Elämä on valikoima ajatuksia ja niiden luomia kokemuksia, jotka sinä itse olet valinnut



Olet itse se "jumala tai paholainen", joka on luonut ja sallinut myös kaikki kärsimyksesi, mutta älä silti tuomitse itseäsi, vaan kuvittele itsesi taikurina, joka kykenee taikomaan mitä tahansa - niin hyvää kuin pahaakin. Muista, että mielesi suunnattomat voimat ovat vahvuutta, jota voit käyttää täysin vapaasti haluamallasi tavalla, juuri nyt.

Mutta muista myös, että taikuri ei YRITÄ taikoa, vaan taikuri yksinkertaisesti vain tietää, että hänessä itsessään on voima, ajatuksen voima, jonka suuntaa kunkin eletyn hetken tunnetila kuvastaa.

Ja aina, kun olet negatiivisessa tunnetilassa, niin muista silloin, että elämä on ikuisesti armollinen, koska kaikki muuttuu koko ajan ja joka hetki. Jokainen hetki on siis aina uusi mahdollisuus, eikä mikään kärsimys ole koskaan ikuista, ja jokainen hyvin voimakaskin negatiivinen tunteesi kertoo vain siitä, että myös sen vastakohta, eli toive, on sekin suunnattoman voimakas.

Sinun tehtäväsi on siis kärsimysen hetkellä vain päästää irti, ja luottaa universumin lakiin: Toiveesi on jo kuultu ja luotu, ja sinä itse korkeampana itsenäsi kuulit ja loit sen. Ota se vastaan, uskomalla ja tiedostamalla, että se on jo olemassa, eli kokemalla unelmasi tunnetasolla todeksi.

Kun opit myös negatiivisissa tunnetiloissa ollessasi, eli kokiessasi elämää negatiivisessa todellisuudessa, katsomaan itseäsi ja elämääsi ikään kuin itsesi ulkopuolelta, niin et enää tunne pelkoa, joka pitäisi sinut kiinni tuossa ei-toivotussa maailmassa. Ja silloin näet kaikki ongelmasi ja kokemasi puutteen aidosti arvokkaina, välttämättöminä kokemuksina. Sillä kaikki on elämässämme aina suhteellista, eli koemme mielihyvää tai mielipahaa aina suhteessa edelliseen kokemukseemme ja tunnetilaamme. 

Jos sinulla ei olisi koskaan jano, et arvostaisi juomista.

Jos sinulla ei olisi koskaan nälkä, et arvostaisi syömistä.

Jos sinulla ei olisi koskaan kylmä, et arvostaisi lämpöä.

Jos sinulla ei olisi koskaan kuuma, et arvostaisi viileyttä.

Jos et olisi koskaan yksin, et arvostaisi muiden ihmisten seuraa.

Jos et olisi koskaan muiden ihmisten seurassa, et arvostaisi yksinolemista.

Jos et olisi koskaan vaillla toisen ihmisen kosketusta, et arvostaisi kosketuksen aikaansaamaa mielihyvää.

Jos et koskaan kokisi epämiellyttävää kosketusta, et arvostaisi oikeuttasi keholliseen koskemattomuuteen.

Jos et koskaan kokisi ikävystymistä, et arvostaisi innostusta.

Jos et koskaan kokisi paikallaan oloa, et arvostaisi liikettä.

Jos et koskaan kokisi liikettä, et arvostaisi pysähtymisen mahdollisuutta.

Jos  et olisi koskaan sairas, et arvostaisi terveyttä ja kivuttomuutta.

Jos et olisi koskaan rahaton, et arvostaisi rahaa.

Jos et olisi koskaan surullinen, et arvostaisi iloa.

Jos et kuulisi koskaan melua, et arvostaisi hiljaisuutta.

Jos et olisi koskaan täydellisessä hiljaisuudessa, et arvostaisi ääniä.

Jos et olisi koskaan kokenut kipua, et arvostaisi kivun lievittymistä.

Jos et olisi koskaan ahdistunut, et arvostaisi ahdistuksesta vapautumista.

Jos et koskaan kokisi kärsimystä, et arvostaisi kärsimyksen loppumista.

Jos et olisi koskaan vihainen, et arvostaisi vihasta vapautumista.

Jos et olisi koskaan epätoivoinen, et arvostaisi toiveikkuuden tunnetta.

Jos et olisi koskaan toiveikas, et arvostaisi toiveesi lopullista manifestaatiota.

Jos et kokisi koskaan rajallisuutta, et arvostaisi vapautta.

Jos et koskaan kokisi epäjärjestystä ja sotkua, et arvostaisi järjestystä ja siisteyttä.

Jos et koskaan kokisi likaisuutta, et arvostaisi puhtautta.

Jos et koskaan erehtyisi, et arvostaisi sitä, että voit olla oikeassa.

Jos et koskaan näkisi rumuuutta, et kykenisi arvostamaan kauneutta.

Jos et koskaan kulkisi väärään suuntaan, et arvostaisi oikean suunnan löytämistä.

Jos et menettäisi koskaan mitään, et arvostaisi sitä, että voit saavuttaa jotakin uutta.

Jos et olisi koskaan varomaton ja huolimaton, et arvostaisi keskittymistä ja mielen harmoniaa.

Jos et olisi koskaan ollut kokematon, et arvostaisi kokemuksen synnyttämää viisautta.

Jos et olisi koskaan ollut lapsi, et arvostaisi vanhenemisen mahdollistamia uusia kokemuksia.

Jos et olisi kokenut paljon elämää, kaikkine tunnetiloineen, et arvostaisi lapsen viattomuutta ja synnynnäistä viisautta.

Jos et koskaan kokisi kenenkään ihmisen kuolemaa, et arvostaisi sitä, että olet itse elossa.

Onnellisuus ei ole koskaan mitään muuta, kuin astetta negatiivisemmasta tunnetilasta vapautumista, ja siksi onnellisuutta ei voi edes olla olemassa, ilman negatiivisia tunteita, eli ei-toivotun kokemusta.

Kun havaitset mielessäsi negatiivisen ajatuksen, niin vapauta itsesi siitä mahdollisimman nopeasti, ja negatiivinen tapahtumaketju ei pääse lainkaan käynnistymään. Jos lähelläsi on ihmisiä, jotka tuomitsevat sinut tästä syystä "tunteettomaksi" (kieltäydyt resonoimasta heidän negatiivisten tunteidensa kanssa, eli kieltäydyt esim. säälimästä läheisiäsi), niin muista, että muiden ihmisten mielipiteillä ei ole koskaan mitään merkitystä. Ainoa ihmissuhde, jolla on merkitystä, on sinun suhteesi sinun omaan korkeampaan minääsi. Ja kun olet resonanssissa korkeamman minäsi kanssa, niin myös muut ihmissuhteesi kukoistavat, sillä korkeassa tunnetaajuustilassa olemme kaikki yhtä! Sellaiset läheisesi, jotka kieltäytyvät sallimasta oman tunnetaajuutensa kohoamisen, eivät voi elää kanssasi, jos sinun tunnetaajuutesi on korkeampi. Älä sure tällaisten ihmissuhteiden loppumista, sillä ne ovat kuitenkin ikuisesti olemassa, korkeassa värähtelytaajuudessa.

Pyri huolettomuuteen, suhtaudu ongelmiisi ja elämään rennommin, ota muista ihmisistä vähemmän vastuuta, tiedosta, että myös muilla ihmisillä on korkeampi minä - myös vanhemmillasi ja lapsillasi! 

Älä ole koskaan huolissasi ihmisten erilaisuudesta, vaan arvosta erilaisia uskomuksia ja näkemyksiä, ja niiden luomia mahdollisuuksia. Muista, että jos halveksit tai vähättelet ketä tahansa toista ihmistä, niin tunnetaajuutesi on matala, ja halveksitkin todellisuudessa omaa itseäsi. 

Jokaisen ihmisen todellisuuskuva ja mielipide on aina "oikea", sillä jokainen meistä kokee todellisuutensa aina oman uskomuksensa mukaisena, vaikka tuo uskomus perustuisi negatiivisiin ajatuksiin. Älä koskaan tuomitse ketään, vaan arvosta jokaista toista ihmistä - ja tuo toinen ihminenkin arvostaa sinua. Sillä kun arvostat, niin yhdistyt arvostuksen tunnetilasi välityksellä kehen tahansa toiseen ihmiseen, ja koko muuhun luomakuntaan.

Me emme ole erillisiä, me olemme kaikki korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksia maan päällä.




Kommentit

  1. "Kun havaitset mielessäsi negatiivisen ajatuksen, niin vapauta itsesi siitä mahdollisimman nopeasti, ja negatiivinen tapahtumaketju ei pääse lainkaan käynnistymään. Jos lähelläsi on ihmisiä, jotka tuomitsevat sinut tästä syystä "tunteettomaksi", niin muista, että muiden ihmisten mielipiteillä ei ole koskaan mitään merkitystä."

    Olen etsinyt jonkinlaista syytä tai vastausta sille, miksi koen erään henkilön - ja nimenomaan vain tämän yhden ja ainoan - läsnäollessa tai etäisenkin toiminnan seurauksena suunnatonta kiukkua, ärsyyntymistä ja pahaa mieltä.
    Kyseessä on itselle entuudestaan tuntematon henkilö, jonka kanssa olen joutunut asiapitoiseen yhteistyöhön viimeisten 18 kk ajaksi.
    Tunteeni ja reaktioni syttyvät kun tämä henkilö puhuu tai kirjoittaa, tuo itseään jotenkin julki.

    Koen hänen toimintatapansa ja käytöksensä epäkohteliaaksi, toisinaan jopa asiattomaksi, helposti syyllistäväksi - ei aina tai usein yksin minua kohtaan vaan työryhmää tai vaihtelevasti siihen kuuluvia jäseniä. Tämä henkilö unohtelee aiemmin sovittuja asioita ja aikatauluja, mikä on koettu työryhmässä epäkunnioittavaksi koko työryhmää ja sen ajankäyttöä kohtaan. Asiapitosita ja tunne- tai empatiaköyhää kommentointiani tälle henkilölle on pidetty juurikin tunteettomana ja kylmänä minun puoleltani. Työryhmämme on alkanut kärsimään tilanteesta.


    On muitakin ihmisiä, joiden toiminta on toisinaan mielestäni epäkohteliasta ja töykeääkin, mutta nämä eivät "pääse ihon alle" ja tilanteet ohittuvat olankohautuksella ilman jälkipuintia. Miksi joku tietty ihminen sitten pääsee näin vaikuttamaan minuun? Miksi juuri tämä henkilö? Mitä voin oppia tästä? Mitä tämä minussa resonoi? Miten olla kiukustumatta tai lopulta pitävän koko henkilöä (eikä pelkkää käytöstä) läpensä inhottavana? Miten päästää irti? Miten valita rakkaus kun ennakkoasetelmasta on jo tullut vakionegatiivinen? Miten alkaa arvostamaan toista ihmistä, jota ei arvosta?


    "Älä koskaan tuomitse ketään, vaan arvosta jokaista toista ihmistä - ja tuo toinen ihminenkin arvostaa sinua. Sillä kun arvostat, niin yhdistyt arvostuksen tunnetilasi välityksellä kehen tahansa toiseen ihmiseen, ja koko muuhun luomakuntaan."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi, Stiina. Valitettavasti huomasin tämän vasta nyt. Tietoinen arvostaminen on tosiaan tällaisessa tilanteessa toimiva menetelmä, jos pystyt löytämään tuosta ihmisestä asioita, joita arvostat aidosti, eli tunnetilasi myös arvostaessasi kohoaa. Arvostusta voi vielä tehostaa kirjoittamalla arvostuksen aiheita paperille pelkän ajattelemisen sijasta. Tuo toinen ihminen siiis peilaa sinussa itsessäsi olevia piirteitä, joista siis et itse itsessäsi pidä, ja jotka ärsyttävät sinua Monille ihmisille peilautumisilmiön hyväksyminen on äärimmäisen vaikeaa (ja neuvo: "rakasta vihollistasi" lähes mahdotonta aidosti toteuttaa), mutta sinä olet ilmeisesti valmis löytämään negatiivisten reaktioidesi syyt itsestäsi, mikä on todella hyvä asia. Kyse ei ole siitä, että sinussa tai tuossa toisessa ihmisessä olisi jotain "vikaa", vaan kyse on siis sinun kielteisestä suhtautumisestasi itseesi, joka saa sinut ärsyyntymään tuon toisen ihmisen seurassa. Pyri tuota toista ihmistä tietoisesti arvostaessasi arvostamaan myös itseäsi. Ja jos molemmat tuntuvat vaikealta, niin yritä löytää mitä tahansa sellaisia asioita, jotka kohottavat tunnetilaasi ajatellessasi niitä, ja kun olet vakaasti korkeassa tunnetilassa (positiivinen tapahtumaketju on jo saanut "voimaa"), niin kohdista sillä hetkellä ajatuksesi tuohon ärsyttävään ihmiseen. Silloin on mahdollista, että koet resonanssin hänen korkeamman minänsä kanssa, eikä hänen ärsyttävät piirteensä laske tunnetilaasi - ja rakastat samalla hetkellä myös itseäsi ehdoitta.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!