Päätä, mitä sinä itse elämältä haluat, ja usko toiveeseesi - ja myös läheisesi saavat juuri sen, mitä he haluavat



Resonanssi korkeamman minäsi kanssa on siis aina myös kaikkien muiden ihmisten etu, sillä universumi toteuttaa aina kaikkien ihmisten toiveet, ja löytää synkronian ja harmonian kaikkien maailman ihmisten toiveiden välille. Ja tämä johtuu siitä, että universumissa ei ole olemassa erillisyyttä, vaan sen pienimmätkin osaset vaikuttavat aina suureen kokonaisuuteen, kaikkeuteen. Tätä kuvaa vertaus siitä, että perhosen heilauttaessa siipiään jossakin päin maailmaa koko maailma järjestyy välittömästi siten, että kaikki on jälleen tasapainossa toisiinsa nähden. Ja tämän siis mahdollistaa korkea tietoisuus, koko universumia ylläpitävä voima, viisaus ja energia. Eikä tuota ns. todellisuutta ole lopulta lainkaan olemassa, vaan kaikki, mitä koemme "todeksi" on vain ajatus itsestään, ja kokemuksemme vain omien aistiemme tulkintaa noiden ajatusten värähtelytaajuuksista.

Älä siis koskaan yritä miellyttää muita ihmisiä, ja miettiä, mikä olisi parasta heille, uhrautuen ja unohtaen omat tarpeesi, vaan pyri vain millä tahansa keinolla saavuttamaan korkea tunnetila, eli päästämään irti pelosta ja epävarmuudesta. Sillä tuossa selkeyden tunnetilassa tavoitat täysin kaikkivoivan korkean minäsi inuitiivisen tiedon ja ohjauksen. Muista aina, että myös sinä olet suunnattoman arvokas kokonaisuuden osa, eivät siis pelkästään muut ihmiset ympärilläsi. 

Ja juuri siksi jokaisen meistä tulee rakastaa ennen muuta omaa itseään, jotta hän kykenisi rakastamaan muita ihmisiä.

Älä myöskään pyri auttamaan luontoa, eläimiä ja kasveja, jos joudut uhrautumaan niiden puolesta, sillä negatiivisessa tunnetilassa, eli olemalla huolissasi,  et kykene auttamaan niitäkään. Eläimet ja kasvit eivät koskaan moralisoi sinua, joten älä sinäkään uhraudu niiden puolesta, äläkä aiheuta itsellesi tai muille ihmisille kärsimystä. Esimerkiksi tilanteissa, joissa joku toinen ihminen mielestäsi "rääkkää" tai hyväksikäyttää eläimiä, voit auttaa vain, jos tunnet puhdasta myötätuntoa myös tuota ns. rääkkääjää kohtaan. 

Jos taas vihaat rääkkääjää, niin ajaudut itsekin rääkkääjäksi, aivan kuten pedofilian uhrikin ajautuu pedofiiliksi, ellei hän ole itse kyennyt tuntemaan myötätuntoa sitä kohtaan, joka on hyväksikäyttänyt häntä. "Joka toiselle kuoppaa kaivaa se itse siihen lankeaa" pätee vetovoiman lain vaikutuksesta aina.

Ns. negatiivinen karma (syy ja seuraus) ei ole koskaan mitään muuta, kuin ei-erillisyyden kokemusta, negatiivisissa tunnetaajuuksissa. Positiivinen karma taas on positiivisen tunnetilan aikaansaama toiveen toteutuminen: jos esimerkiksi iloitset toisen ihmisen kokemasta ilosta, niin manifestoit myös itsellesi ilonaiheita.

Et siis voi koskaan vihaamalla auttaa vihaista ja julmaa ihmistä, vaan saat hänet vain vihaamaan myös sinua. Jos vihaat ja halveksit KETÄ TAHANSA toista hmistä, niin vihaat ja halveksit samalla myös itseäsi.

Jos sinä olet onnellinen eli harmoniatilassa, niin myös kasvit ja eläimet - ja myös eläimiä kaltoinkohtelevat ihmiset - ovat seurassasi onnellisia, eli voit auttaa myös kärsimystä eläimille ja kasveille aiheuttavia ihmisiä olemalla korkeassa tunnetilassa. Eläimet ja kasvit ovat onnellisia ja hyvinvointia sallivia kyllä ilman sinuakin, eivätkä pelkää esimerkiksi fyysistä kuolemaa, mutta sinun onnellisuutesi lisää niiden elinvoimaa, ja ylläpitää harmoniaa.

Sinun korkea värähtelytaajuutesi on siis aina kaikkien osapuolten etu. Ja vaikka olisit itsekin välillä hyvin matalissa tunnetiloissa, niin voit silti milloin tahansa lähteä kulkemaan korkean minäsi viitoittamaa tietä, valitsemalla astetta hieman korkeamman tunnetilan. Ja siksi vihakin on tärkeä tunne, jos tunnet hyvin voimakasta arvottomuutta, eli masennusta ja toivottomuutta. Mutta älä jää kiinni vihaan ja katkeruuteen, vaan pyri tuntemaan toiveikkuutta, ajatuksiasi tietoisesti myönteisiin asioihin kohdistamalla, ja lopettamalla siten ongelmasi tuijottamisen.

Jos sinä valitset korkean tunnetilan, niin vedät puoleesi myös muita ihmisiä, jotka ovat samalla tunnetaajuudella sinun kanssasi - ja pystyt auttamaan myös matalammissa tunnetiloissa olevia ihmisiä kohottamaan omaa tunnetaajuuttaan. Esimerkiksi parisuhteen ongelmatilanteissa lopetat siis vain ongelmasi ajattelemisen, jolloin epäselvä tilanne sinun ja puolisosi välillä pääsee vapautumaan ja selkeytymään, samaan tapaan kuin sotkuinen narukerä pääsee selviämään, jos höllennät sitä. Eli annat universumille mahdollisuuden ratkaista ongelmasi, koska et itse enää pahenna tuota ongelmaa, olemalla siitä huolissasi. Ja tällöin myös puolisollasi on vapaa mahdollisuus valita joko sinut ja korkea tunnetila, tai matalammat tunnetaajuudet ja eroaminen sinusta - sillä matalassa ja korkeassa tunnetilassa olevat ihmiset eivät voi elää pitkään lähellä toisiaan. Ja vaikka ajautuisitte eroonkin, koska toiveene ovat hyvin erilaisia, niin jos olette molemmat korkeassa tunnetilassa, niin "eroatte ystävinä", ja te molemmat kuljette kohti omia toiveitanne, tuntematta kärsimystä eron vuoksi. 

Haikeus ja kaipauskin ovat - katkeruuden ja vihan lailla - negatiivisia tunnetiloja. Puhdas ehdoton rakkaus mahdollistaa siis myös aidosti iloisen avioeron, koska ainoa asia, jota elämässämme koskaan tavoittelemme, on tuo puhtaan rakkauden aikaansaama onnellisuuden tunne.

Ehdottomasti rakastava ei siis koskaan ole olosuhteiden, ja muiden ihmisten tekojen ja valintojen uhri, vaan jätetty ja petetty voi olla vain sellainen ihminen, joka rakastaa ehdollisesti, sekä itseään, että muita. Ihminen, joka vastustaa muita ihmisiä, heidän tekojaan, tai vallitsevia olosuhteita, kärsii aina kaikkein eniten itse. Koska vastustaminen on mahdollista vain silloin, kun olemme erossa omasta, korkeammasta olemuksestamme

Jos et jossain vaikeassa elämäntilanteessa kuitenkaan kykene rakastamaan itseäsi, etkä antamaan anteeksi läheisillesi, niin kohdista silloin täysin tietoisesti ajatuksesi sellaiseen asiaan, jota ajattelemalla kykenet saavuttamaan korkean tunnetilan. Tällainen asia voi olla esimerkiksi lemmikkieläin. Tai harjoittele ajatusmelun tyhjentämistä kokonaan meditoimalla. Täysin ajatukseton tila kohottaa tunnetaajuutesi poikkeuksetta resonanssiin todellisen, korkean olemuksesi kanssa, jolloin vetovoiman laki alkaa välittömästi vetää puoleesi ajatuksia ja kokemuksia, jotka ovat täsmälleen toiveidesi mukaisia.

Älä koskaan jätä olosuhteita, joissa parhaillaan elät, ongelmien takia, jos huomiosi on kiinnittynyt ongelmiin, ja motiivi tuosta tilanteesta pois lähtemiseen on ongelmista eroon pääseminen. Sillä olet itse vetänyt nuo ongelmat luoksesi, ja jos yrität siis päästä noista ongelmista eroon, välttelemällä niitä, niin kohtaat samanlaisia ongelmia myös jatkossa, koska ongelmien syy on sinussa, eli sinun omassa värähtelytaajuudessasi. Tätä kuvaa sananparsi "minkä taakseen jättää, sen edestään löytää". Negatiiviset tunnemuistot on aina muutettava ensin positiivisiksi, ennen kuin voit päästä noista tunnemuistoista lopullisesti eroon. Ja siksi esimerkiksi kaikkien edellisten puolisoiden ehdoton rakastaminen on edellytys aidosti harmoniselle parisuhteelle nykyisyydessä.

Universumi ei RANKAISE sinua, vaatimalla negatiivisten tunnemuistojen puhdistumista, vaan muista, että sinä itse olet tuo universumi, ja sinä itse siis haluat vapautua vihasta ja katkeruudesta. Ja myös kaikki muut ihmiset ympärilläsi - myös ns. pahimmat vihollisesi - ovat tuo universumi, jolloin ainoa tapa kokea onnellisuutta on rakastaa ehdoitta kaikkia muita ihmisiä ja kaikeutta, eli Kaikkea Mikä On. 

Tästä syystä on aivan erityisen arvokasta rakastaa ehdoitta "vihollistaan", sillä ihminen, jonka koet olevan "pahin vihollisesi", ja jota syystä tai toisesta inhoat, peilaa todellisuudessa vain sinussa itsessäsi olevia ominaisuuksia, joita et siis voi sietää itsessäsi!

Erimielisyyksiin ja kiistoihin keskittyminen on aina oma, vapaa valintasi, eli "saat sitä, mitä itse tilaat". Voit valita itse omat ajatuksesi, ja sen myötä todellisuuden, jossa elät. Mutta et voi koskaan hallita muita ihmisiä ja olosuhteita, ja jos yrität hallita niitä, niin tilanteesi vain pahenee, koska yrittäminen tapahtuu aina negatiivisessa tunnetilassa. Eli asiat järjestyvät, ja universumi pysyy aina synkroniassa ja harmoniatilassa, KORKEAN tietoisuuden viisauden ansiosta, ei siis sinun ponnistelujesi seurauksena. Sinun ei tarvitse yrittää hallita planeettojen liikkeitäkään, eikä olla huolissasi siitä, toimiiko painovoima varmasti joka hetki, joten miksi siis kuvittelet, että sinun tehtäväsi olisi hallita oman elämäsi olosuhteita?

Samalla kuitenkin korkea tietoisuus meissä itsessämme hallitsee täydellisesti kaikkeutta, ja siksi aivan mikä tahansa on myös sinulle itsellesi mahdollista - jos vain uskot itse siihen, mitä toivot.

On myös tärkeää muistaa, että aikaa ei ole olemassa, ja että "odottavan aika on pitkä" vain siksi, että hän odottaa, ja odottamalla siis estää itse koko ajan sitä, minkä hän toivoo saapuvan. Et siis joudu odottamaan toiveidesi toteutumista pitkään siksi, että kaikki suuret unelmat olisivat aina "kaukana" tai "liian suuria", vaan siksi, että et itse ole taajuustasolla valmis vastaanottamaan noita unelmia. Mikä tahansa unelmasi voi toteutua milloin tahansa, jos olet ITSE valmis vastaanottamaan sen, eli uskot aidosti unelmaasi. Ja siksi tässä hetkessä tuntemasi onnellisuus ja tyytyväisyys on ainoa tie tulevan hetken onnellisuuteen.

Jos taas yrität kovasti saavuttaa jotakin, ja olet myös toiveikas, niin pysyt silti koko ajan korkeintaan toiveikkuuden taajuudella, jolloin vastaanotat elämääsi tapahtumia, jotka ilmentävät tuota toiveikkuutta, mutta eivät kuitenkaan lopullista ratkaisua. Ja siksi ainoa tapa saavuttaa jokin hyvin HARRAS, eli jo hyvin kauan toivomasi  unelma (johon liittyy jo voimakkaita negatiivisia uskomuksia), on päästää tuosta unelmasta ajatustasolla irti kokonaan - ja mahdollistaa siten sen toteutuminen, lopettamalla sen "ei-toteutuneisuuden" tuijottaminen. Mistä tahansa syystä johtuva korkea tunnetila mahdollistaa minkä tahansa unelman toteutumisen: Jos rakastat, voit saada rakkauden tunnetilasi mahdollistamana paljon rahaa. Jos saat paljon rahaa, joka tekee sinut iloiseksi, voit löytää rakkauden, koska havaitset nyt rakastettusi, korkeassa tunnetilassasi. Jos naurat paljon, niin paranet helposti sairaudestasi, jne.

Pinttyneinkään epäuskosikaan ei siis saa voimaa, jos et ole aktiivisesti ajatustasolla epäuskoinen. Päästä irti pessimismistäsi, ja kaikista ongelmistasi, luota universumin viisauteen, iloitse nykyhetkestäsi - ja kaikki ongelmasi ratkeavat.


Kommentit