Tiedosta todellisuustila ja tunnetaajuus, jossa juuri nyt olet, sillä nykyhetkesi tunnetila määrittää tulevan



Miksi ihminen tuntee tunnetason ahdistusta ja pelkoa tulevasta, mutta eläin vain kokee kokemuksia, ja elää hetkessä, kokematta huolia? Siksi, että ihminen voi ihan konkreettisesti muuttaa kokemustaan todellisuudesta ajatuksillaan. Pelko ja rajallisuuden kokemus ei siis ole VAIN ajatusharha, vaan myös itseään toteuttava, eli todellistava, ja siten itse itseään vahvistava. Eli vaikka kaikki pelkomme ovat täysin turhia, niin koska kuitenkin kykenemme luomaan todellisuuttamme itse, niin pelon tunnetilassa pelot tuntuvatkin tärkeiltä, koska tuossa tunnetaajuudessa ne todella OVAT sitä. 

Eli todellisuudessa emme pelkää pelättäviä asioita, vaan pelkäämme vaistomme, eli korkeamman olemuksemme ohjaamana, omaa pelkoamme, koska tiedostamme sen vievän meitä väärään suuntaan!

Ongelmallista tämä on vain siksi, että suurin osa ihmiskunnasta ei tiedosta luovansa itse todellisuuttaan, eikä tiedä, että negatiivinen tunnetila on vain viesti väärästä suunnasta, EI siis "väistämättömän tuhon ennustus", eli varoitus vääjäämättä edessä olevasta kauheasta kohtalosta.

Kaikki kohtaloajatukset ovat negatiivista ajatusvirtaa. Mikään ulkopuolinen voima tai kohtalo ei rajoita vapauttamme Luojina. Myös ajatus "tuomarijumalasta" on erillisyysharha, negatiivinen ajatusmanifestaatio.

 Jos siis pelkäät esimerkiksi rahan vähyyttä, niin pelkosi johtuu siitä, että tiedostat tunnetasolla, että jos jatkat pelkäämistäsi, niin estät juuri tuota pelkoa ja huolta tuntemalla toivomasi rahan virtaamisen luoksesi. Ja siksi totta on myös se, että mitään pelättävää ei ole, jos et pelkää, vaan luotat elämään.

Eikä pelkästään pelko, vaan myös toiveikkuus, eli "optimistisen kärsimättömyyden" tunnetila, voi olla toiveesi esteenä. Sillä toiveikkuuden tunnetilassakaan et elä täysin luottavaisena, ja kaikkivoipaisuutesi tiedostavana nykyhetkessä, vaan yrität luoda sellaista, joka on jo luotu, ja joka sinun tulisi vain ottaa vastaan. Vaikka oletkin toiveikas, niin et kuitenkaan täysin usko luomuksiisi, jolloin kuvittelet, että niitä ei ehkä olekaan olemassa, koska et toiveikkaan epäuskon tilassasi havaitse niitä. 

Jos siis toivot jotakin, ja keskittyminen toiveesi kohteeseen tuntuu vähänkään epämiellyttävältä ja hankalalta, "pakotetulta" ja työläältä, tai edes vain haikealta, niin et juuri tuolla hetkellä ole sallimisen taajuustilassa. Synkronisesti oikea toiveesi todellistumisen hetki ei siis ole sidoksissa aikaan, vaan sinun tunnetilaasi, ja tunnetason uskomuksiisi.

Luota prosessiin, sillä olet jo luonut kaiken. Keskity pelkästään nauttimaan meneillään olevasta hetkestä. Sillä voimme tulla iloisiksi vain olemalla iloisia, voimme saada rakkautta vain tuntemalla rakkautta, ja vastaanottaa rahaa vain tuntemalla itsemme sisäisesti vauraiksi ja rajattomiksi.

Ajatukset, joita otat vastaan helposti ja yrittämättä silloin, kun sinulla on ilman mitään erityistä syytä tasapainoinen ja hyvä olo, ovat korkeamman minäsi välittämää ohjausta, jota seuraamalla kuljet unelmiasi kohti. Muista, että korkeampi olemuksesi on äärimmäisen viisas ja erehtymätön, ikään kuin kompassi, joka kykenee pilkkopimeässä metsässäkin näyttämään sinulle oikean suunnan. Ja siksi näennäisen merkityksettömältä tuntuvat ideat ovat juuri tuota ohjausta, sillä niiden avulla korkeampi olemuksesi kykenee ohjaamaan sinua huomaamatta oman epäuskosi ohitse.

Tästä syystä esimerkiksi täysin rutiininomainen siivoaminen tuntuu vapauttavalta, jos sinulla on huolia, koska siivotessasi saatat unohtaa hetkeksi huolesi, jolloin ajatuksesi huolistasi vapauttaessasi kuljet suuntaan, jossa huoliasi ei enää olekaan. Sellaista, joka on hukassa, et voi löytää, koska uskot itse, että se on hukassa. Mutta heti, kun lakkaat keskittymästä - eli aktiivisesti uskomasta - hukassa olemiseen, niin löydätkin etsimäsi.

Unelmoi siis aina vain kevyesti ja pakottomasti, yrittämättä koskaan manifestoida mitään, sillä todellinen manifestaatio on jo tapahtunut sillä hetkellä, kun sitä ensimmäistä kertaa ajattelit. Ja tässä rentoutuneessa ja huolettomassa tilassa saat korkeamman minäsi ohjeet seuraavaan askeleseen, ja polkusi kohti toivettasi on mahdollisimman helppo - ja myös nopein. Eli korkeassa tunnetilassa sinulla on kädessäsi aarrekartta, jonka ohjaukseen voit varmasti luottaa,

Ongelmien ratkaiseminen huolestuneena ja pelokkaana ei siis ole KOSKAAN sinun tehtäväsi, etkä voi ratkaista mitään ongelmaa silloin, jos tunnetilasi on negatiivinen.

Opettele tunnetasolla tunnistamaan ja tiedostamaan todellisuustila, jossa olet juuri nyt, sillä siten opit tiedostaman myös tapahtumaketjun, joka on parhaillaan menossa, eli sen, oletko kulkemassa korkeamman minäsi ohjausta vastaan, vai noudattamassa sitä.

Tietoinen luominen on siis oman täydellisen kaikkivoipaisuutesi hyväksymistä, ja siihen uskomista, eli täydellistä vapautumista rajallisuudesta.

Muista, että ns. todellisuus on vain ajatus itsestään, eli unen kaltainen tila. Ole siis tietoinen unennäkijä ja päätä itse, mitä elämänunessasi seuraavaksi tapahtuu - uneksimalla korkean minsi taajuustilassa, jossa mikä tahansa on mahdollista.

Kommentit