Negatiivinen tunnetilasi on kuin punainen liikennevalo: Väärä suunta, väärä ajatus!


 

Negatiivinen tunnetilasi - pelko, syyllisyys, syyttäminen, viha, katkeruus, turhautuminen - kertoo poikkeuksetta aina vain siitä, että ajattelet parhaillaan sellaisia asioita, joiden ajatteleminen johtaa sinua väärään suuntaan. Eli koska saamme aina elämäämme lisää sitä, mihin keskitämme ajatuksemme - positiivista positiivisessa tunnetilassa ja negatiivista negatiivisessa tunnetilassa - niin myös TOIVEESI ajatteleminen epäuskon tunnetilassa vahvistaa epäuskoasi, koska juuri epäuskosi estää toiveesi manifestoitumisen.

Pelko ja viha ovat siis "vaarallisia" - eivät asiat tai ihmiset, joita pelkäämme ja vihaamme. Jos vihaat jotakin ihmistä, niin vihasi tekee sinut vaaralliseksi itsellesi (viha on kärsimystä, joka mahdollistaa aina myös lisää kärsimyksen kokemuksia), ja vihan tunnetilassa mahdollistat sen, että myös tuo vihaamasi ihminen vihaa sinua. Jos taas olet ehdottoman rakkauden tunnetilassa, niin yksikään ihminen ei voi kohdistaa vihaansa sinuun, sillä emme ole erillisiä, ja kaikkien meidän todellinen olemus on puhdasta rakkautta.

Mutta jos tunnet pelkoa, niin anna itsesi kuitenkin tuntea hetki vihaa, sillä viha vapauttaa sinut pelosta. Jos tunnet syyllisyyttä, niin anna itsesi syyttää hetki olosuhteita ja muita ihmisiä, sillä syyttäminen vapauttaa sinut syyllisyydestä, joka on  voimattomuuden ja arvottomuuden tunne. Jos tunnet katkeruutta, niin anna itsesi tuntea hetki turhautumista, sillä turhautuneena olet jo päässyt katkeruudesta yli. Ja jos tunnet turhautumista, niin vapaudu tuntemaan toiveikkuutta, vaikka toiveikkuuden tunnetilassa et voikaan tavoittaa sitä, mitä toivot, sillä toiveikkuus kuitenkin vapauttaa sinut turhautumisen tunnetilasta.

Ja kun tunnet toiveikkuutta, niin salli itsesi vapautua siitäkin, eli lakkaa toivomasta, päästä irti toiveestasi, ja pyri tuntemaan täysin puhdasta uskoa unelmiisi, eli kuvittele tuossa tunnetilassa toiveitasi kuvina mielessäsi, ikään kuin ne olisivat jo toteutuneet.

Sillä kun päästät myös irti myös noista unenomaisista, mutta tunnetasolla todellisiksi kokemistasi kuvista mielessäsi, niin vapaudut TIEDON tunnetaajuuteen, joka on manifestaation, eli toiveesi todellistumisen taajuustila (tästä on kyse positiivisissa enneunissa ja ns. etiäisissä). Sillä mikään todellisuutenamme kokemamme ei ole koskaan mitään muuta, kuin ajatus itsestään, aistiemme tulkintaa värähtelytaajuuksista, eli unta, jonka koemme todellisuudeksi.

Ja kun tunnetasolla sisäisesti tiedät, että tuo uni on "totta", niin se myös ON totta!

Ja tästä syystä jatkuva pyytäminen ja kysyminen on ainoa asia, joka pitää sinut erossa suurimmistakin unelmistasi. Sillä aina kun kysyt, niin sinulle vastataan, eli luot itse vastauksen kysymykseesi. Aina kun pyydät, niin saat mitä pyydät, mutta tuo pyytämäsi asia on vain korkeammassa taajuustilassa, kuin missä sinä itse olet silloin, kun pyydät. Siksi saat aina sellaisia asioita, joita et enää pyydä, vaan jotka tunnetasolla uskot saavasi.

Eli korkea tunnetilasi mahdollistaa aivan minkä tahansa toiveesi manifestaation, ja siksi sinun kannattaa ihastella ja arvostaa sellaisia asioita, joita olet jo onnistunut manifestoimaan, sillä niihin sinä jo uskot, ja juuri siksi ne "ovat". Se, ovatko nuo asiat esimerkiksi  rahallisesti arvokkaita, tai voiko niiden rahallista arvoa yli päätään lainkaan mitata, on täysin merkityksetöntä. Sillä ethän voi mitata rahassa sitäkään, että olet elossa, tai sitä, että planeetat pysyvät radallaan, että aurinko nousee aina aamulla, ja että hengität, ja että sydämesi lyö läpi elämäsi, joka hetki.

Arvostus, olosuhteista riippumaton rakkauden ja haltioitumisen tunnetila ja puhdas elämänilo kertovat aina toiveidesi manifestaatiot mahdollistavasta taajuustilasta.

Jos epäonnistut jossakin tilanteessa, niin arvostamalla tuota epäonnistumista jatkat suorinta mahdollista polkua pitkin kohti onnistumista. Jos häviät jossakin kilpailussa, ja arvostat häviämisen kokemustasi, ja iloitset aidosti voittajan voitosta (ikään kuin olisit itse tuo voittaja), niin kuljet suorinta mahdollista tietä kohti omaa voittoasi.

Jos jännität ja pelkäät jotakin, niin vastaanotat onnellisuuden tunteen luopumalla tuosta pelosta ja jännityksestä. Sanonta "tehdä kärpäsestä härkänen" tarkoittaa, että tuijotatkin pelkäämääsi asiaa, jolloin se kasvaa silmissäsi suuremmaksi. Mutta kun lakkaat pelkäämästä, niin härkänen muuttuu taas kärpäseksi - myös konkreettisesti. Tästä syystä myös esim. pimeän- ja korkeanpaikanpelot ovat itse itseään vahvistavia, mutta voit luopua molemmista peloista rauhoittamalla mielesi tietoisesti niissä olosuhteissa, joissa olet aiemmin pelännyt.

Jos jostain syystä menetät rahaa, niin olemalla murehtimatta menetystäsi ("maahan kaatunutta maitoa"), eli luopumalla menettämästäsi rahasta luottavaisena, ymmärtämällä, että tuo sinun menettämäsi raha ilahduttaa jotakuta toista ihmistä, saat hyvin nopeasti menettämäsi rahan takaisin moninkertaisena. Eli jos ymmärrät, että raha on vain energiaa, jonka on oltava jatkuvassa liikkeessä, jotta se seuraavassa hetkessä tavoittaisi myös sinut, niin et koskaan joudu kärsimään rahan puutteesta, aivan kuten et uloshengittäessäsikään luovu sisäänhengittämisen riemusta, vaan uloshengitys ja sisäänhengitys vain vuorottelevat - niin kauan kuin elät.

Pahamaineisina tunnetut ns. kiertokirjeet ovat alun perin perustuneet tietoon tästä samasta, vetovoiman lain aikaansaamasta ilmiöstä: Luomme ajatuksillamme ja toiveillamme aina lisää, ja luopuessamme jostakin saamme moninkertaisesti myös takaisin juuri sitä, mistä luovuimme.

Se, mikä tuntuu sinusta hyvältä, johtaa hyvään. Se, mikä tuntuu sinusta pahalta, johtaa väärään suuntaan. Mutta vaikka kulkisit vuosia ns. väärään suuntaan, ja kokisit siksi kärsimystä, niin et silti koskaan voi tehdä mitään lopullisesti väärää, sillä voit aina, millä hetkellä tahansa, valita sellaisen suunnan, joka tekeekin sinut onnelliseksi.

Jos olet aidosti rohkea, eli et pelkää toivoa suuriakaan asioita, niin voit saavuttaa ihan mitä tahansa pelkästään säilyttämällä rohkeutesi, ja uskosi omaan kaikkivoipaisuuteesi. Tietoinen luominen ei siis koskaan ole vaikeaa, ellet itse usko sen olevan vaikeaa. Suuret unelmat ovat aivan yhtä helppoja manifestoitavia, kuin pienetkin, ja vain uskosi niiden suuruuteen voivat tehdä niiden toteutumisen vaikeammaksi, kuin pienempien unelmien.

Rakasta elämää, itseäsi ja kaikkia muita elollisia, ja voit toteuttaa kaikki unelmasi, helposti ja nopeasti. Sillä elämäsi ainoa tarkoitus ja päämäärä on onnellisuuden tunne.

Kommentit