirrat ovat kollektiivisuudestaan, eli "yleisesti tiedostetusta todentuntuisuudestaan" huolimatta negatiivisia, eli matalassa tunnetaajuudessa todellistuvia. Esimerkiksi voodoo tai ns. kiroaminen perustuvat siihen, että vastaanottaja on matalassa tunnetilassa, jolloin "pahoilla taioilla" ja pahoilla ajatuksilla voidaan konkreettisesti vaikuttaa esim. pelkäävään ihmiseen (pelkääjä on samassa tunnetaajuustilassa hänelle pahaa toivovan ihmisen kanssa, jolloin hän vastaanottaa noita pahoja ajatuksia, ja manifestoi siten itse pelkojaan). Tarinoita pahoista, esim. karjaa vahingoittavista noidista, tai "vaaraa aiheuttavasta toiminnasta" (tikapuiden alta käveleminen, leivän asettaminen pöydälle väärin päin), on kaikissa kulttuureissa, myös suomalaisessa kansanperinteessä. Ja kysymys on siis kollektiivisista negatiivisista uskomuksista, jotka ovat vahvistuneet, koska suuri määrä ihmisiä uskoo niihin. 

Koronaviruksen pelko on samanlainen, kollektiivinen ja itseääntoteuttava negatiivinen uskomus. Ja lääkärien sairausdiagnoosit yli päätään ovat käytännössä mustaa magiaa, eli itse itseään vahvistavia. Lääkärit eivät ole "pahoja eli pahantahtoisia", mutta jos he itse uskovat esim. virusten aiheuttavan sairauksia automaattisesti, niin he vahvistavat omalla uskollaan ja auktoriteetillään negatiivisia uskomuksia, jotka potilaat sitten todellistavat, eli potilaiden terveydentila heikkenee entisestään, kun diagnoosi on vahvistettu. Lääkärit kyllä tietävät tämän, ja tiedostavat plasebo- ja nosebovaikutuksen voiman, mutta lääkärit pelkäävät myös menettävänsä oman arvovaltansa ja asemansa parantajina ja kollektiivisen kuolemanpelon lievittäjinä, ja siksi suurin osa heistä jatkaa ns. lääketieteeseen perustuvaa rituaalitoimintaa, jossa tärkeässä asemassa on kaupallinen lääketeollisuus. Kemialliset lääkkeethän auttavat sairauksien oireisiin, ja kun oireet lievenevät, niin potilaan oma elimistö pääsee tunnetilan kohotessa palauttamaan vähitellen solujen harmoniatilan, jolloin potilas paranee. Parantuminen ei siis johdu lääkkeistä, vaan siitä, että potilas kokee itsensä terveemmäksi, jolloin hän lopulta manifestoi terveyden kokemuksen, sallimalla autonomisten solujensa harmoniatilan. Esimerkiksi syövän tai astman paheneminen, tai koronaviruksen aiheuttama konkreettinen sairaus, taas johtuu mielen ja kehon epätasapainotilasta, joka sekin on itse itseään vahvistavaa.

Aivan samanlaisia uskomusmanifestaatioita, ajatuksia itsestään, ovat kaikkien uskontojen "jumalat" ja "paholaiset". Ne  ovat totta niille, jotka itse todella uskovat niihin.

Ja myös jokaisen meidän minuus eli ego on pelkkä uskomus, jonka voimme halutessamme muuttaa aivan toisenlaiseksi, jos aidosti tunnetasolla uskomme muutokseen. Ja samalla tavalla voimme muuttaa elämänpiiriämme, kanssaihmisiämme, ja kaikkea, mitä meille tapahtuu. Eli kaikki, mitä "elämän unessa" koemme, on juuri sellaista, kuin millaista itse uskomme sen olevan.

Jos siis haluat "taikoa" elämäsi toiveidesi mukaiseksi, ja ihmiset ympärilläsi toiveitasi vastaaviksi, niin pyri ainoastaan korkeaan tunnetilaan. On samantekevää, millä tavalla pääset tuolle "korkean taajuuden kanavalle", olennaista on itse taajuustaso. Sillä joka ikisellä ajatuksellamme on tietty värähtelytaajuus, ja jos olet toivonut jotakin, joka on jo olemassa korkeassa taajuustasossa, niin tavoittamalla itse tuon saman värähtelytaajuuden, todellistat myös sen asian, jota toivoit.

Ja siksi kaikkein tärkeintä olisi aina heti aamulla herätessäsi joko meditoida, eli hiljentää ajatusmelu kokonaan, tai välttää ainakin yhdenkään ongelman (ongelma on aina matalammalla taajuudella kuin sen ratkaisu) ajattelemista, keskittämällä ajatukset mihin tahansa miellyttävään asiaan. Jos sinulla on elämässäsi joku ratkaisematon ongelma, niin pyri siis etenkin aamuisin olemaan kokonaan ajattelematta tuota asiaa, jos se suinkin on mahdollista. Sillä kun ET ajattele ongelmaasi, niin sen ratkeamisprosessi voi alkaa välittömästi, koska et enää aktivoi tuota ongelmaa, ajattelemalla sitä.

Korkea tunnetila, eli onnellisuuden ja tyytyväisyyden mielentila,  on siis ainoa tavoitteesi elämässä. Ja korkea tunnetila tekee sinusta oman elämäsi alkemistin, taikurin, jolle mikä tahansa on mahdollista.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!