Olet mestarillinen manifestoija silloin, kun erotat toisistaan toiveikkuuden ja tiedon tunnetilat, ja noissa tunnetiloissa saamasi impulssit



Jos haluat jotakin asiaa todella kiihkeästi, ja olet halunnut sitä jo hyvin kauan, niin kyse ei ole siitä, että joku ulkopuolellasi vaikuttava "korkeampi voima" estäisi sinua saavuttamasta toivettasi, vaan sinun oma, negatiivinen uskomuksesi on toiveesi esteenä. Vaikka olet ollut hyvin usein innoissasi, ja uskonut unelmasi voivan toteutua milloin tahansa (mikä on totta), niin et kuitenkaan ole saavuttanut sitä, koska olet ollut malttamaton (tahtomisen tunnetila), ja juuri kun unelmasi on ollut toteutumassa, niin oletkin alkanut yrittää nopeuttaa sitä - jolloin synkroninen ns. todellistumisen hetki, jossa kaikki osatekijät ja kanssaluojat ovat harmoniassa keskenään, onkin mennyt ohitse. Ja kun tarpeeksi usein toistat tätä kaavaa, niin myös uskosi unelmasi toteutumisen mahdollisuuteen hiipuu, eli alat uskoa mahdollisuuden sijasta unelmasi mahdottomuuteen. Kunnes päästät irti ja luovut unelmastasi lopullisesti - jolloin se pääsee vihdoin toteutumaan siksi, koska et enää YRITÄ toteuttaa sitä itse.

Mutta moni meistä on niin sinnikäs, että ei lopeta toiveikkuuden tunnetilassa yrittämistä koskaan, jolloin myös unelmamme jää tässä elämässä toteutumatta, ja koemme sen todeksi vasta vapautuessamme negatiivisista tunteistamme (jotka siis estivät tuon jo luomamme unelman havaitsemisen), eli kuollessamme fyysisesti. Toiveikkuuden tunnetila, josta on tullut "elämäntapa", voi siis pitää meidät erossa unelmistamme kirjaimellisesti loputtomasti.

Jos olet suurimman osan ajasta tuossa "toiveajattelun" tunnetilassa, niin sinun voi olla vaikea edes ymmärtää, miksi toiveikkuus on negatiivinen tunnetila. Toiveikkuushan motivoi meitä yli päätään jatkamaan elämää, kokemistamme epäonnistumisista huolimatta.

Ja tuo verbi MOTIVOIDA on juuri se negatiivisesta tunnetilasta kertova sana. Motivaatio, ja korkean tunnetaajuuden inspiraatio, eli intuitiivinen impulssi, ovat eri asioita. Vastaanotamme ajatusvirtoja  myös ihmiskunnan yhteisistä, negatiivisista ajatusvirroista jatkuvasti, eli saamamme inspiraatio, eli impulssi toimia, voi olla myös enemmän tai vähemmän negatiivinen. Esimerkiksi hyvin masentunut ihminen voi saada todella vapauttavalta tuntuvan impulssin surmata ihmisiä julkisella paikalla. Ja hänen tunnetilansa siis todella kohoaa kun hän toteuttaa tuon impulssin, koska hänen aikaisempi tunnetilansa oli täydellinen arvottomuuden, rajallisuuden ja voimattomuuden tunnetila. Kukaan ei kuitenkaan sattumanvaraisesti joudu myöskään tuollaisen impulsiivisen tappajan maalitauluksi, vaan myös uhrit ovat valinneet oman uhriutensa. Jokainen kuolema on aina itsemurha. Tappaja ei siis ole "läpeensä paha ihminen", vaan hän on vain ihminen, joka pyrkii kohottamaan tunnetilaansa, eli hänkin pyrkii taajuusresonanssiin korkeamman minänsä kanssa, kuten kuka tahansa meistä. Hänen tunnetilansa on vain niin matala, että viha ja kosto ovat hänelle vapauttavia, kohottavia tunteita. Onnellisuus on aina vain sitä, että vapaudumme matalammasta tunnetilasta astetta korkeampaan taajuustilaan.

Myös esimerkiksi Adolf Hitlerin tai Idi Aminin kaltaisten kuuluisien "massamurhaajen" tuomitseminen pitää vain sinut itsesi negatiivisessa tunnetilassa, jos heitä tuomitset, ja kaikki mitä ajatuksillasi aktiivisesti vastustat, vain lisääntyy. Jos siis haluat auttaa ihmiskuntaa lopettamaan ns. kansanmurhat, niin keskity tuntemaan täysin ehdotonta rakkautta, myös noita yleisesti tunnetuja ja tuomittuja, "pahuuden ruumiillistumiksi" leimattuja ihmisiä kohtaan.

Mutta myös siis monet sellaiset tunnetilat, jotka tuntuvat meistä hyvin positiivisilta - kuten toiveikkuus - ovat kuitenkin matalampia tunnetiloja, kun tiedon eli manifestaation taajuus, ja siksi sinun kannattaa opetella tunnistamaan erityisesti toiveikkuuden tunnetilassa saamasi "väärät" impulssit. Jatkuva toiveikkuus, ja sitä seuraava toistuva pettyminen, voi johtaa tilanteeseen, jossa koet voimakasta vihaa itseäsi kohtaan, kidutat itseäsi, ja heijastat tuota vihaa tunnetasolla myös muihin ihmisiin - silloinkin, kun et ilmennä sitä sanoillasi ja teoillasi. 

Jokainen ajatus, jota kuka tahansa ihminen on koskaan ajatellut, on tietyllä taajuudella värähtelevää ainetta, ja sellaisena ikuisesti olemassa, ja siksi myös toiveikkuuden taajuustilan ajatusvirta on erittäin voimakas - toiveikkaita ihmisiähän on kaikkina aikoina ollut todella paljon, aivan kuten masennusta, vihaa ja pelkoa tunteviakin ihmisiä. Ja tästä syystä sinäkin vastaanotat tuolla samalla, hieman tiedon taajuutta matalammalla taajuudella ollessasi noita toiveikkaita impulsseja. Jotka EIVÄT kuitenkan siis ole korkeamman minäsi, eli korkean tietoisuuden impulsseja, jotka johtaisivat toiveesi välittömään manifestaatioon.

Toisaalta: Jokainen kokemasi pettymys myös jalostaa unelmaasi, eli siinä mielessä yksikään negatiivinen tunnekokemuksesi ei koskaan ole turha. Ja tulevat sukupolvet hyötyvät kaikesta kokemastasi, eli  uudet sukupolvet syntyvät paljon korkeampaan tietoisuuden tasoon meidän elämänkokemustemme - ja myös kokemiemme pettymysten - ansiosta.

Ja hyväksy myös ikuinen keskeneräisyytesi Luojana, eli se, että et ole täällä korjaamassa tai "parantamassa" epätäydellistä maailmaa, ja kontrolloimassa muita ihmisiä, vaan että elät maan päällä vain luodaksesi uutta toiveillasi ja ajatuksillasi, ja nauttiaksesi luomisesi tuloksista.

Elämän tarkoitus ei siis ole uhrautuminen eikä kärsimys, joten jos sinulla on joku "mahdoton unelma", jonka ajatteleminen tuottaa sinulle ahdistusta, niin lopeta sen ajatteleminen hetkeksi kokonaan. Eli pyri ainoastaan tavoittamaan täysin huoleton mielentila, puhdas elämänilo. Sillä juuri tuossa tunnetilassa tavoitat korkeamman minäsi todellisen ohjauksen ja impulssin, joka ei välttämättä tunnu sinusta järisyttävän loistavalta idealta, vaan joka on on kuin höyhenen kevyt kosketus ihollasi. Ja tuolla hetkellä olet siis täydellisessä synkroniatilassa unelmasi kanssa - ja unelmasi, jota olet luonut ja jalostanut jo todella kauan, todellistuu, eli toteutuu sinulle.

On myös hyvin tavallista, että ns. jumaliin uskovat ihmiset jäävät kiinni toiveikkuuden, ja sen myötä eräänlaisen jatkuvan itserankaisun  tunnetilaan, ja siitä kertoo esimerkiksi kristinuskon negatiivinen tulkinta "perisyntisestä" ihmisestä, ja "tuomitsevan jumalan" käsite ylimalkaan. Profeetta Jeesuksen alkuperäisessä opissa ei ollut persoonallista "jumalaa", eikä tuo oppi tuominnut ihmistä, vaan kehotti vain luottamaan ja uskomaan, iloitsemaan elämästä, ja rakastamaan itseä ja muita ilman mitään ehtoja, "tulemaan lasten kaltaiseksi", ja vastaanottamaan toiveet tuossa korkeassa, puhtaan, viattoman uskon tunnetilassa. 

Jeesus itsehän oli opillisesti buddhalainen ja taolainen. Ja lause "tutkimattomat ovat herran (alkuteksteissä "elohimin" eli Kaiken Mikä On) tiet" tarkoitti alunperin sitä, että jos itse vastustamme omien unelmiemme todellistumista, niin korkeampi minämme johdattaa meitä kuitenkin joka hetki vääjäämättä kohti tuota unelmaa, tarvittaessa vain hyvinkin monimutkaista, ja näennäisesti negatiiviselta vaikuttavaa  kiertotietä. Ja tämä on tarpeen siksi, että toiveikkuuden tunnetilassa ollessamme olemme sokeita havaitsemaan korkea minämme TODELLISET, eli välittömät intuitiiviset impulssit, jotka olisivat saatavillamme joka hetki!

Jos siis havaitset jääneesi kiinni "toiveikkuuden noidankehään", niin pyri päästämään irti kaikesta yrittämisestä ja pohtimisesta - myös ns. aarrekarttojen tekemisestä, tietoisesta arvostamisesta, ja jopa tarkoitushakuisesta meditoinnista, joka ei ole aitoa irtipäästämistä -  ja tavoittele pelkästään kepeää iloa, millä tahansa keinolla. Sillä jos tavoitat minkä tahansa lapsenomaisen, iloisen ajatuksen, ja kykenet ylläpitämään sen aikaansaamaa kuplivaa riemua mielessäsi vaikka vain minuutin, niin vetovoiman laki vetää jo puoleesi samalla taajuudella värähteleviä ajatuksia, jotka  ovat toinen toistaan innostavampia. Ja jos tuossa hilpeässä tunnetilassa ajattelet toteutumatonta unelmaasi, eikä tunnetilasi silti laske, vaan nautit aidosti unelmoinnistasi, niin toiveesi toteutuminen on jo todella lähellä - tai jo toteutunut.

Sillä korkeampi minäsi toteuttaa kaikki toiveesi, ilman minkäänlaista moralisointia ja paheksuntaa - jos vain itse sallit ne itsellesi.

Kommentit