Miksi korkea tunnetila on ainoa tavoitteesi elämässä - ja erityisen tärkeä tavoite juuri nyt


 

"Pyydä ja sinulle annetaan" ei ole uskonnollinen ja mystinen uskomus, vaan fysiikkaa. Todellisuuskokemuksemme on ajatustemme seurausta, sillä myös todellisuus itsessään on aistiemme tulkintaa ajatusten taajuuksista. "Ajatukset ovat ainetta", siis energiaa, joka on olemassa jo ennen, kuin ajattelemme niitä. Me siis vastaanotamme ajatuksia, emme "luo" niitä. Ja siksi valitsemalla ajatuksemme valitsemme myös kokemamme todellisuuden.

Kaikki, mikä tapahtuu, on jo tapahtunut, aikaa, menneisyyttä ja tulevaisuutta ei ole. Me vain valitsemme kokemuksemme kullakin elämämme hetkellä valitsemalla tunnetilamme, ja tunnetilamme mahdollistamana ajatuksemme kollektiivisesta ajatusvirrasta.
Erilaiset uskonnotkaan eivät siis ole mielisairautta, vaan kokemusta ja tulkintaa ihmiskunnan yhteisestä tietoisuudesta (ajatusvirroista eri taajuuksissa), ja kokemusta siitä, että ajatukset todellistuvat, niin negatiiviset kuin positiivisetkin ajatukset. Se, mihin itse uskot, toteutuu siis aina, ja on totta juuri sinulle.
Siksi "jumalat" tuntuvat auttavan niihin vahvasti uskovia, ja samasta syystä myös elämästään iloitseva ateisti saa, mitä toivoo. Mutta vastaavasti "ankaraan jumalaan" uskovan "jumala" on ankara ja julma, ja masentunut ateisti kokee elämän masentavana, eli saa juuri sitä, mitä hän ei toivo.

Samalla logiikalla myös kiroileminen voi johtaa positiiviseen manifestaatioon, jos kiroilijan tunnetila on korkea. Eli voimasanat ovat kirjaimellisesti VOIMAA lisääviä, jos kiroilija pyrkii kohottamaan niillä matalampaa tunnetilaansa (esimerkiksi vapautua masennuksesta vihaan, tai vihasta ja turhautumisesta toiveikkuuteen), ja näin voimasanoihin suhtautuivat myös shamanistiset, ihmisen omaan luomisvoimaan uskovat esivanhempamme. Tunnetila, jossa kiroilet, ratkaisee siis sen, manifestoitko kiroilemalla hyvää vai pahaa. Sanat itsessään ovat neutraaleja.

Maapallolla on aina elänyt ihmisiä, jotka ovat tiedostaneet, että absoluuttista todellisuutta ei ole olemassa, eli että todellisuus on vain ajatus itsestään. Mutta negatiivisissa tunnetiloissa olevat ihmiset eivät voi "tuntea tätä todeksi", koska negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen ei kykene manifestoimaan ajatuksillaan toivomiaan asioita. Ja samasta syystä hän kokee olevansa myös "ego", eli erillinen ihmiskunnan kollektiivisesta tietoisuudesta. Eläimet ja kasvit ovat todellisia "jumalia", koska ne kokevat elämää vaistotasolla, ei-erillisyyden tilassa, eivätkä ne pelkää fyysistä kuolemaansa.
Ns. toiveiden virta (fysikaalisesti: ihmiskunnan ajatusten kohottama tietoisuuden värähtelytaajuus) kiihtyy koko aajan eksponentiaalisesti, ja siksi on koko ajan tärkeämpää valita ajatuksensa, eli huomionsa kohteet tietoisesti, jos haluaa kokea onnellisuutta, eli manifestoida toiveitaan, ei-toivotun sijasta.
Sairaudet lisääntyvät ja pahenevat, jos niistä ollaan huolissaan, ja jos niitä yritetään vastustaa (nosebo), koska sairauksia vastustava keskittää huomionsa sairauteen, ei paranemiseen. Ihmisen elimistön solut ovat autonomisia, ja pyrkivät aina harmoniaan, ja tavoittavat tuon harmoniatilan, jos ihmisen tunnetila on korkea, eli harmonian mahdolistava (plasebo). Todellinen toiveemme elävinä olentoina on aina harmonia (terveys, hyvinvointi), ja juuri tuon toiveen toteutumisesta kertoo positiivinen tunnetilamme. Negatiivinen tunnetila taas kertoo siitä, että elimistömme on disharmoniatilassa, eli ei-toivottu toteutuu parhaillaan elimistössämme.
Negatiiviset tunteemmekin johtavat kuitenkin lopulta aina harmoniatilaan, ja tuo harmonia todellistuu kuollessamme fyysisesti, eli vapautuessamme negatiivisista tunteistamme, jotka ovat ainoa asia, joka voi estää pyrkimyksemme harmoniaan - kollektiivisen korkean tietoisuuden kanssa.
Ajattelen, siis olen. Sitä saa mitä tilaa. Usko siirtää vuoria. Raha tulee rahan luo (rahaan uskovan luokse). Ilo parantaa. Kaikki, mikä ei tapa, vahvistaa (negatiivinen kokemus luo toiveen eli ajatuksen positiivisesta kokemuksesta). Elämä kantaa aina. Kaikki järjestyy aina, koska kaikki universumissa pyrkii aina harmoniatilaan korkean värähtelytaajuuden kanssa.
Ja ilman havaitsijaa ei ole todellisuutta, joten jos et itse usko kokevasi tietoisuutta kuolemasi jälkeen, niin siinäkään tapauksessa sinulla ei ole mitään syytä pelätä kuolemaa etukäteen. Puhumattakaan siitä, että pilaisit elämäsi, pelkäämällä elämää - ja vaikkapa sairauksia. Jos taas uskot, että koet olevasi "olemassa" myös kuoltuasi, niin negatiivisia tunteita ei ei-fyysinen tietoisuutesi kuitenkaan koe, eli et voi kokea kärsimystä.

Ilo on siis ainoa päämääräsi elämässä, sillä ilo tekee sinut terveeksi, vauraaksi, vapaaksi, innostuneeksi, intuitiiviseksi, myötätuntoiseksi ja rakastetuksi.

Kommentit