Kun teet sellaisia asioita, joista nautit, niin vedät jatkuvasti puoleesi lisää mahdollisuuksia iloon ja elämästä nauttimiseen


 

Jos esimerkiksi haluat ja tarvitset rahaa, niin saat sitä kaikkein helpoiten ja nopeimmin, jos lakkaat olemasta huolissasi rahasta, ja keskitytkin nauttimaan - mistä tahansa asiasta. Jos sinulla on harrastuksia, jotka tekevät sinut iloiseksi, niin nauti harrastuksistasi, mutta älä yritä muuttaa noita harrastuksia rahaa tuottaviksi, sillä yrittäminen ja "laskelmointi" laskee tunnetilaasi.

Mutta jos sen sijaan saat selkeyden mielentilassa voimakkaan impulssin myydä jotakin, joka liittyy harrastukseesi, niin seuraa tuota intuitiivista impulssia. Korkeamman minäsi tarjoama impulssi tehdä ja toteuttaa jotakin tuntuu aina hyvältä ja helpolta, ei koskaan raskaalta uurastukselta - eikä myöskään toiveikkaalta onnenonkimiselta.

Esimerkiksi sananparret "kauppa kannattaa aina", ja "aika tavaran kaupitsee", tarkoittavat, että jos toivot jonkin asian menevän kaupaksi, niin toiveesi on olemassa välittömästi, ja se, tavoitatko ja löydätkö  ostajan, riippuu vain omasta tunnetilastasi, sillä universumi toteuttaa aina JOKAISEN toiveesi. Toiveesi siis toteutuu aina ja vääjäämättä, mutta otat sen vastaan vasta sitten, kun maltat päästää irti, ja lakkaat yrittämästä tavoittaa tuota toivetta.

Ja siksi etenkin kaikki "rakkaudella tehty", eli rakkauden ja puhtaan innostuksen tunnetilassa luotu tuote tai asia, löytää aina ostajia, eli ihmisiä, jotka haluavat osansa tuosta innostuksesta.  Tähän perustuu esimerkiksi voimakkaan korkean inspiraation vallassa syntyneiden taideteosten rahallinen arvo. Tai se, että ihmiset ovat valmiita maksamaan korkeita hintoja hyvin arkisistakin tavaroista, jotka on omistanut joku kuuluisa ja ihailtu henkilö. Niissä on siis ikään kuin "korkean taajuuden kosketus" - tai ostaja ainakin itse uskoo, että näin on, ja uskomuksemmehan toteutuvat!

Samasta syystä ihmiset palvovat "Jeesuksen käärinliinoiksi" oletettua pyhäinjäännöstä, tai Gautama Buddhan oletettua synnyinpaikkaa, tai paikkaa, jossa tämän legendaarisen profeetan oletetaan valaistuneen. Niissä uskotaan olevan "pyhän kosketus", joka auttaa myös noita asioita palvovaa ihmistä tavoittamaan tuon pyhyyden, eli korkean taajuustilan. Mutta tuo korkea taajuus ei ole vain profeettojen tai taiteilijoiden perusolemus, vaan meidän kaikkien todellinen olemus - ja juuri siksi tavoittelemme sen tuntemista, eli resonanssia oman todellisen itsemme kanssa.

Kuljet aina vaikeamman polun kautta, jos yrität keksiä esimerkiksi tuoteideoita, etsiä työpaikkoja, tai pelata vaikkapa rahapelejä vain siksi, että tarvitset epätoivoisesti rahaa. Huomaa, että tarvitsemisesi ei kuitenkaan koskaan ole "väärin", eikä "ahneutta", eikä universumi koskaan kiellä sinua saamasta rahaa, eikä syytä sinua nk. turhamaisuudesta. Mutta koska sinä itse luot oman todellisuutesi, niin tarvitsemisen tunnetaajuustilasi estää sinua ottamasta rahaa vastaan.

Jos sen sijaan keksit noita ideoita vain huviksesi, pelkäämättä etukäteen sitä, että ideointisi onkin mahdollisesti  rahallisesti tuottamatonta, eli siinä mielessä "turhaa", niin kuljet koko ajan kohti haluamaasi taloudellista menestystä. Usko rahaan - joka on todellisuudessa mahdollisuuksiin uskomisen, eli vapauden tunnetila - ja innostus värähtelevät samalla tunnetaajuudella.

Sama pätee myös rahapelaamiseen: Jos pelaat rahapelejä huviksesi, etkä pelkää häviämistä, niin voit voittaa, KOSKA korkea tunnetilasi mahdollistaa sen. Mutta jos mielessäsi on pienikin pelko siitä, että peleihin sijoittamasi rahat menevät hukkaan, koska voit yhtä hyvin hävitä kuin voittaa, niin saatat ensin voittaa vähän, ja sen jälkeen hävitä sen, mitä voitit. Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että rahapelaaminen olisi "syntistä", tai siinä voitettu raha "likaista", tai "negatiivisen energian pilaamaa", vaan kyse on ainoastaan omasta, matalasta tunneuskomuksestasi. Myös peliyhtiöt ovat ihmisten hallitsemia, ja jos kykenet täysin vilpittömästi iloitsemaan siitä, että hävitessäsi annat rahaa peliyhtiön omistajalle, niin "antaessasi saat", eli myös vastaanotat rahaa. Universumi ei koskaan ole moralisti, ellet itse ole sitä itseäsi kohtaan! Ja muista: Sinä olet tuo universumi.

Raha on vain energiaa, kulutat sitä mihin tahansa, eli jos luovut rahasta iloisena, niin myös vastaanotat lisää rahaa, iloisesti ja helposti. Mutta jos taas tunnet syyllisyyttä ja pelkoa käyttäessäsi rahaa vaikkapa pelaamiseen tai muunlaiseen "turhuuteen", niin saat sitä mitä tilaat, eli matala tunnetilasi tekee sinut onnettomaksi, ja syytät itseäsi rahan tuhlaamisesta - ja mahdollistat samalla myös sen, että muut ihmiset syyttävät sinua tuosta samasta asiasta. Todellisuudessa et kuitenkaan ole tehnyt mitään väärin, vaan ainoastaan negatiivinen tunnetilasi saa sinut syyttämään itseäsi, ja nuo muut ihmiset tekemään samoin. Syyllisyys on POIKKEUKSETTA aina vain negatiivisen mielesi luoma näköharha.

Jos esimerkiksi kristinuskossa keskityttäisiin pelkästään armoon ja täysin ehdottomaan rakkauteen, eikä lainkaan ns. synteihin, ja niiden tuomitsemiseen, saati ns. paholaisen ja kadotuksen pelkäämiseen, niin kristitytkin toteuttaisivat oman profeettansa alkuperäistä oppia myös käytännön elämässä.

Kaikkein vauraimmat, ja vauraudestaan myös iloitsevat ihmiset, ovat tavoittaneet aina ensin intuitiivisen idean, ja sen jälkeen innostuneina nauttineet sen toteuttamisesta, tavoittelematta aluksi lainkaan suurta taloudellista menestystä. Ja koska he ovat siis "uskoneet itse ideaansa", ja pysyneet siten resonanssissa tuon idean, ja sen toteutuksen kanssa, niin vetovoiman laki on auttanut heitä menestymään eksponentiaalisesti, eli on syntynyt vähitellen voimistuva positiivinen tapahtumaketju - mikä on tietenkin myös koko ajan vahvistanut idean keksijän omaa uskoa tuohon ideaan, ja myös sen taloudelliseen tuottavuuteen.

Ja siksi kaikki helposti syntyneet, ja hyvältä jo heti syntyessään tuntuvat ideat, ovat aina "kullanarvoisia", myös ihan konkreettisesti.

Voit siis harrrastaa ihan vain  huviksesi jotakin asiaa, ja alkaa vähitellen ansaita tuolla harrastuksella, koska tunnetilasi pysyy harrastaessasi korkeana. Tai harrastuksesi aikaansaama mielihyvä voi auttaa sinua menestymään jossain toisessa asiassa - ilo ei ole koskaan "korvamerkitty" voima, vaan mahdollistaa kaikkien toiveidemme toteutumisen. 

Kun keskityt kiireettömästi ja mielihyvää tuntien  mihin tahansa asiaan, niin et samaan aikaan ajattele huolia ja pelkoja, jotka ovat ainoat asiat, jotka voivat estää toiveitasi toteutumasta. Ja tästä syystä kiinalainen sanonta "mikään ei ole tärkeää, paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole niin kovin tärkeää" pitää aina paikkansa. Jos mistä tahansa syystä pysyt huolettomuuden mielentilassa, keskittäen ajatuksesi positiiviseen  tai neutraaliin asiaan (tasapainoinen keskittyneisyys on meditatiivinen tila), niin positiivinen tapahtumaaketju alkaa voimistua jo muutamassa minuutissa niin paljon, että "positiivinen noidankehä" vetää puoleesi jatkuvasti vain iloisia ajatuksia, ja niiden seurauksena iloa tuottavia kokemuksia. 

Eli koko universumi järjestyy aina välittömästi palvelemaan juuri sinun korkeaa tunnetilaasi, koska sellainen ihminen, joka on resonanssissa korkean tietoisuuden kanssa, on aina vaikutusvaltaisempi, kuin miljoonat matalammissa tunnetiloissa olevat. Ja tämä johtuu siitä, että puhdas positiivinen energia ja hyvinvointi dominoi universumissa, aina.

Sinä olet kaikkivoipa, Kaikki Mikä On.

Kommentit