Kun olet resonanssissa korkean tietoisuuden kanssa, niin sallit prosessin, joka johtaa unelmasi toteutumiseen



Muista aina, että sinä itse johdat täysin vapaasti omaa elämääsi, ja päätät joka hetki, juuri nyt, mitä sinulle tapahtuu, tai ei tapahdu. Vetovoiman laki on siis vain painovoiman kaltainen voima, joka "tekee työn" - sinä itse määräät, onko se, mikä tapahtuu, toiveidesi mukaista, vai ei-toivottua. Ei ole olemassa "korkeampia voimia", jotka määräävät kohtalosi. Eikä ole olemassa myöskään sattumia. Negatiivinen tunnetila, joka vetää puoleesi kärsimyksiä, ei ole sattuma, vaan sinä itse valitset omat tunnetilasi, valitsemalla huomiosi kohteet, eli omat ajatuksesi. Ja myös näennäisesti ongelmana kokemasi asia voi olla toivomasi ratkaisu, omien todellisten toiveidesi täyttymys. Tällaisia ovat esimerkiksi monet avioerot - ja fyysiset kuolemat. 

Vain sinä itse voit siis myös estää itseäsi saamasta, mitä haluat. Ja tämä tapahtuu pysymällä negatiivisissa tunnetiloissa, jolloin negatiivisia tapahtumaketjuja on käynnissä koko ajan. Ja huomaa, että myös yrittäminen "yrittämisen vuoksi" - velvollisuudentunteesta, tai vain siksi, että muut ihmiset arvostavat ahkeruuttasi - ja toiveikkuuden tunnetilassa toimiminen, tapahtuvat molemmat negatiivisissa tunnetiloissa - siis tilassa, jossa et TÄYDELLISESTI usko omaan rajattomuuteesi. Yrittäminen, joka ei ole lähtöisin intuition korkeasta tunnetilasta, ja toiveikas "onnen kokeileminen", ovat molemmat elämän suorittamista, ja molemmat vahvistavat vetovoiman lain vaikutuksesta rajallisuususkomustasi.

Olet oikeutettu saamaan aivan kaiken, mitä haluat, mutta kysymyksen taajuustilassa et voi vastaanottaa vastausta, koska vastaus värähtelee korkealla taajuudella, kysymys taas matalalla.

Toistuvista rajallisuuskokemuksista johtuen useimmat ihmiset maan päällä ovat oppineet ajattelemaan, että emme voi hallita sitä, mitä elämässämme tapahtuu. Ja heidän uskonsa on niin vahva, ja siksi myös siis itseään koko ajan toteuttava, että heille ihmisen täydellisen vapaa luomisvoima tuntuu täysin järjettömältä "huuhaalta". Ja tällaiset ihmiset pitävät myös kiinni tuosta vahvasta, rajallisuuteen ja sattumanvaraisuuteen - tai "jumaluskoon" - perustuvasta todellisuususkostaan, jolloin se pysyy myös heidän todellisuuskokemuksenaan.

Tällaisetkin ihmiset kyllä kokevat elämässään "onnenpotkuja", mutta he kokevat niitä vahingossa, eli tiedostamatta, että he itse sallivat ne, korkeassa tunnetaajuustilassa, ja siksi tuollaiset onnenkantamoisetkin vahvistavat vain kokijan uskoa "korkeampiin voimiin", ja sattumaan. Itse luomamme todellisuus siis vahvistaa aina itseään, koska "uskomme vahvasti todellisuuteen", jonka koemme, oli tuo todellisuus sitten negatiivinen tai positiivinen. Mitään pysyvää, OIKEAA todellisuutta ei kuitenkaan ole olemassa, vaan kaikki todeksi kokemamme on vain taajuuksien tulkintaa, ja todellisuutemme laatu riippuu sis omasta taajuustilastamme.

Kun opit pysymään vakaasti ns. kiinni hetkessä, ja haltoitumaan joka sekunnista, jolloin myös täysin tietoisesti tunnistat tunnetilan, jossa sallit rajattomasti ainoastaan toivomiasi asioita, niin sinun uskomuksesi siihen, että "mikään ei ole mahdotonta", vahvistuu vahvistumistaan. Ja kun olet tunnetilojesi havaitsijana täysin rehellinen itsellesi, eli vapaudut kärsimättömyydestä, "et nuolaise, ennen kuin tipahtaa", niin kykysi pysyä tuossa sallimisen tunnetilassa vahvistuu lopulta niin paljon, että mikä tahansa negatiivinen tunnetila tuntuu epänormaalilta, ja reagoit mataliin tunnetiloihin yhtä voimakkaasti, kuin pieni lapsi, joka vielä tietää olevansa kaikkivoipa - eikä siis lainkaan ymmärrä rajallisuutta, koska ei vielä usko sellaiseen. 

Tästä kertova lause "tulkaa lasten kaltaisiksi" on jäänyt myös kristinuskon oppiin, mutta se käsitetään usein aivan väärin, ikään kuin kyse olisi "nöyrtymisestä jumalan voiman edessä", ja yksinkertaiseksi ja tahdottomaksi heittäytymisestä. Lause on tulkittu väärin siksi, että sitä ei voi tulkita oikein sellainen, joka uskoo ihmisen yläpuolella olevan "jumalan" olevan olemassa. Alun perin lause on siis tarkoittanut sitä, että "lapset ovat jumalia", korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksia maan päällä, korkeasta värähtelytaajuudesta saapuvia lähettiläitä, ja sellaisina kasvien ja eläinten ohella tärkeimpiä opettajiamme. 

Ja tästä viisaudesta juontuu alun perin myös ajatus sitä, että "lapset ovat vanhemmilleen siunaus". Lapset eivät synny raatamaan, huolehtiakseen nuorempina ja vahvempina omista vanhemmistaan, vaan he syntyvät tuomaan korkean tietoisuuden valoa sellaisille aikuisille, jotka "vaeltavat pimeydessä", eli ovat jo unohtaneet, että he ovat itsekin korkeampia olentoja. Jokainen uusi sukupolvi on myös syntyessään korkeammalla värähtelytaajuudella, kuin edellinen, eli senhetkiseen tietoisuuden laajentumiseen sopeutunut, ja tästä johtuu esimerkiksi se, että lasten on nin helppo omaksua uutta tekniikkaa tai uusia elämäntapoja. Ja myös se, että teini-ikäiset usein kapinoivat vanhempiensa asenteita vastaan, puolustaen vapauttaan oman elämänsä Luojina, pelkoa tuntematta. Rohkeus luottaa elämään on lasten ja nuorten lahja vanhemmille, elämäänsä kenties jo pettyneille ihmisille.

Lapsetkin ovat oppineet  ns. aikuistuessaan useimmiten POIS tuosta korkean tietoisuuden tilasta, koska nuo elämäänsä enemmän tai vähemmän pettyneet vanhemmat ihmiset ovat pakottaneet heidät siihen. Mutta tällä hetkellä maapallon värähtelytaajuus on jo niin korkea, ja sekä toivotun että ei-toivotun luominen ja salliminen niin kiihkeää, että "kulta-ajan lapsia", jotka eivät suostu uskomaan rajallisuuteen, syntyy nyt paljon enemmän. 

Myös vanhempi ihminen voi elämänkokemustensa opettamana luopua peloistaan, "antautua elämälle", ja muuttua viisaaksi lapseksi uudelleen, eli ymmärtää ja muistaa jälleen, keitä me todellisuudessa olemme, eli Kaikki Mikä On, Suuri Maailmanhenki, elohim, el-ilah, elämänvoima, puhdasta positiivista energiaa, jota voimme omassa elämässämme ilmentää loputtomasti ja täysin rajattomasti, haluamallamme tavalla.

Sinä itse olet siis se kapellimestari, joka juuri tälläkin hetkellä päättää, millaisia säveliä seuraava hetkesi tuottaa, surullisia vai iloisia, rajallisia vai rajattomia. Ota tahtipuikko käteesi, ja usko itseesi ja omaan voimaasi.

Sinä olet täysin kaikkivoipa, oman elämäsi Luoja.

Kommentit