Keskity uskomaan omaan unelmaasi - läheisesi luovat itse oman todellisuutensa

 


Jos sinulla on unelma, mutta kumppanillasi on erilainen unelma, kuin sinulla, tai jos hän ei usko sinun unelmaasi, niin älä ole huolissasi kumppanisi mielipiteistä. Muista, että universumi ja vetovoiman laki ratkaisee kaikki ongelmat, eikä sinun tehtäväsi ole koskaan olla huolissasi mistään.

Jos nimittäin olet huolissasi, ärtynyt tai turhautunut siksi, että läheisesi ei "tue" sinua ja unelmaasi, niin et kulje itsekään tuolloin unelmaasi kohti, ja siitä negatiiviset tunteesi juuri kertovat. Pyrkimyksesi hallita olosuhteita ja kumppanisi mielipiteitä laskee siis tunnetaajuuttasi, ja silloin syntyy vaikutelma siitä, että kumppanisi negatiivisine mielipiteineen olisi unelmasi toteutumisen esteenä.

Kumppanisi ei kuitenkaan estä unelmasi toteutumista, vaan sinä ITSE teet niin, olemalla huolissasi kumppanisi negatiivisista asenteista. Ja huomaa: Jos sinä olet huolissasi siitä, että kumppanisi ei usko tietoiseen luomiseen, ja unelmien toteutumiseen ajatuksia kohdistamalla, niin myöskään sinä et tuolla hetkellä usko siihen, mihin kuvittelet uskovasi - koska olet huolissasi!

Ihminen, joka jo tiedostaa ja tietää olevansa oman elämänsä luoja, tuntee ajoittain aivan samalla tavalla negatiivisia tunteita, kuin sellaisetkin ihmiset, jotka eivät tiedä olevansa kaikkivoipia. Ja siksi negatiivisessa tunnetilassa oleva tietoinen luoja tuntee joskus ärtymystä siitä, että hänen läheisensä ovat "tyhmiä", eivätkä tajua omaa luomisvoimaansa. Ja tuolloin myös tuo tietoinen luoja itse manifestoi ei-toivottua, eli aikaansaa negatiivisia tapahtumaketjuja. Tällaisesta tilanteesta kertoo sanonta "pata kattilaa soimaa".

Myös teini-ikäisten nuorten ja uhmaikäisten lasten  kapinointi johtuu tästä samasta tunnetaajuuden laskusta, eli lapsi tai nuori ihminen tietää vielä sisäisesti, että kaikki hänen unelmansa voivat toteutua, mutta kun pelkoa ja huolta tuntevat vanhemmat yrittävät rajoittaa lapsensa vapautta, niin puolustaessaan tuota vapautta lapsi tai nuori tuntee vihaa vanhempiaan kohtaan. Ja hän tuntee tuota vihaa siis siksi, että hän intuitiivisesti tietää, että hänen tulisi tuntea puhdasta myötätuntoa ja rakkautta. Ja uhmaikäisen ja nuoren ihmisen viha on niin voimakasta juuri siksi, että kumpikaan ei ole vielä tottunut tuntemaan negatiivisia tunteita, ja siksi nuo tuskalliset tunteet tuntuvat paljon pahemmilta, kuin millaisina negatiivisiin tunteisiin jo turtunut aikuinen ihminen ne kokee.

Tietoisena luojanakin saatat siis ajautua tilanteisiin, joissa tunnet turhautumista, ja tuo tunne on sitä voimakkaampi, mitä enemmän olet tietoisesti harjoitellut korkean tunnetaajuuden ylläpitämistä. Eli sisäinen ohjausjärjestelmäsi (jota tunteesi siis ovat) on herkistynyt. Pyri tunnistamaan sellaiset tilanteet, joissa suutut vain siksi, että haluat osoittaa muille ihmisille olevasi OIKEASSA, sillä oikeassaolemisen tarve laskee vääjäämättä aina tunnetilaasi - siitäkin huolimatta, että yrität kertoa noille muille ihmisille, että he luovat oman todellisuutensa itse. Emme voi koskaan pakottaa ketään uskomaan sellaiseen totuuteen, johon tuo toinen ihminen itse ei ole valmis uskomaan. Jokainen meistä löytää totuuden vasta sillä hetkellä, kun hän on sen kanssa resonanssissa, ja siten valmis sen vastaanottamaan.

Tästä samasta syystä uskonnollinen käännytystyö, joka perustuu käännytettävien ihmisten alkuperäisen uskonnon demonisointiin, ja myös sääliin perustuva lähetystyö, ei voi koskaan jakaa puhtaan rakkauden sanomaa. Sillä jokainen ihminen tunnistaa intuitiivisesti ehdottoman rakkauden, ja erottaa sen ehdollisesta, koska kaikkien meidän perusolemus on puhdasta rakkautta.

Sinun tehtäväsi ei siis ole koskaan pyrkiä hallitsemaan olosuhteita eikä muita ihmisiä, vaan sinun tehtäväsi on vain uskoa omaan unelmaasi, ja vaalia uskoasi ajattelemalla unelmaasi korkeassa tunnetilassa. Ja jos unelmasi ajatteleminen tuottaa sinulle mielihyvää, niin voit olla varma siitä, että se myös toteutuu, tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Sillä korkea tunnetilasi yhdistettynä unelmasi ajattelemiseen pitää positiivisen tapahtumaketjun käynnissä, ja tuo tapahtumaketju kiihtyy vääjäämättä koko ajan.

Mutta jos olet huolissasi siitä, miten läheisesi reagoivat, jos unelmasi todella toteutuu, niin huolestumisen tunteesi pysäyttää tuon positiivisen tapahtumaketjun.

Muista, että myös läheisesi haluaa "olla oikeassa", ja siksi sinun määrätietoisuutesi unelmaasi kohti kulkiessasi saattaa ärsyttää häntä. Ja tämä johtuu siitä, että hänkin tietää sisäisesti, että myös hänen omat unelmansa voisivat toteutua, jos hän itse uskoisi niihin. Ja sinun "voitonvarmuutesi" korostaa hänen omaa epävarmuuttaan. Hän siis kohdistaa tyytymättömyytensä sinuun, mutta todellisuudessa hän on tyytymätön itseensä. Kaikki viha, halveksunta, kateus ja katkeruus kertovat aina siitä, että noita tunteita tunteva ihminen on tyytymätön omaan itseensä.

Jos koet, että läheisesi negatiivisine tunnetiloineen häiritsee sinun mielenrauhaasi, ja keskittymistäsi omaan unelmaasi, niin muista, että korkeassa tunnetaajuudessa olet aina vaikutusvaltaisempi, kuin yksikään matalammassa tunnetilassa oleva ihminen. Läheisesi ei siis voi estää sinua saavuttamasta unelmaasi, mutta sinä itse voit sen tehdä, turhautumalla läheiseesi! Voit kuitenkin välttää tuon turhautumisen hyvin yksinkertaisella tekniikalla: Kirjoita paperille positiivisia asioita, ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä, joita näet läheisessäsi. Näin voit konkreettisesti muuttaa hänen suhtautumistaan sinuun ja unelmaasi, sillä teemme aina itse kanssaihmisistämme sellaisia, kuin millaisia itse uskomme heidän olevan.

Muista myös, että läheisesi sanomat ilkeät sanat eivät ole hänen todellisia ajatuksiaan sinusta, vaan että hän puolustautuu ilkeillä puheilla tilanteissa, joissa hän tajuaa olevansa usein alemmalla tunnetaajuudella kuin sinä. Se, että hän sanoo nuo ilkeät sanat juuri silloin, kun sinä olet "haavoittuvimmillasi", eli vaikkapa turhautunut tai surullinen, johtuu siitä, että olette tuolloin samalla tunnetaajuudella. Kun sen sijaan olet jälleen korkeassa tunnetilassa, niin tuolloin hän ei voi olla sinulle ilkeä, sillä korkea tunnetilasi ja taajuuksienne välinen suuri ero  estää sen. Tästä ilmiöstä johtuu se, että monet ihmiset kokevat myös vihan "todisteena rakkaudesta".  Vihainen ihminen kokee itse helpotusta saadessaan korkeammassa tunnetilassa olevan läheisensä "murtumaan" (eli vaikkapa itkemään).  Tällöin kyse on kuitenkin ehdollisesta rakkaudesta, ei ehdottomasta.

Sinä et siis tarvitse läheisiäsi omassa luomistyössäsi, eikä tämä tarkoita sitä, että et rakastaisi heitä, tai että et toivoisi heillekin pelkkää hyvää. Universumi kykenee kyllä yhdistämään sinun ja läheisesi unelmat, jos tunnette puhdasta rakkautta toisianne kohtaan. Ja jos läheisesi unelmat poikkeavat omistasi niin paljon, että teidän on erottava, niin muista, että myös tuo ero on oma, sydämesi toive. Sillä korkeassa tunnetaajuustilassa kuljet aina kohti todellisia toiveitasi.

Voit olla tyytyväinen ja onnellinen vain kulkiessasi kohti omia unelmiasi. Ja onnellisuus on elämämme ainoa päämäärä.

Kommentit