Kiihkeä toivominen saa sinut vastaanottamaan toiveikkuuden ajatusvirtoja - ja seuraamaan pettymyksiin johtavia impulsseja



Jos toivot sinnikkäästi, kiihkeästi ja epätoivoisesti jotakin asiaa, niin estät itse sen manifestoitumisen. Kärsimättömyytesi siis pakottaa sinut olemaan kärsivällinen, ei mikään "korkeampi voima", tai kohtalo.

Jokainen toiveikas ajatuksesi ja pyyntösi kyllä toteutuu välittömästi korkeamman minäsi taajuustilassa, mutta sinä itse et tavoita noita toiveitasi, koska toiveikkuus, pyytäminen ja kysyminen ei ole manifestaation tunnetaajuustila.

Huomaa siis, että hyvin kiihkeä impulsiivisuus ja innostuskin sisältää resistanssia, eli tuollaiset impulssit ovat lähtöisin miljardien samassa taajuustilassa olevien toiveikkaiden ihmisten yhteisistä ajatusvirroista. Ja siksi niiden seuraaminen EI johda todellisten toiveidesi toteutumiseen, vaan saa sinut pettymään, ja palaamaan sen jälkeen toiveikkuuden taajuudelle.

Täysin puhdas intuitiivinen impulssi tuntuu helpolta ja itsestäänselvältä, eikä se sisällä enää edes innostusta, sillä kyse on korkeamman minäsi välittämästä tiedosta, ei inhimillisestä toiveikkuudesta, eikä edes uskosta. Näiden kahden impulssin - uskon ja tiedon - erottaminen toisistaan saattaa tuntua sinusta jo "hiusten halkomiselta", mutta sellaisessa tilanteessa, jossa olet toivonut jotakin asiaa jo hyvin kauan, ja haluat kiihkeästi uskoa toiveeseesi, eli toiveidesi virta on siksi jo suunnattoman voimakas, niin juuri tämä, äärimmäisen pieni taajuusero on ratkaiseva!

Saatat siis olla kirjaimellisesti (fysiikan termein ilmaistuna) vain yhden hertsin päässä suunnattoman suureksi kasvaneesta unelmastasi, mutta tuo taajuusero on silti ratkaiseva, aivan kuten radiokanavien kuuluvuusaluekin on tietty taajuus, ja kun radiovastaanottimen säätö ei ole aivan täsmällisesti kohdallaan, niin tuolla tietyllä taajuudella lähetettävän kanavan ohjelmaavirtaa ei voi kuulla, tai tuo ohjelma ei kuulu täysin selkeästi, koska "kanava ei ole kohdallaan".

Tällaisessa tilanteessa sinun tulee ennen muuta pyrkiä - tavalla tai toisella - resonanssiin oman "keskuksesi" eli korkeamman minäsi kanssa, ja rauhoittaa mielesi (lakata haluamasta) jotta pääset kohoamaan toiveikkuuden, ja innostuksen sisältämän kärsimättömyyden taajuudelta tiedon korkeimpaan taajuuteen. Eli ennen kuin seuraat innostuksen ja toiveikkuuden tilassa vastaanottamaasi impulssia, niin pyri meditoimalla hiljentämään ajatusmelusi, ja esitä korkeammalle minällesi kysymys: Onko tämä toimintaimpulssi "oikea" vai "väärä"? Korkeampi minäsi antaa sinulle välittömästi selkeän vastauksen, jos vain maltat kuunnella, eli havainnoida rehellisesti tunnereaktiotasi. Ja mielesi ajatuksistasi tyhjentämällä olet siis päästänyt täydellisesti irti noista innostuksen tilassa vastaanottamistasi toiveikkuuden ajatusvirroista.

Kyse ei ole KÄRSIVÄLLISYYDESTÄ, joka sekin on negatiivinen tunnetila, kuten kärsimättömyys, vaan kyse on siis ajatuksettomasta tilasta, "ei-haluamisen" tunnetilasta, jossa saat yhteyden todellisiin, sydämesi toiveisiin, ja korkeimpaan tietoisuudentasoon.

Esimerkiksi ns. romanttinen toiveikkuus ihmissuhdetta kiihkeästi etsiessäsi johtaa väistämättä aina pettymyksiin juuri siksi, että ollessasi rakastunut, "hetken huumassa", euforiatilassa, saat yhteyden kenen tahansa ihmisen korkeampaan minään, oman korkeamman minäsi kautta. Mutta koska sait impulssin rakastua tuohon ihmiseen kiihkeän toiveikkuuden tunnetilassa, niin impulssisi ei ollut lähtöisin korkeamman minäsi taajuudesta, vaan miljardien muiden rakkautta kiihkeästi toivovien ihmisten ajatusvirroista. Ja tällöin tuo uusi kumppanisi onkin todellisuudessa noiden toiveikkaiden ajatustesi luomus, eli harhakuva, eikä vastaus sydämesi todellisiin toiveisiin. Hänen todellinen, sisin olemuksensa on tietenkin myös korkea tietoisuus, kuten sinunkin, mutta "sait sitä mitä tilasit", eli hänen kanssaan elämää kokemalla saat edelleen jatkaaa toivomista, eli sen todellisen toiveidesi ihmissuhteen jalostamista - kunnes olet vihdoin valmis vastaanottamaan sellaisen ihmissuhteen, jollaista olet todella toivonut.

Joskus käy myös niin, että tuo toiveikkuuden tunnetilassa löytämäsi puoliso muuttuukin omien toiveidensa seurauksena toiveidesi puolisoksi, eli hän "kasvaa toiveidesi mittoihin". Näin tapahtuu etenkin silloin, jos sinä olet - olosuhteista riippumatta - pääosin korkeassa taajuustilassa, eli täysin ehdottomasti rakastava, jolloin vaikutusvaltasi muihin ihmisiin on todella suuri. Tuollaisessa tilanteessa nimittäin nykyinen puolisosi joutuu joko loittonemaan sinusta tai lähentymään sinua, koska korkea tunnetaajuutesi on niin dominoiva. Sinä siis kuljet korkeassa tunnetilassasi väistämättä kohti omaa toivettasi, jolloin matalammassa taajuustilassa olevan puolisosi on pakko mukautua sinun toiveeseesi, tavalla tai toisella. Jos hän lähtee luotasi, koska kieltäytyy kohottamasta omaa tunnetaaajuuttaan, niin toiveesi toteutuu, ja löydät oman värähtelytaajuutesi kanssa resonanssissa olevan uuden puolison. Mutta jos nykyinen puolisosi jää luoksesi, ja pyrkii siis sallimaan tunnetaajuutensa kohoamisen, niin toiveesi toteutuu silloinkin, koska teidän molempien värähtelytaajuus on nyt samankaltainen.

Tuo unelmiesi puoliso saattaa siis kuitenkin olla joku aivan muu ihminen, johon olet jo törmännytkin useasti elämäsi aikana, mutta koska SINÄ et ole ollut taajuustasolla valmis vastaanottamaan häntä elämääsi, niin et ole edes vielä havainnut häntä. Tai hän ei ole ollut valmis kohtaamaan sinua, joten hän ei ole kiinnittänyt sinuun mitään huomiota - tai hän on saattanut jopa intuitiivisesti tunnistaa sinut, mutta hän onkin tuntenut sinua kohtaan negatiivisia tunteita siksi, että hän itse ei ole ollut vielä valmis sinua elämäänsä vastaanottamaan. 

Synkronia toteutuu universumissa aina, ja kaikki tapahtuu aina synkronisesti täsmälleen oikealla hetkellä, kaikkien kaikkeutemme pienimpienkin osatekijöiden pysyessä joka hetki harmoniassa toinen toisiinsa nähden.

Päästämällä siis ajatustasolla kokonaan irti kiihkeästä toiveestasi ja haluamisesta (haluamasi asiahan on jo olemassa korkealla taajuudella) lakkaat vastaanottamasta ihmiskunnan yhteisiä, kollektiivisia ajatusvirtoja, jotka perustuvat toiveikkuuteen, eivät tietoon.

Kaikki ajatusvirrat - ja etenkin negatiivisella taajuudella värähtelevät - ovat tällä hetkellä suunnattoman voimakkaita, ja eksponentiaalisesti voimistuvia, mikä johtuu eritoten internetin vaikutuksesta. Ja tämä johtuu siitä, että todella suuret ihmisjoukot ajattelevat samanaikaisesti hyvin samanlaisia, negatiivisia  ajatuksia. Negatiivinen uskomus vaikkapa koronavirusten vaarallisuudesta, eli noiden virusten "väistämättä" aikaansaamista sairauksista, on konkreettinen esimerkki tällaisesta maailmanlaajuisesti vaikuttavasta, hyvin voimakkaasta negatiivisesta ajatusvirrasta. Tällaiset negatiiviset uskomukset eivät kuitenkaan "tuhoa ihmiskuntaa", eli ole tässä mielessä kohtalonomaisia (kuten eivät ole olleet lukemattomat muutkaan vastaavat taudinaiheuttajat ihmiskunnan historian aikana), mutta ne kiihdyttävät negatiivisissa taajuustiloissa pääosin elävien ihmisten fyysisiä kuolemia, ja korkeammissa taajuuksissa syntyvien uusien ihmisyksilöiden, eli lasten syntymistä maailmaan. Jokainen meistä valitsee itse aina sen, kokeeko itse kukin oman elämänsä dramaattisena vai harmonisena, kärsimyksenä vai nautintona. Ja sellaiset ihmiset, jotka kärsivät paljon, vapauttavat itsensä välittömästi kuolemalla fyysisesti (negatiiviset tunteet liittyvät vain fyysiseen elämäämme).

Emme myöskään koskaan voi tehdä mitään lopullisesti "väärää" seuraamalla noita negatiivisia ajatusvirtoja ja impulsseja, sillä korkeampi minämme elää ikuisesti. Mutta olemme niin vapaita, että voimme valita myös kärsimyksen.

Jos et kuitenkaan enää halua valita kärsimystä, niin "oikotie onneen" on ns. puhtaiden positiivisten ajatusten tietoinen valitseminen (arvosta sellaisia asioita, joihin jo tunnetasolla uskot), tai säännöllinen meditointi, eli tunnetaajuuden kohottaminen ajatuksettomaan tilaan pyrkimällä. Tällöin et vastaanota noita kaoottisia kollektiivisia ajatusvirtoja lainkaan, ja vältät niiden aikaansaamat negatiiviset inspiraatiot, eli pettymyksiin johtavat toimintaimpulssit.

Jos haluat jotakin epätoivoisesti, niin epätoivo hallitsee mieltäsi ja todellisuuttasi. Jos haluat jotain kiihkeästi, kiihkeys hallitsee mieltäsi ja elämääsi.

Sekä epätoivo että kiihkeys kertovat kyllä toiveesi suunnattomasta suuruudesta ja voimakkuudesta, mutta et tavoita tuota toivetta noissa tunnetiloissa, koska et siis ole vastaanottamisen taajuustilassa itse. Mutta jos koet huolettomuutta, tyytyväisyyttä ja mielen harmoniaa, mistä tahansa syystä, niin pääset välittömästi taajuustilaan, jossa toiveesi toteutuu heti, ja tuo toive on aina onnellisuuden tunnetila. Älä siis tavoittele mitään TIETTYÄ toivetta, vaan pelkästään onnellisuutta ja mielenrauhaa, sillä tuntemalla onnellisuutta saat lopulta myös kaiken sen, mitä olet koskaan toivonut.

Korkea tunnetilasi on aina ja täysin poikkeuksetta se helpoin polku, koska korkea tunnetila on myös lopullinen päämääräsi. Mitään muuta päämäärää ei elämällämme koskaan ole.

Kommentit