Jos rakkaus tuottaa sinulle kipua et rakasta itse



Mikä tahansa negatiivinen tunne, jota elämässäsi tunnet, tarkoittaa aina ja poikkeuksetta vain sitä, että tuntiessasi tuon tunteen estät samalla hetkellä itse itseäsi saavuttamasta omia toiveitasi, jotka ovat koko ajan ulottuvillasi. Ja jos tunnet turhautumista, pettymystä, ja jopa vihaa itseäsi kohtaan, lukiessasi tuon edellisen lauseen, niin todistat itsellesi samalla konkreettisesti sen, mitä juuri luit.

Ns. todellisuutesi määräytyy siis aina tunnetilojesi mukaan, eikä tuolla todellisuuskokemuksella ole mitään tekemistä oman arvokkuutesi  kanssa. Olet aina ja ikuisesti mittaamattoman arvokas. Eikä tuolla kokemuksella ole myöskään mitään tekemistä TODELLISEN nykytodellisuutesi kanssa, sillä todellinen nykyhetki on aina toiveidesi todellisuus - siis se, mitä et vielä tällä hetkellä ole manifestoinut näkyväksi. Manifestoitunut, fyysinen todellisuus, on siis jo menneisyyttä siinä mielessä, että olet jo luonut uutta ja laajentunut, eli et ole itse enää lainkaan se sama ihminen, kuin mitä olit vasta toivoessasi niitä asioita, jotka nyt jo koet fyysisesti todeksi.

Jos siis elämäntilanne, jossa elät juuri nyt, tekee sinut tyytymättömäksi, niin juuri tuo tyytymättömyys kertoo siitä, että kiellät itse itseltäsi sen, mitä haluat. Eli jos elämä tuntuu sinusta kärsimykseltä - tylsältä, ärsyttävältä, turhauttavalta, liian haastavalta, uuvuttavalta, pelottavalta, toivottomalta, näköalattomalta - niin et rakasta elämää, etkä itseäsi. Ja koska et tunne rakkautta itseäsi kohtaan, niin rankaiset itseäsi, rajoittamalla toiveitasi.

Aivan kuten kärsiessäsi rakkauden tähden, syyttässäsi muita tai itseäsi mistä tahansa asiasta, tuntiessasi pelkoa, vihaa tai halveksuntaa, sääliä tai itsesääliä, niin nuo negatiiviset tunteet johtuvat vain siitä, että tuolla hetkellä et itse tunne rakkautta. Kaikki muut ihmiset ympärilläsi, tekoineen ja tekemättä jättämisineen, ovat siis vain tekosyy sille, että kieltäydyt tuntemasta rakkautta. Ja et koskaan saa rakkautta jostakin itsesi ulkopuolelta, vaan sinä joko tunnet sitä, tai et tunne sitä.

Ja siksi et myöskään voi saada rahaa ja vaurautta, ellet tunne ensin vaurautta ja arvokkuutta sisäisesti.

Ja jos tunnet vihaa, kun sinulle kerrotaan, että mahdollistat ja aikaansaat itse sairautesi, taloudelliset ongelmasi, toistuvat epäonnistumiset työssäsi tai työnhaussa, ja myös parisuhteesi kaikki ongelmat, niin vihasi kertoo siitä, että olet ennen tuota vihan tunnetta tuntenut arvottomuutta, eli ollut hyvin kaukana korkeamman minäsi taajuustilasta.

Mutta iloitse vihastasi, sillä tuo vihan tunne KOHOTTAA tunnetaajuuttasi, eli vihatessasi otat käyttöön oman voimasi, ja olet matkalla kohti turhautumisen, ja sen jälkeen toiveikkuuden tunnetilaa! Ja toiveikkuutta tuntiessasi seuraava askel tunneskaalassa ylöspäin ovat jo uskon ja tiedon, eli manifestaation tunnetilat. Eli kun tiedät, että voit saavuttaa toiveesi, niin olet jo saavuttanut sen.

Eikä sinun tarvitse yrittää saavuttaa sellaista toivetta, jonka toteutumiseen et juuri nyt kykene uskomaan, vaan voit ihan välittömästi saavuttaa kaikkein suurimman toiveesi, ja se on aina - vain ja ainoastaan - onnellisuuuden tunne. Ja voit saavuttaa tuon onnellisuuden tunteen keskittämällä ajatuksesi tarkasti mihin tahansa sellaiseen asiaan, joka tuottaa sinulle mielihyvää: Haltioidu herkullisesta hedelmästä, jota syöt, kauniista maisemakuvasta tai laukkaavasta hevosesta videolla, jota katsot, tai korviasi miellyttävästä musiikista. Olennaista on vain se, että mielessäsi ei ole tuolla hetkellä yhtään negatiivista ajatusta. Eli tuolla hetkellä todellisuutesi ON toiveidesi täydellinen manifestaatio vain siksi, että ajatuksesi keskittyvät juuri tuolla hetkellä miellyttävän asian havainnointiin. 

Ja mitään muuta todellisuutta sinulla ei koskaan ole, eikä tule koskaan myöskään olemaan,  kuin ajatustesi ja havaintojesi todellisuus. Sillä ilman ajatuksiasi, ja ilman havaintojasi, sinulla ei olisi todellisuuttakaan!

Ja kun tunnet onnellisuutta juuri nyt, niin alat välittömästi vetää puoleesi sellaisia asioita ja kokemuksia, jotka nekin tekevät sinut onnelliseksi. Kaikki voimasi on siis tässä hetkessä - käytä sitä.

Haltioidu mistä tahansa, mitä havaitset, ja saat kaiken, mistä olet koskaan unelmoinut!


Kommentit