Olet oman todellisuutesi täysin rajaton ja vapaa Luoja silloin, kun et enää pelkää rajallisuutta etkä menetyksiä



Hetkessä elämisen ja täydellisen irtipäästämisen puhdas riemu - täydellinen huolettomuus - on tunnetila, jossa kaikki on mahdollista. Tuossa tunnetaajuustilassa et yritä saavuttaa mitään, vaan olet täysin tyytyväinen kokemaasi nykyhetkeen, koska tiedät, että kaikki unelmasi ovat jo konkreettisesti olemassa, ja että ne vain odottavat sitä hetkeä, kun sinä olet valmis vastaanottamaan ne. Ja kun sinä olet valmis, niin unelmasi todellistuvat myös sinulle, koska aistisi kykenevät korkeassa tunnetilassasi havaitsemaan unelmiesi olemuksen, joka on korkeaa värähtelyä.

Tuo täydellinen irtipäästäminen on siis paradoksaalisesti sekä "hyppy tyhjyyteen" (materiaalisen todellisuutemme näkökulmasta), että hyppy aivan uuteen todellisuudentasoon. Tällainen hyppy tapahtuu aina, kun koemme fyysisen kuoleman, eli korkean taajuuden ihmeellisen ihana, rajattomien unelmiemme todellisuus avautuu edessämme, kun vapaudumme fyysisestä olemuksestamme. Hyvin ahdistuneelle ihmiselle tuo hetki on kuin "herääminen painajaisunesta". Mutta voit kokea aivan samanlaisen vapautumisen ongelmista ja huolista milloin tahansa myös eläessäsi, jos vain keskität ajatuksesi johonkin muuhun, kuin sellaisiin asioihn, jotka saavat sinut ahdistumaan. Sillä elämäämme aikaansaavat kokemuksia eli tapahtumaketjuja vain sellaiset ajatukset, jotka ovat aktiivisina mielessämme. Ja siksi todellakin kannatta myös unelmoida täysin "jalat irti maasta", koska  jos unelmointisi saa tunnetilasi kohoamaan "pilvilinnoihin", niin unelmasi toteutuvat väistämättä, ennemmin tai myöhemmin, korkean tunteesi mahdollistaman positiivisen tapahtumaketjun seurauksena. Ja tuo tapahtumaketju alkaa siis aina välittömästi, kun olet itse korkeassa tunnetilassa, ja voimistuu sitä enemmän, mitä kauemmin pysyt tuossa taajuustilassa. Vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki.

Alat siis kokea elämässäsi menestystä silloin, kun et enää yritä menestyä, vaan kun menestys (esim. maine ja kunnia muiden ihmisten silmissä) on menettänyt täysin merkityksensä, ja kykenet tuntemaan onnellisuutta ilman mitään itsellesi tai muille asettamiasi vaatimuksia. Eli elät ja teet asioita ennen muuta siksi, että tuo tekeminen ja oleminen tuottaa iloa ja nautintoa sinulle itsellesi. Ja vaikka olemassolosi ja toimintasi ilahduttaisi myös muita, ja nauttisit noiden muiden ihmisten ilahduttamisesta, niin kaikkein tärkeintä on silti aina se, että itse nautit elämästäsi, sillä elämäsi ainoa tarkoitus on onnellisuuden kokemus. Et nimittäin edes voi ilahduttaa ketään toista ihmistä, jos itse olet onneton, sillä kanssaluojasikin ovat silloin onnettomia - koska olette toinen toistenne kanssaluojina tuolloin samassa, negativisessa taajuustilassa.

Saat rahaa ja vaurautta silloin, kun et enää pelkää köyhtymistä, vaan ymmärrät, että raha on vain energiaa, eli aivan kuin hengitysilmaa, jonka on saatava vapaasti virrata sisään keuhkoihisi ja sieltä ulos, jotta tuo virtaus myös jatkuu. Kun siis opit suhtautumaan rahaan kevyesti ja aidolla huolettomuudella (muista olla rehellinen itsellesi: jos tunnet syyllisyyttä huolettomuudestasi esimerkiksi luottokortteja käyttäessäsi, niin et ole aidosti huoleton!), niin raha myös tulee luoksesi hyvin kevyesti ja helposti, ilman ponnisteluja ja kärsimystä. Ja kaikki raha, jonka "menetät" muille ihmisille, tulee sinulle moninkertaisesti takaisin, koska juuri tuo kokemasi menetys kasvatti toivettasi vauraudesta entisestään. Tätä tarkoittaa kun sanotaan, että se kaikki se hyvä, jonka teet tai annat muille, tulee luoksesi tuhatkertaisena. Eli kaikki velat todella OVAT ihan konkreettisesti saatavia, jos katsot niitä korkeamman minäsi silmin!

Löydät myös rakkautta elämääsi silloin, kun tunnet itse olevasi tuo rakkaus, etkä pelkää mitään, koska puhdas rakkaus mahdollistaa aivan mitä tahansa. Et siis pelkästään rakasta - itseäsi ja nykyistäm tai luoksesi tulossa olevaa rakastettuasi - vaan olet konkreettisesti tuo rakkauden olemus: Kaikkivoipaisuus, harmonia, selkeys, ei-erillisyys, innostus, haltioituminen, puhdas positiivinen energia ja elämänriemu.

Ja olet fyysisesti terve ja elinvoimainen silloin, kun et pelkää sairauksia (jotka kuvastavat vain negatiivisten tunteiden vaikutuksia elimistössäsi) etkä kuolemaa (joka on siis aina euforinen kokemus).

Olet täysin rajaton oman elämäsi Luoja silloin, kun et enää pelkää rajallisuutta, et mitään etkä ketään, vaan ymmärrät, että kaikki kokemamme menetykset, ja kaikki näennäiset ongelmat ja pelot, ovat vain kysymyksiä, jotka tarkentavat ja jalostavat todellisia toiveitamme.

Sinä Olet Luoja.


Kommentit