Merkkien ja enteiden tietoinen etsiminen negatiivisessa tunnetilassa on itseään toteuttavaa, ja ei-toivottua todellisuususkomusta vahvistavaa


 

Muista aina, että se todellisuus, jonka koet, heijastaa manifestaationa sinun omaa uskomustasi tuon todellisuuden laadusta. Absoluuttista todellisuutta ei siis ole lainkaan olemassa, vaan todellisuuskokemuksesi on omien uskomustesi kuvajainen.

Jos yrität havaita ennusmerkkejä tulevasta, tai anelet korkeammalta minältäsi apua, niin voit tuossa negatiivisessa tunnetilassasi vastaanottaa vain sellaisia enteitä ja ohjeita, jotka johtavatkin negatiivisen tapahtumaketjun seurauksena ei-toivottuun manifestaatioon. Sillä korkean minäsi viestit ja ohjeet voit vain vastaanottaa, korkeassa tunnetilassa - eli et voi koskaan yrittää väkisin vaatia niitä. Pyytämisen ja kysymisen värähtelytaajuus on aina paljon alempi, kuin vastauksen ja tiedon taajuus.

Tästä pyytämisen ja toivomisen, ja toisaalta sallimisen ja vastaanottamisen välisestä taajuuserosta johtuu myös se, että miljoonat ihmiset toivovat suurta lottovoittoa, mutta vain hyvin harvat todella voittavat noita suuria voittoja - ja että sama ihminen voi voittaa useita suuria voittoja peräkkäin. Toiveikkuuden tunnetilassa voimme manifestoida vain lisää toiveikkuutta, koska toiveikas ei usko eikä tiedä voittavansa. Mutta sellainen ihminen, joka on jo voittanut suuria summia, uskoo aidosti tunnetaajuustasolla voittamisen mahdollisuuteen, ja siksi hän voi voittaa rahaa myös jatkossa.

Samasta syystä on hyvin tavallista, että rikkaat rikastuvat, ja köyhät köyhtyvät.

Kuka tahansa meistä voi siis voittaa millä hetkellä tahansa suuren määrän rahaa (toivomasi rahasumma on olemassa välittömästi kun toivot sitä), mutta vain ne, jotka tunnetasolla todella uskovat ja tietävät saavansa suuren määrän rahaa, myös havaitsevat tuon rahan, koska he ovat itse toiveensa kanssa samassa värähtelytaajuustilassa, jolloin raha todellistuu.

Voit kyllä "ohjelmoida" itsesi etukäteen havaitsemaan tietynlaisia ennusmerkkejä, eli liittää vaikkapa tietynmerkkisiin tai -värisiin autoihin korkeamman minäsi viestejä. Mutta muista, että näet noita merkkejä silloin, kun olet itse korkeassa tunnetaajuustilassa, jolloin korkeampi minäsi ohjaa sinua havaitsemaan ne - et siis voi ottaa vastaan viestejä YRITTÄMÄLLÄ nähdä noita merkkejä kaikkialla ympärilläsi.

Jos sinulla on negatiivisessa tunnetilassa ollessasi tapanasi havaita "pahoja enteitä", niin muista, että havaitsemalla niitä, eli keskittymällä niihin ajattelemalla niitä, tai puhumalla niistä, saat itse aikaan negatiivisia manifestaatioita, jolloin syntyy näköharha siitä, että negatiivinen ennusmerkki "kertoi etukäteen" tapahtuvasta pahasta asiasta.

Voit kyllä havaita enteitä myös jonkun ihmisen kuolemasta, mutta jos tunnet ahdistusta tällaisen kuolemanenteen havaitessasi, niin se ei tarkoita sitä, että kuolema olisi paha asia, tai että sinä jollain tapaa aiheuttaisit tuon toisen ihmisen kuoleman, vaan negatiivinen tunteesi kertoo tässä tapauksessa siitä, että sinun suhtautumisesi kuolemaan negatiivisena ja pahana tapahtumana on "väärä tunne".

Herkät ihmiset saattavat tuntea pitkäänkin ahdistusta ennen heille tärkeän ihmisen tai eläimen fyysistä kuolemaa, mutta kyse on siis tällöin vain siitä, että he eivät halua hyväksyä odotettavissa olevaa tapahtumaa, joka on vääjäämätön (kuolemat ovat korkeamman tietoisuuden näkökulmasta aina itsemurhia), ja kuolevan itsensä kannalta vapautus.

Pyri aina päästämän irti negatiivisesta tunnetilastasi keskittymällä mihin tahansa positiivisiin asioihin. Mutta muista, että todella voimakkaasta ahdistuksesta pääset vapautumaan korkeampiin tunnetiloihin vain tuntemalla hetkellisesti myös vihaa. Mutta kun tunnet tietoisesti vihaa vapautuaksesi siitä, niin et vahingoita vihan tunteillasi itseäsi etkä muita ihmisiä, vaan päästät vain ulos sisimpääsi kertynyttä painetta, jolloin olosi paranee, ja pääset kohoamaan kohti korkeampia tunnetaajuustiloja.

Kommentit