Rakkaus ja rohkeus voittavat aina, mutta jos vastustat ja halveksit pelokkaita ihmisiä, niin et itsekään tunne rakkautta



Ehdottomasti rakastava ihminen ei pelkää mitään eikä ketään, mutta hän ei myöskään tunne ylimielisyyttä ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka pelkäävät. Ja juuri siksi puhdasta myötätuntoa tuntevalla ei ole mitään pelättävää.

Sillä kukaan pelkoa tunteva ihminen ei voi koskaan tuomita ja moralisoida sinua, jos tunnet AITOA rohkeutta, koska pelkoa tuntevan ihmisen tunnetaajuus on niin paljon matalampi, kuin rohkean. Älä siis pelkää olla rohkea. Mutta jos ympärilläsi on paljon pelokkaita ihmisiä, niin osoita myötätuntoasi olemalla huomaavainen heitä kohtaan. He eivät siis tarvitse sääliä, empatiaa ja opastusta, vaan puhdasta myötätuntoa ja arvostusta. Ja ollessaan korkeassa tunnetilassa he löytävät ITSE saman tiedon, jonka sinä olet jo löytänyt!

Jos taas kapinoit ja olet ylimielinen, eli halveksit muiden ihmisten pelkoa, koska tunnet jo universumin lain, ja tiedät olevasi rajattoman vapaa Luoja, niin et todellisuudessa itsekään tuolloin ole korkeassa tunnetilassa - etkä siis aidosti rohkea ja haavoittumaton. Ja silloin kohtaat ihmisiä, jotka moralisoivat ja tuomitsevat sinua, ja jotka yrittävät taivuttaa sinutkin pelkäävien, varovaisten, suojaa ja turvaa etsivien, eli NIIN SANOTTUJEN "järkevien ihmisten"  armeijaansa.

Kapinoivat, ja oikeuksiaan tai hyväätarkoittavia aatteitaan puolustavat ihmiset, ovat kyllä välillisesti ja näennäisesti saaneet paljon edistystä aikaan maailmassa (esim. naisasialiike, rasismin vastainen liike, luonnonsuojeluliike, veganismi ja eläintensuojeluliike), mutta he olisivat saavuttaneet tavoitteensa paljon helpommin, ja ilman kärsimystä, jos he olisivat tunteneet puhdasta myötätuntoa myös ns. vastustajiaan kohtaan. Eli mitään sotaa ei voi koskaan kukaan voittaa taistelemalla, voimme olla voittajia itse vain, jos tunnemme täysin puhdasta rakkautta, eli sallimme toiveemme, emmekä siis taistele tavoitteidemme puolesta, muita ihmisiä vastaan.

Maapallon koko ajan eksponentiaalisesti kohoava värähtelytaajuus aikaansaa sen, että myös siis tuo mainittu taisteleminen "hyvien asioiden puolesta" on muuttunut jo reaaliaikaiseksi taisteluksi itse itseään vastaan. Eli jos haluat näinä aikoina "parantaa maailmaa", niin ainoa toimiva ase on täysin puhdas myötätunto, sillä tuossa korkeassa tunnetilassa inspiroidut toimimaan siten, että et taistellessasi vastusta muita ihmisiä. Muista, että jokainen taistelija löytää aina vihollisen, mutta se, joka uskaltaa rohkeasti antautua luottamaan elämään, eikä pelkää myöskään kuolemaa, on voittaja.

Ja vaikka ymmärtäisit jo itse, että taistelemalla, tuomitsemalla ja vastustamalla ei voi koskaan voittaa, niin älä myökään tuomitse tuomitsijoita!

Pelokas ja tuomitseva ihminen, joka pyrkii kontrolloimaan muiden ihmisten käyttäytymistä (esimerkiksi tämänhetkisessä pandemiatilanteessa) on erossa omasta korkeammasta minästään, mutta hänen tarkoituksensa on kuitenkin hyvä. Älä ryhdy väittelemään tällaisen ihmisen kanssa, äläkä yritä "käännyttää" häntä uskomaan omaan totuuteesi vetovoiman laista, ja rajattomasta luomisvoimastamme, vaan pyri asettumaan hänen asemaansa, ja näkemään maailma hänen näkökulmastaan. Pelokas ihminen, joka yrittää kontrolloida olosuhteita ja muita ihmisiä, näkee ja kokee nimittäin oman todellisuutensa aivan erilaisena, kuin sellainen ihminen, joka tietää ja tuntee tunnetasolla olevansa täysin vapaa ja rajaton, oman todellisuutensa Luoja.

Hän ei siis ahdistuneena ja pelokkaana KYKENE ymmärtämään sinun todellisuuttasi, jossa pelkoa ei ole, koska olette aivan eri "kanavalla", eli eri todellisuustilassa. Mutta voit kuitenkin auttaa häntä pysymällä itse puhtaan myötätunnon ja rohkeuden tunnetilassa, sillä myös tuolla pelokkaalla ihmisellä on korkeampi minä, ja pysymällä rohkeana saat suoran yhteyden hänen korkeampaan olemukseensa.

Sinun ei siis myöskään koskaan tarvitse pelätä muiden ihmisten kritiikkiä, jos olet aidosti rohkea, koska teet muista ihmisistä itse sellaisia, kuin millainen itse olet, ja ehdottomasti rakastavana olet voimakkaampi ja vaikutusvaltaisempi kuin yksikään matalammissa tunnetiloissa oleva.

Eli olet kirjaimellisesti "jumala" myös sellaiselle ihmiselle, joka "pelkää jumalaa", koska ilmennät myös tuon jumalaapelkäävän omaa korkeinta olemusta! Ja siksi et voi koskaan "julistaa" kenellekään puhdasta uskoasi ihmisen kaikkivoipaisuuteen, mutta voit kyllä ilmentää sitä omalla olemuksellasi, missä ja milloin tahansa, ilman sanoja.

Em. "jumalaapelkäävien" (versus: "korkeimman" hyvyyteen luottavat, jotka eivät pelkää) uskovaisten lisäksi lääkärit ja muu terveydenhoitohenkilökunta kokevat tällaisessa tilanteessa erityisen paljon pelkoa ja syyllisyyttä, koska odotukset heitä kohtaan ovat hyvin suuria, ja useimmiten liian suuria, sillä lääkäritkään eivät voi koskaan luoda potilaidensa todellisuutta, ja toimia siinä mielessä "ihmeidentekijöinä", sillä jokainen sairas ihminen luo täysin vapaasti itse oman paranemisensa, sairautensa pahenemisen, tai kuoleman.

Ja tämä pelko aiheuttaa sen, että monet lääkärit tuomitsevat tällä hetkellä hyvin voimakkaasti sellaisia ihmisiä, jotka kertovat, että rohkeus ja elämänilo on tehokkain (ja todellisuudessa ainoa) lääke mihin tahansa sairauteen. Mutta et joudu tuon tuomitsemisen kohteeksi, jos et kapinoi noita lääkäreitäkään vastaan, vaan tunnet puhdasta myötätuntoa, ymmärtäen heidän pelkoaan, mutta et kuitenkaan antaudu itse pelon valtaan.

Vaikka et siis uskoisi, että kasvosuojus suojaa virussairaudelta, niin voit kuitenkin myötätunnosta pelkääviä kohtaan käyttää tuota suojusta, tai tehdä suojuksenkäytöstä lempeän humoristisen rituaalin: Kasvomaskihan on myös konkreettinen manifestaatio kaikesta siitä vihasta ja halveksunnasta, jota burkhaa ja niqamia käyttävät musliminaiset ovat saaneet kokea, eli ns. maskipakko manifestoi totuutta "kaikki mitä vastustat, lisääntyy", ja "se joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa". Maskia tai muuta suusuojusta käyttämällä saat siis tilaisuuden asettua niiden ihmisten asemaan, jotka ovat kulttuurisista syistä käyttäneet ja käyttävät kasvoja suojaavaa huntua.

Muista myös, että juuri ihmisten erilaiset näkökulmat mahdollistavat luomisen, eli ilman pelkoa, ahdistusta ja kysymyksiä ei voisi syntyä myöskään vastauksia. Eli jos et olisi koskaan tuntenut pelkoa, et voisi myöskään valita rohkeutta. Sinun ei siis tarvitse yrittää muuttaa muita ihmisiä, vaan pyrkiä vain olemaan "paras eli korkein itsesi". Ja silloinkin, kun ET kykene olemaan korkein itsesi, eli et ole resonanssissa korkeamman olemuksesi kanssa, niin sisäisesti kuitenkin tiedät, että negatiivinen tunnetilasi laajentaa aina korkeaa tietoisuuttasi, ja siten vain lisää kykyäsi rakastaa ehdoitta.

Älä siis ole huolissasi siitä, mitä pelkäävät ihmiset ajattelevat sinusta, elämänilostasi ja rohkeudestasi - joka heidän näkökulmastaan on uhkarohkeutta, ja jopa röyhkeyttä - vaan pyri vain olemaan omien toiveidesi mukainen, uskomalla, että todella olet sitä: Perusolemukseltasi olet terve, elinvoimainen, tasapainoinen, selkeä, rohkea, ehdoitta rakastava, euforisen iloinen, arvostava, myötätuntoinen, rajattoman vauras ja vapaa.

Voit ottaa voimasi käyttöön juuri nyt, ja se voima on yhtä suuri ja vaikutusvaltainen, kuin koko  universumi. Sillä sinä OLET tuo universumi, Kaikki Mikä On.



Kommentit