Sinä Olet Luoja -blogi siirtyy Trendin Lilystä Bloggeriin!


Tammikuussa 2018 Lily-sivustolle perustettu, vetovoiman lakia ja tietoista luomista käsittelevä Sinä Olet Luoja -blogi, siirretään marraskuun aikana kokonaisuudessaan tänne Bloggeriin (myös arkistoidut yli 600  blogitekstiä siirretään siis vähitellen). Syynä siirtoon on Trendin toimituksen saama kritiikki, jota on tullut erityisesti blogin viimeaikaisten, sairauksia käsitelleiden tekstien seurauksena.

Blogin lukijamäärät Lilyssä ovat viime aikoina lisääntyneet todella voimakkaasti, joten lisääntynyt negatiivinen palaute liittyy tietysti myös lukijamäärien suureen kasvuun. Mutta päätimme Trendin toimituskunnan kanssa yhteisymmärryksessä, että blogin siirto pois a-lehtien sivustolta on järkevää. 

On hyvin ymmärrettävää, että ihmiset, jotka pelkäävät viruksia, sairauksia ja kuolemaa, reagoivat voimakkaasti ajatukseen siitä, että jokainen meistä luo itse oman todellisuutensa, ja että juuri kokemamme ongelmat ovat kaikkein arvokkaimpia oppaitamme elämässä. Sillä jokainen ongelma ja ei-toivottu kokemus luo aina positiivisen vastineen itsestään, eli emme edes voisi kokea iloa, ellemme kokisi myös surua. Emme voisi iloita terveydestä, ellemme koskaan olisi tunteneet kipua ja sairautta. Emme voisi ihastella valoa, ellemme olisi nähneet myös pimeyttä.

Viha on tarpeellinen, ja myös välttämätön  tunnekokemus silloin, kun ihminen kokee voimakasta pelkoa, voimattomuutta ja arvottomuutta, sillä viha kohottaa pelkäävän ja masentuneen ihmisen tunnetilaa. Mutta vihaan ei ole hyvä jäädä kiinni, eikä viha tai "viestintuojan ampumnen"  muuta universumia ylläpitävää vetovoiman lakia, vaan totuutta vastustavan ihmisen ainoa tie kohti tasapainoa ja onnellisuutta on vapautuminen vihasta, ja oman rajattoman luomisvoiman oivaltaminen.

Sydämellisesti tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet lukijat tänne uudelle Sinä Olet Luoja -sivulle!


Kommentit