Tiedostamalla kaikki elämäsi tapahtumat omiksi luomuksiksisi vahvistat uskoa omaan, täysin rajattomaan voimaasi



Kun sallit itsellesi toiveidesi mukaisia tapahtumia, niin tiedosta, millaisessa tunnetilassa olit niitä salliessasi. Mutta tiedosta myös negatiivisten tunnetilojesi mahdollistamat manifestaatiot, ja negatiiviset tapahtumaketjut, sillä kun tiedostat ne, niin tiedät, että ei ole olemassa itsesi ulkopuolelta elämääsi vaikuttavia voimia, eikä "kohtaloa". Ja muista, että myös toiveikkuus on hieman negatiivinen tunnetila, jossa toiveesi ei toteudu, vaan sallit vain lisää toiveikkuutta.

Jos haluat voittaa rahaa, niin älä pelaa esimerkiksi rahapelejä toiveikkuuden mielentilassa, "kokeillaksesi onneasi", koska kun tuossa tunnetilassa häviät, niin uskosi häviämiseen vahvistuu, jolloin häviät lisää, koska uskomuksesi toteutuvat aina. Mutta jos sen sijaan olet jo valmiiksi niin iloinen, että häviäminen ei laske tunnetilaasi lainkaan, niin olet koko ajan matkalla kohti toivomaasi voittoa. Tuolloin nimittäin tiedät sisäisesti, että raha on pelkästään energiaa, kuten kaikki muukin ns. todellisuus, jota koemme - ei koskaan mitään sen "enemmän totta". 

Ja rahan saamiseen, eli rahan virtaukseen uskova, saa aina rahaa, tavalla tai toisella! Samalla tavalla kuin hengittämiseen uskova uskoo seuraavan sisäänhengityksen todennäköisyyteen niin vahvasti, että hän ei useimmiten edes muista epäillä sitä.  Ja tästä ilmiöstä johtuu se, että "raha tulee rahan luo". Ja "rakkaus tulee rakkauteen uskovan luo".

On samantekevää, nauttiiko rahaa paljon saava ihminen rahoistaan vai ei. Rahantuloon uskova saa aina rahaa, aivan kuin tuo raha olisi hengitysilmaa. Samoin suosiota ja mainetta haluava julkisuudenhenkilö saa suosiota ja mainetta siksi, että hän uskoo suosion ja maineikkuuden olevan hänen "osansa", koska hän on aiemminkin havainnut sen olevan sitä. Ja tällainen henkilö saattaa olla täysin välinpitämätön suosiostaan, ja hän vetää sitä silti puoleensa, koska hän siis jo valmiiksi uskoo siihen. Vasta, kun hän alkaa toivoa, että suosiota ei enää olisi, niin suosio voi kadota, mikäli hän sallii sen katoamisen. Monet suositut ja kuuluisat ihmiset myös vihaavat kuuluisuuttaan, ja ovat juuri siksi elämänsä loppuun saakka kuuluisia, koska viha ja kiusaantumisen tunne vetää heidän puoleensa juuri sitä, mitä he vihaavat ("julkisuuden kirous").

Jos sinä tarvitset rahaa, niin muista myös se, että universumilla (eli omalla korkeammalla minälläsi) on tuhansia erilaisia tapoja antaa sinulle rahaa, joten jos olet iloinen, mutta häviät vaikkapa rahapelissä, niin pysymällä - olosuhteista täysin riippumattomassa - iloisessa tunnetilassa, saat pian rahaa jotakin muuta kautta, tai häviämisesi tuossa rahapelissä kääntyykin voitoiksi. Ainoa asia, joka voi nimittäin koskaan estää sinua saamasta tarvitsemaasi rahaa olet sinä itse, eli se, että yrität saada rahaa, jolloin et voi vastaanottaa sitä.

Ilo on siis helpoin polku kohti mitä tahansa toiveitasi, ja vaikka et manifestoisikaan jotakin tiettyä toivettasi välittömästi, niin ilosi JOHTAA sinut aina kohti toiveesi manifestaatiota, vääjäämättä. Ja useimmiten tuo manifestoituva toive on jokin muu asia, kuin se, mitä juuri parhaillaan toivoit.

Sillä onnellisuuden ja ilon tunnetila on ainoa asia, jota koskaan tavoittelemme elämässä, ja voit kokea nuo tunteet lukemattomista erilaisista syistä.

On siis hyvin tärkeää arvostaa saavutustesi lisäksi täysin vilpittömästi myös ihan jokaista eteesi tulevaa ongelmaa, ja jokaista pettymystäsi, koska jokainen negatiivisen tunteen aiheuttama kokemus tarkentaa aina todellista toivettasi, eikä siis ole koskaan turha, eikä universumi koskaan "kiusaa" sinua ongelmilla tarpeettomasti!

Jos siis pelaat rahapelejä, ja häviät, niin korkeamman minäsi viesti sinulle on, että tunnetilasi on hieman matala manifestoidaksesi toivettasi (manifestoit pelkästään lisää toiveikkuuden tai pettymyksen kokemuksia), joten jos haluat voittaa, niin sinun tulee pelata vain korkeimmassa tunnetilassa, jossa häviäminenkään ei  tunnu sinusta pahalta, koska onnellinen tunnetila itsessään on nautinnollinen - ja myös lopullinen tavoitteesi. Älä yritä hankkia rahaa rahapeleillä,  jos et kykene suhtautumaan rahaan täysin huolettomasti. Kasinot ja muut rahapeliyhtiöt menestyvät taloudellisesti juuri siksi, että suurin osa rahaa voittavista ihmisistäkin jatkaa rahan voittamisen YRITTÄMISTÄ, toiveikkuuden tai pettymyksen tunnetiloissa, eli tunnistamatta tietoisesti sitä huoletonta tunnetilaa, joka mahdollisti aiemmin voittamisen. Ja sanonta "mikä laulaen tulee, se viheltäen menee" on sekin pelkkä uskomus. Jos et tunne lainkaan syyllisyyttä tai huolta uhkapelaamisesta, niin voit ansaita rahaa myös sillä keinolla. Universumi ei ole koskaan moralisti.

Tai jos toivot parisuhdetta jonkun tietyn ihmisen kanssa, mutta tuo ihminen ei ole sinusta kiinnostunut, niin korkeamman minäsi viesti sinulle on, että jos lopetat yrittämisen, ja lakkaat myös olemasta toiveikas, eli päästät irti toiveestasi, keskittyen iloitsemaan jostain aivan muusta asiasta elämässäsi, niin tuo korkea tunnetila mahdollistaa TODELLISEN ihmissuhdetoiveesi toteutumisen, oli tuo toiveesi kohde sitten tuo toivomasi henkilö, tai joku aivan muu.

Muista, että korkeampi minäsi on täydellinen viisaus, jonka neuvot ovat poikkeuksetta aina parhaita mahdollisia juuri sinulle - koska sinä olet itse tuo korkein itsessäsi, toiveidesi laajentama sinuus.

Jokainen pyyntösi universumille toteutuu aina, ennemmin tai myöhemmin, ja jos tunnetilasi on korkea, niin toiveitasi toteutuu jatkuvana virtana. Ja siksi sinun kannattaa tiedostaa, millaisia ajatuksia ajattelet. Elämä on päättymätön matka, joten pyri aina ajattelemaan sellaisia ajatuksia, jotka tekevät tuosta matkasta iloisen:

"Haluan, että matkani kohti suurta rahavoittoa ja täydellistä velattomuutta on mahdollisimman hauska".
"Haluan, että matkani kohti harmonista ja paljon rakkautta sisältävää parisuhdetta on täynnä iloisia yllätyksiä."
"Haluan, että matka kohti unelmapainoani on inspiroiva, ja että voin nauttia ruuista ja fyysisistä harjoituksista, jotka saavat minut laihtumaan."
"Haluan, että matkani kohti terveyttä saa minut tuntemaan aitoa rakkautta ja arvostusta elämää, ja fyysistä kehoani kohtaan."

Hyväksy se, että elämä on matka, jolla ei ole päätepistettä, ja päätä nauttia tuosta matkasta - ja matkasi tarjoaa sinulle loputtomasti pakahduttavan ihania kokemuksia. Ja päätä nauttia myös näennäisesti ikävämmistä hetkistä elämässäsi, sillä tietoisena Luojana sinä tiedät, että joka ikinen negatiivisessa tunnetilassa viettämäsi hetki tarkentaa ja voimistaa AINA toiveitasi. Ja tällöin nuo negatiiviset kokemukset lyhenevät niin paljon, että pian tuskin edes ehdit huomata niitä. Negatiiviset tunteesi muuttuvat siis kysymyksiksi, joihin saat välittömästi vastauksen.

Turhia hetkiä, ja turhaa kärsimystä ei siis ole lainkaan olemassa. Siksi elämää on syytä juhlia, kaikissa sen yllättävissä, ja myös näennäisesti tutuissa ja arkisissa muodoissaan, joka ikinen hetki!

Kommentit