Vetovoiman laki on moottori ja käyttövoima - sinun tehtäväsi on vain päättää, mihin suuntaan haluat kulkea




Visualisointi, joka tapahtuu toiveikkuuden tunnetilassa, on siis paljon vaikeampi polku, kuin huoleton ja kevyt unelmointi, jossa visualisoija ei yritä tarkasti (ja kärsimättömästi) määritellä, miten, milloin ja kenen toimesta hänen unelmansa toteutuvat. Muista aina, että korkeampi minäsi eli korkea tietoisuus näkee paljon laajemman kokonaiskuvan elämäntilanteestasi, ja kykenee siksi ohjaamaan sinua kaikkein helpointa ja nopeinta polkua kohti unelmiasi - jos vain sallit sen. Ja tuo korkeamman minäsi polku on myös aina eniten ILOA tuottava polku!

Et itse vaikkapa toiveikkuuden tunnetilassa voi tiedostaa, mitä kaikkea olet toivonut elämäsi aikana kokevasi, koska osan toiveistasi olet jo unohtanut, ja osa toiveistasi on syntynyt jo edellisten elämiesi aikana. Ja tuossa hieman matalassa tunnetaajuustilassa et myöskään kykene näkemään, kuinka kaikista lukemattomista erilaisista toiveistasi on jalostunut sellaisia unelmia, joissa yhdistyy useita toiveitasi samanaikaisesti. Et siis itse näe "kokemustesi ja toiveidesi luomia suurenmoisia taideteoksia", joiden todellistuminen fyysisessä elämässäsi toteuttaisi useita unelmiasi samanaikaisesti, ja jotka ovat koko ajan ulottuvillasi, mutta et vain itse ole niitä vielä itsellesi sallinut.

Tällainen "jalostunut" unelma voi olla vaikkapa se, että useita avioeroja kokenut ihminen löytää vanhemmalla iällä itselleen "sielunkumppanin", jossa yhdistyvät kaikki hänen toiveensa unelmien puolisosta (kyse tällaisessa sielunkumppanissa ei siis ole oman itsen kloonista, vaan puolisosta, joka ilmentää ominaisuuksia, joita ihailet). Mutta tuollaisen unelmakumppanin voi löytää myös pitkässä avioliitossa, omasta puolisostaan, jos on kyennyt löytämään ns. itsensä, eli rakastamaan täysin ehdoitta sekä itseä, että puolisoaan. Sillä tällöin myös oma puoliso pääsee ilmentämään itsestään juuri niitä puolia, joista sinä olet unelmoinut. Et siis tuijota enää hänen "virheitään ja valuvikojaan", vaan katsot häntä korkeamman minäsi silmin, jolloin näet hänet korkeampana olentona. Onnelliset parisuhteethan eivät koskaan perustu puolisoiden samankaltaisuuteen, vaan siihen, että molemmat osapuolet täydentävät toinen toisiaan. Ja kun puolisot ovat molemmat korkeassa tunnetilassa, niin he näkevät toisensa siis täydellisinä, eli tuntevat ehdotonta rakkautta. Negatiiviset tunteet puolisoa kohtaan johtuvat aina vain siitä, että peilaamme hänen kauttaan omia negatiivisia asenteitamme, jotka liittyvät sekä itseemme, että puolisoomme, ja näemme ne siksi tuossa toisessa ihmisessä. Eli jos tunnet vihaa puolisoasi kohtaan, niin "saat sitä mitä tilaat", eli omia vihan ja pettymyksen tunteitasi käytöksellään vahvistavan puolison.

Mutta jos olet itse usein korkeassa tunnetilassa, ja puolisosi tuntuu vain loittonevan sinusta, johtuen siis siitä, että hänen tunnetaajuustilansa on paljon matalampi, niin vetovoiman laki ohjaa sinua uuden puolison luokse, helpointa mahdollista polkua pitkin. Et siis tässäkään tapauksessa joudu kärsimään, koska oma tunnetilasi pysyy korkeana koko prosessin ajan, eli olet ns. kokonainen itsesi, edessä olevasta erosta huolimatta.  Toisin sanoen: Et joudu luopumaan rakkaudesta, suremaan, tuntemaan syyllisyyttä ja pettymään, vaan kuljet vain haltioituneena kohti rakkautta.

Negatiivisessa tunnetilassa pysyvän puolison mielestä saatat olla "julma", mutta muista, että hän on itse valinnut oman negatiivisen tunnetilansa, ja luopunut siten sinun tarjoamastasi ehdottomasta rakkaudesta. Jos säälit häntä, niin sallit oman tunnetilasi laskea, jolloin eronne pitkittyy ja mutkistuu, negatiivisen sidoksen pitäessä teidät yhdessä. Sääli on aina matalampi tunnetila kuin puhdas rakkaus, ja puhdas myötätunto. Tai jos syytät puolisoasi, ja hän pyytää sinulta anteeksi "pahuuttaan" (kukaan meistä ei ole koskaan yksin syyllinen mihinkään), jonka seurauksena negatiivisiin tunteisiin perustuva suhteenne jatkuu, niin saavutatkin vertauskuvallisesti ns. pyrrhoksen voiton - koska voitto siis oli mahdollista vain siten, että toinen ihminen näennäisesti "hävisi" taistelun. Negatiivisessa tunnetilassa käytyä taistelua ei voi kukaan koskaan voittaa, koska tällainen taistelu ei ole ohi, vaan sekä voittaja että häviäjä ovat edelleen negatiivisessa tunnetilassa: vihan, katkeruuden tai ylimielisyyden tunnetiloissa.

Sinun velvollisuutesi ei ole KOSKAAN sääliä ketään, eli tuntea kärsimystä toisen ihmisen takia. Me emme ole erillisiä toisistamme, mutta näin on vain korkean minämme taajuustilassa. Negatiivinen sosiaalisuus, empatia ja ehdollinen rakkaus aikaansaavat aina vain turhaa kärsimystä, kaikille osapuolille! Vain myötätunnon tunnetilassa voit auttaa myös kanssaihmisiäsi löytämään tuon puhtaan myötätunnon itsestään.

Vetovoiman laki on siis käyttövoima, joka johdattaa sinut aina omassa mielessäsi kullakin hetkellä aktiivisina olevien ajatustesi suuntaan, eikä sinun siis tule yrittää visualisoida ja nopeuttaa tapahtumaketjuja - yrittämisesi vain hidastaa niitä. Mutta jos pysyt vakaasti korkeassa tunnetilassa, niin tuolloin se, mitä ajattelet, manifestoituu. Ja tämä johtuu siitä, että korkeassa tunnetaajuustilassa sallit positiivisen tapahtumaketjun jatkumisen. Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on joku päämäärä, johon todella itse uskot, eli pysyt olosuhteista, ja myös negatiivisista kokemuksista riippumatta luottavaisena, niin ennemmin tai myöhemmin saavutat tuon päämäärän siksi, että itse uskoit sen todellistumisen mahdollisuuteen. Mutta jos sinulla vastaavasti on unelma, johon ET täysin usko, eli ajatellessasi tuota unelmaa olet useimmiten negatiivisessa tunnetilassa, niin tuo unelma ei voi toteutua, ennen kuin alat itse uskoa siihen.

Ja aivan samalla tavalla vetovoiman lain mahdollistamina toteutuvat myös kaikki "ei-toivotut" asiat elämässäsi: Se, mitä aktiivisesti negatiivisessa tunnetilassa ajattelet, toteutuu vääjäämättä, koska painovoiman kaltainen vetovoiman laki tarttuu negatiiviseen ajatukseesi, ja johdattaa sinua ei-toivotun ajatuksesi manifestaatiota kohti. Tällä hetkellä esimerkiksi viruksia ja sairauksia pelkäävät ihmiset vahvistavat negatiivisia uutisia lukemalla negatiivisia tapahtumaketjuja, jotka johtavat lopulta tilanteisiin, jotka "todistavat heidän pelkonsa aiheellisiksi" (sairastumiset ja kuolemat). Mutta samaan aikaan nuo pelkäävät ihmiset eivät ymmärrä sitä, että he ovat itse valinneet huomionsa kohteen, ja siihen liittyvän negatiivisen tunnetilan, eli todellistaneet ei-toivotun.

Jos siis unelmoit jostain asiasta, niin keskity vain ylläpitämään korkeaa tunnetilaa, keinolla millä hyvänsä, sillä tuossa tunnetilassa olet aina kulkemassa kohti JOTAKIN unelmaasi (onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunne on manifestaatio itsessään). Ja jos tunnetilasi on hyvin vakaasti korkea, niin ajattele tuolla hetkellä myös sellaisia toiveitasi, joita olet toivonut jo hyvin pitkään, ja joihin liittyy siksi jo valmiita, negatiivisia uskomuksia. Korkea tunnetilasi mahdollistaa myös tällaisten "mahdottomien" unelmien manifestoitumisen.  Joskus jopa ns. yhdessä yössä. Sillä se, että olet odottanut jotakin unelmaa jo hyvin kauan, ei koskaan tarkoita, että tuon unelman vastaanottamisen täytyisi edelleenkin olla hidasta, tai että se olisi vaikempaa, kuin muiden unelmien. Kyse on vain ja ainoastaan siitä, että et ole aiemmin täysin uskonut omaan unelmaasi tunnetasolla, jolloin tuo unelma on jäänyt toteutumatta. Mutta uskomuksesi voi muuttua millä hetkellä tahansa, korkean tunnetilasi vaikutuksesta, eli tavoittaessasi tunnetasolla unelmasi taajuustilan.

Ja siksi mikä tahansa on mahdollista millä hetkellä tahansa. Sillä sinä olet oman elämäsi Luoja, kaikkivoipa.

***************

Tervetuloa Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen Barbaarikartanoon (Porvoon lähellä) lauantaina 20.3.2021. Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittautua joko Barbaarikartanon tai Sinä Olet Luoja -facebook-sivun kautta, tai lähettämällä viestin osoitteeseen lepisti at hotmail.com. 

Kommentit