Tietoinen arvostaminen mahdollistaa mitä tahansa

 



Älä tavoittele tänään mitään erityistä, mutta pyri arvostamaan kaikkea kaunista, hyödyllistä, arvokasta ja miellyttävää - mieltäylentävää - mitä ympärilläsi jo on eli mitä olet jo luonut.


Muista, että elämässä mikään ei ole koskaan itsestäänselvää.
Kaikkein pieninkin ilonaihe on samalla myös se kaikkein suurin.


Arvostamalla elämääsi tietoisesti tunnetaajuutesi pysyy - niin ikään itse luomistasi - ei-toivotuista olosuhteista riippumatta vakaasti korkeana. Sinulla on joka hetki valta ja voima hallita omia ajatuksiasi eli mihin ne kohdistat.


Puolityhjä lasi on aina myös puoliksi täynnä. Kauneus ON katsojan silmässä. Täydellisyyttä ei ole eikä sellaista koskaan tule.


Jo minuutti tällaista arvostuksen mielialaa riittää aikaansaamaan positiivisia tapahtumaketjuja, eli vetovoiman laki alkaa vetää puoleesi lisää tunnetaajuutesi mahdollistamia ilahdutttavia asioita ja kokemuksia. Olet haltioitumisen kanavalla.


Tiedosta, mitä nuo uudet luomuksesi ovat ja uskosi "mielesi maagisiin voimiin" vahvistuu. Tätä tarkoittaa, kun puhumme "onnenkantamoisista". Onnistumiset kantavat meitä kohti uusia ja uusia onnistumisia.


Kun olet tuossa korkeassa todellisuustilassa, et voi epäonnistua, sillä näet näennäisen epäonnistumisenkin "uusin silmin", eli havaitset epäonnistumisen tärkeyden synkronisesta näkökulmasta. Kaikki luopumiset ja pettymykset vapauttavat nimittäin tilaa paremmalle ja mahdollistavat aivan uusia ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia.


Asenne ratkaisee, koemmeko elämämme ihanana vai kamalana. Ja tämä koskee kaikkia maailman ihmisiä, sillä onnellisuus on aina täysin suhteellista.


Olet täsmälleen yhtä arvokas kuin kuka tahansa näennäisesti menestyvä ihminen - ja voit olla milloin tahansa myös täsmälleen yhtä onnellinen, kuin se "maailman onnellisin ja menestynein".


Onnellisuus on tunnetaajuustila, ei olosuhde. Kaikki asiat ja kokemukset mitä tavoittet ovat vain tekosyitä sille, että haluat tuntea puhdasta elämäniloa, juuri nyt.

Kommentit