Ota täydellinen vastuu omasta elämästäsi, sillä vaikka heikkous on inhimillistä, niin se on aina harhaa



Otsikko ei tarkoita sitä, että olisit "huono" tai "kelvoton" ollessasi inhimillinen. Negatiivisessa tunnetilassa tulkitset sen niin, mutta ollessasi resonanssissa korkeamman minäsi kanssa ymmärrät, että valta ja vapaus edellyttää aina myös vastuuta.

Totuus on, että olet oman elämäsi täysin kaikkivoipa Luoja, oman onnesi seppä, ja siksi mahdollisuutesi toteuttaa omia unelmiasi ovat täysin rajattomat. Ja voit millä hetkellä tahansa lähteä ilmentämään rajattomuuttasi, valitsemalla tietoisesti korkean tunteen. Sillä tuossa tunnetilassa tiedät, kuka todella olet: oman universumisi keskipiste. Ja kun ymmärrät olevasi oman universumisi keskipiste, niin tiedät olevasi myös KOKO universumin keskipiste, koska koko universumia ei sinulle ole olemassa ilman havaintoasi siitä. Ilman havaintojasi ei siis ole olemassa mitään, ja toisaalta se, mitä sinä havaitset, on kaikkeus - sinulle.

Ilman havaitsijaa ei siis ole olemassa havaintoa - mistään.

Ainoa tehtäväsi tässä elämässsä on luottaa siihen, että korkeampi minäsi on täydellinen viisaus, ja että korkeamman minäsi kanssa resonanssissa kuljet aina kohti jotakin sellaista, mitä olet toivonut kokevasi.

Kaikki ns. järjenkäyttö ja yrittäminen, joka tapahtuu negatiivisissa tunnetiloissa, on siis vaikeapi polku, sillä negatiivisessa tunnetilassa yrität tehdä korkeammalle minällesi kuuluvia asioita, eli "suunnistaa pimeydessä", ilman intuitiosi ohjausta.

Kärsimys on inhimillistä, mutta poikkeuksetta aina täysin tarpeetonta. Kun tuijotat unelmiesi puuttumista elämästäsi, niin et usko omaan kaikkivoipaisuuteesi, vaan kohdistat huomiosi unelmiesi ei-olevaisuuteen, jolloin myös havaitset jatkuvasti niiden ei-olevaisuuutta. Havaintosi kohde on siis tuolla hetkellä väärä, mutta unelmasi on jo olemassa.

"Odottavan aika on pitkä" siksi, että se joka odottaa jotakin, negatiivisessa tunnetilassa, estää samalla odottamansa asian saapumista luokseen. Mutta heti, kun odottaja keskittääkin huomionsa muihin asioihin, eli on tyytyväinen johonkin sellaiseen, jonka hän on jo saavuttanut, niin myös hänen kiihkeästi odottamansa asia pääsee manifestoitumaan. Ja siksi "saat sen, mistä päästät irti".

Epätoivo päättyy, kun päästät irti epätoivosta, ja otat vastaan toivon, joka muuttuu uskoksi, ja tiedoksi toiveesi olemassaolosta, jolloin toiveesi on olemassa, koska uskot ja tiedät sen olevan olemassa.

Jos sinulla on vaikkapa negatiivisia uskomuksia liittyen parisuhteeseesi, niin voit vastaanottaa tyytyväisyyttä tuottavan parisuhteen vasta sitten, kun lakkaat tuijottamasta noita negatiivisia uskomuksia. Ja tuo tyytyväisyyttä tuottava parisuhde voi olla myös se parisuhde, jossa parhaillaan jo elät, sillä vain omat negatiiviset uskomuksesi tekevät puolisostasi "ei-toivotun". Pohjimmiltaan hänkin on korkeampi olento, johon saat milloin tahansa yhteyden hänen oman korkeamman olemuksensa taajuuden välityksellä.  Sillä tuossa taajuustilassa te olette yhtä, ikuisesti.

Voit myös vastaanottaa elämääsi uuden parisuhteen, mutta sinun ei tarvitse tuolloin tuntea lainkaan kärsimystä erotessasi edellisestä puolisostasi, sillä kuljet tällöinkin kohti todellista toivettasi, korkeassa tunnetilassa, ja vapautat samalla entisen puolisosi kulkemaan kohti hänen omaa unelmaansa.

Jos sinulla on negatiivisia uskomuksia liittyen taloudellisiin mahdollisuuksiisi, niin voit vastaanottaa taloudellista tyytyväisyyttä vasta sitten, kun lakkaat tuijottamasta rahan puuttumista, ja keskitytkin runsauteen. Tuon runsauden ei tarvitse olla taloudellista runsautta, vaan se voi olla myös viisauden ja elämänilon runsautta, rakkauden ja myötätunnon runsautta, luonnon runsautta, tai vaikkapa linnunratamme planeettojen runsautta, ja planeettojen välisen synkronian arvostamista. Tai arvostusta, jota tunnet ajatellessasi oman elimistösi solujen suurenmoista yhteistyökykyä, ja elintoimintojesi täydellisen nerokasta järjestelmää, joka toimii läpi koko elämäsi, sen joka ikisenä hetkenä.

Sinulla itselläsi on siis täydellinen valta päättää oman elämäsi tapahtumista. Negatiivisessa tunnetilassa et usko, että näin on, ja tunnet näin siksi, että negatiivisessa tunnetilassa et itse tiedosta, mitä todella haluat tapahtuvaksi. Sydämesi toiveet voit siis tunnistaa vain korkeassa tunnetilassa.

Olet korkeampi olento, ja sellaiset unelmat, jotka eivät ole vielä toteutuneet, sinun on vain jätettävä huomiotta, jos niiden puuttuminen laskee tunnetilaasi.  Kärsimys kertoo aina siitä, että et usko kärsimyksesi hetkellä omaan rajattomaan voimaasi.

Muista aina, että myös muut ihmiset luovat itse oman "kohtalonsa". Et voi esim. koskaan rikkoa toisten ihmisten parisuhdetta. Jos jonkin pariskunnan parisuhde hajoaa, he rikkovat sen itse. Sinä voit olla kanssaluojana ja osallisena heidän liittonsa hajoamiseen, mutta sinä et ole syyllinen mihinkään. Mutta jos koet syyllisyyttä, niin olet syyllinen siksi, koska tunnet syyllisyyttä, eli syytät itse itseäsi.

Et voi myöskään aiheuttaa kenenkään toisen ihmisen köyhyyttä tai mahdollisuuksien puutetta, nuo muut ihmiset luovat itse oman köyhyytensä, olemalla uskomatta runsauteen. Ja jos yrität negatiivisessa tunnetilassa auttaa heitä, eli tunnet sääliä, niin apusi on hyödytöntä, jos säälisi kohde ei itse usko omiin mahdollisuuksiinsa. Arvottomuutta kokeva ihminen tuntee aina päin vastoin vihaa säälijäänsä kohtaan, sillä viha kohottaa arvottomuutta kokevan ihmisen tunnetilaa.

Et voi parantaa toista ihmistä, etkä tehdä hänestä sairasta, jokainen ihminen luo itse oman psykofyysisen harmoniansa ja disharmoniansa. Terveyskin perustuu siis jokaisen ihmisen omiin uskomuksiin. Ja sinä et koskaan aiheuta kenenkään toisen ihmisen kuolemaa, etkä voi myöskään estää sitä, sillä jokainen kuolema on aina itsemurha, pyrkimys vapautumiseen inhimillisyydestä ja fyysisyydestä johtuvista negatiivisista tunnetiloista.

Kun otat täyden vastuun omasta elämästäsi, etkä syytä olosuhteita etkä muita ihmisiä mistään, mitä sinulle tapahtuu tai ei tapahdu, niin olet täydellisen vapaa, oman elämäsi Luoja.

Kommentit