Jos yrität ajatella positiivisia ajatuksia, manifestoidaksesi jotakin, niin toiveesi ei-olevaisuus pysyy aktiivisena



Tilanteissa, jossa tarvitset jotakin "kipeästi", sinun on pyrittävä ennen muuta päästämään irti tuosta tarvitsemisen ajatuksesta, jottta voit vastaanottaa sen, mitä niin kipeästi haluat ja tarvitset. Positiivisen ajattelun tai visualisoinnin yrittäminen estää siis toiveesi toteutumisen, koska yrittäminen tapahtuu matalassa tunnetilassa, jolloin myös vastaanottamasi ajatukset tulevat negatiivisesta ajatusvirrasta. Ja toiveesi ei-olevaisuus on tuolloin jatkuvasti aktiivinen, vaikka kuvittelet, että tietoinen positiivisuutesi vie sinua toivettasi kohti.

Olet siis manifestointia yrittäessäsi koko ajan tietoinen siitä, että sinulta puuttuu jotakin "elintärkeää", ja tuolloin manifestoitkin vain lisää puutteen kokemuksia. Se, että ajattelet "parempia ajatuksia" ei toisin sanoen hyödytä mitään, koska tunnetila ratkaisee sen, millä taajuudella olet, eivät pelkät positiiviset ajatukset. 

"Tyhjää puhetta", pelkkää sanahelinää, on sellainen positiivinen puhe, joka ei "tule sydämestä", eli jota ei inspiroi aito korkea tunnetila.

Eli sinun tulee päästää toiveestasi irti, jotta voit vastaanottaa sen. Tätä on alun perin tarkoittanut myös buddhalainen viisaus "kärsimyksen syynä on elämän jano". Se EI siis tarkoita sitä, että meidän tulisi lakata elämästä, ja lopettaa syntyminen uudelleen, vapautuaksemme kärsimyksistä, vaan että meidän tulee lakata yrittämästä selviytyä elämästä. Elämä kantaa aina, jos uskomme siihen, että kaikki ongelmamme selviävät aina. Elämä itsessään siis palvelee meitä, jos annamme näin tapahtua. Vetovoiman laki toimii aina meidän parhaaksemme, jos sallimme sen tehdä niin. Ja tämä johtuu siitä, että me olemme syntyneet maan  päälle nauttimaan elämästä ja sen tarjoamista henkisistä ja fyysisistä kokemuksista ja elämyksistä. 

Olemme syntyneet maailmaan vastaanottamaan helposti ja innostuneina tietoisen mielemme luomuksia, korkeamman minämme valaistessa polkuamme jatkuvasti etenevällä  ja täynnä ihania yllätyksiä olevalla matkallamme, emme taistelemaan, kärsimään ja kulkemaan vaikeampaa polkua pimeässä, pelkoa, päämäärättömyyttä ja erillisyyttä tuntien.

Jokainen meistä on "ajatus ihmisestä", joka luo todellisuuttaan tietoisesti ajatuksillaan, ja siksi korkeassa tunnetilassa ollessamme kaikki toivomamme asiat, eli ajatukset noista asioista (kaikki mikä on, on vain ajatus itsestään), todellistuvat.

Jos siis sinulla on mikä tahansa "suuri ongelma", niin muista, että voimasi on tässä hetkessä: Päästä irti ongelmastasi, eli keskity mihin tahansa sellaiseen asiaan, joka saa sinut unohtamaan ongelmasi. Usein kaikkein parhaita tapoja unohtaa ja pysäyttää "pyytäminen ja kysyminen" on tehdä jotain konkreettista: siivota, laittaa ruokaa, seurustella eläinten kanssa, kulkea luonnossa. Paras tapa ongelmien unohtamiseen ei siis useinkaan ole niistä keskusteleminen muiden ihmisten kanssa, eli ongelmien "selvittely", sillä ongelmista puhuminen saa nuo ongelmat vain pysymään mielessämme aktiivisina, ja niiden yksityiskohdat korostuvat, jolloin ne saattavat mennä vain enemmän "solmuun" (aivan kuten sotkuun mennyttä narukerääkään ei kannata alkaa yrittää avata, solmukohtiin keskittymällä, jolloin nuo solmukohdat usein vain kiristyvät, vaan kannattaa löysentää narua, jolloin se alkaa avautuaa kuin itsestään).

Jos olet ongelmasi kanssa täysin epätoivoinen, ja hyvin peloissasi, niin joskus saatat tuntea helpotusta, jos "purat mieltäsi", eli puhut ongelmastasi toisen ihmisen kanssa, jolloin tunnetilasi pääsee vihan, katkeruuden, kostonhimon ja turhautumisen kautta kohoamaan. Mutta muista, että kun itse pääset "tilityksesi" ansiosta korkeampaan tunnetilaan, eli kohoat kostonhimosta jo turhautumisen ja toiveikkuuden tunnetilaan, niin tuo toinen ihminen saattaa edelleen suhtautua sinuun epätoivoisena ja pelkäävänä (olet luultavasti myös alunperin vetänyt tuota ihmistä puoleesi epätoivon hetkellä juuri siksi, että hän on itsekin hyvin matalassa tunnetilassa), jolloin sinun oma turhautumisesi kohdistuukin "auttajaasi", joka siis saattaakin nyt alkaa yrittää vetää sinua takaisin pelon taajuustilaan. Hänen uskomuksensa sinusta on nimittäin luultavasti edelleen negatiivinen, vaikka sinun tunnetaajuutesi kohosi jo ylemmäs!

Tästä ilmiöstä johtuu se, että negatiivisessa tunnetilassa tapahtuva ns. juoruilu, "taivastelu" ja pahanpuhuminen muista ihmisistä samanhenkisten, negatiivisten ihmisten kanssa, johtaa väistämättä myös juoruilijoiden ja pahanpuhujien keskinäisiin ongelmatilanteisiin. Negatiivinen tunnetila "myrkyttää" mielemme, ja saa meidät vetämään puoleemme negatiivisia kokemuksia. Ja vastaavasti:  Hyvien asioiden ja onnistumisten hehkuttaminen korkeassa tunnetilassa olevien ihmisten kanssa johtaa jatkuvasti uusiin haltioitumisen kokemuksiin.

Älä siis koskaan YRITÄ olla ajatuksissasi positiivinen, jos et tunnetasolla todella ole sitä, vaan tavoittele korkeaa tunnetta, ja vastaanota sen jälkeen mieleesi ajatuksia ja ideoita korkean taajuuden ajatusvirrasta.

Eli rakasta ja arvosta elämää, ja sen jokaista hetkeä, myös ongelmiasi, ja kaikki ongelmasi ratkeavat helposti ja nopeasti.

Sinä Olet Luoja.

Kommentit